Jump to content

MAN0l0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MAN0l0

  1. Καλησπέρα Υπάρχει εφαρμογή η άλλος τρόπος μια συνομιλία στο βαιπερ να μετατραπεί σε αρχείο κειμένου, PDF, η κάτι παρόμοιο;
  2. Και όχι μόνο αυτό. Μπαταρία ατέλειωτη σε συνδυασμό με γρήγορη φόρτιση. Είναι η 1η συσκευή που έχω που δεν ασχολούμαι ποτέ το ποσοστό της μπαταρίας. Απλά ανά δύο μέρες το βάζω στον φορτιστή το πρωί πριν φύγω για δουλειά για κάνα μισάωρο και δεν έχω μείνει ποτέ από μπαταρία.
  3. Μου κάνει εντύπωση που δεν σου εμφανίζονται κάποιοι φάκελοι. Δεν είχα ποτέ τέτοια θέμα. Το ότι δεν σε βολεύει η συγκεκριμένη εφαρμογή δεκτό. Ότι βολεύει τον καθένα. Δεν υπερασπίζομαι την συγκεκριμένη εφαρμογή, δεν είναι δικιά μου χαχα. Όλες λίγο πολύ τα ίδια κάνουν. Απλά εμένα την επιλογή της ομαδοποίησης των φακέλων που δίνει, με βολεύει αφάνταστα και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα αυτήν.
  4. Εμένα πάντως με βολεύει να μην φαίνονται οι άδειοι φάκελοι. Κάνουν την εφαρμογή πιο εύχρηστη. Για διαχείριση φακέλων η δουλειά γίνεται μέσω file manager. Το simple gallery Εφαρμογή gallery είναι για να βλέπουμε τις φωτογραφίες και τα βιντεο. Όχι file manager. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έγραψα πως γίνεται σε μήνυμα μου στην προηγούμενη σελίδα. Αφού το βρήκες όλα καλά. Αν το δουλέψεις έτσι θα δεις ότι θα σε βολέψει αφάνταστα. Τόσο πολύ που δεν θα ξανακοιταξεις άλλη εφαρμογή παρόλο που μπορεί να έχουν αλλά πλεονεκτήματα. Μου κάνει πάντως μεγάλη εντύπωση που καμία παρόμοια εφαρμογή (απο όσο το έχω ψάξει) δεν δίνει την δυνατότητά αυτή. Αν κάποιος φίλος το έχει βρει σε κάποια άλλη εφαρμογή καλό είναι να μας πει. Καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές.
  5. Αν μέσα στους φακέλους Υπάρχουν φάκελοι λογικά θα τους βλέπεις. Εγώ κάνω το εξής. Αν θέλω να δημιουργήσω έναν νέο φάκελο μέσα σε κάποιο φάκελο, το κάνω με τον file manager και μέσω αυτού Αφού τον δημιουργήσω βάζω μέσα στον φάκελο έστω μια φωτογραφία ώστε ανοίγοντας μετά το simple gallery να εμφανιστεί ο συγκεκριμένος φάκελος. Στην συνέχεια αν θέλω να κάνω μεταφορά η αντιγραφή αρχείων στον φάκελο οποιαδήποτε στιγμή, γίνεται εύκολα μέσω του simple gallery. Γενικά δημιουργία μετακίνηση κτλ φακέλων μέσω file manager. Αντιγραφή, μεταφορά σε ήδη υπάρχοντες φακέλους εύκολα και γρήγορα απευθείας στο simple gallery. Μήπως κάποιοι φάκελοι είναι κρυφοί και δεν τους βλέπεις simple gallery; Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πάντως μπορείς να επιλέξεις να φαίνονται και οι κρυφοί φάκελοι.
  6. Σωστός ο φίλος tsiv Διέγραψε μια φωτογραφία και θα δεις ότι θα εμφανιστεί. Όταν τον αδειάζω εξαφανίζεται μέχρι την επόμενη διαγραφή φωτογραφίας που εμφανίζεται ξανά.
  7. [ATTACH]67390[/ATTACH] Αν επιλέξεις αυτά, δεν εμφανίζεται;
  8. Πάνω δεξιά, πατάς τις τρεις τελίτσες. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέγεις ρυθμίσεις και κάτω κάτω έχει τις επιλογές για τον κάδο ανακύκλωσης. Για αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου, για την ομαδοποίηση των φακέλων για όποιον ενδιαφέρεται, πάνω δεξιά, τρεις τελίτσες, αλλαγή τύπου εμφάνισης, τικαρισμα την ομαδοποίηση υποφακελων
  9. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro Υπάρχει και στο fdroid και στο Huawei store
  10. Εγώ δουλεύω simple gallery pro. Η δυνατότητα του να είναι οι φάκελοι οργανωμένοι όπως σε ένα file manager, δηλαδή φακέλους μέσα σε φακέλους δεν την έχω βρει σε καμία άλλη εφαρμογή gallery. Ανοίγω την εφαρμογή και στην αρχική της οθόνη έχει πεντέξι φακέλους και μέσα σε αυτούς υποφακελους και πάει λέγοντας. Σωστά οργανωμένα και βρίσκω όποια φωτογραφία θέλω αμέσως. Οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή έχω δοκιμάσει μου πετάει όλους τους φακέλους χύμα και πρέπει να ψάχνω αρκετή ώρα για να βρω τον φάκελο που θέλω ανάμεσα σε εκατοντάδες φακέλους για να βρω τις φωτογραφίες που ψάχνω.
  11. Εννοείται πως παιρνω μπακαπ και σε άλλα αποθηκευτικά μεσα. Σε 3 ταυτόχρονα. Το cloud δεν μου κάνει. Πέρα από το ότι θέλω μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και το cloud έχει ένα κόστος, νιώθω πως δεν δεν είμαι κάτοχος των αρχείων μου. Συν ότι δεν είναι διαθέσιμο πάντα. Πχ σαν τεχνικός κάποιων μηχανημάτων είχα πάρα πολλά μανιουαλ της δουλειάς μου αποθηκευμένα σε cloud. Πάω για βλάβη σε 2ο υπόγειο εννοείτε χωρίς σήμα και εκεί που χρειαζόμουν κάποια μανιουαλ για να κάνω την δουλειά μου απλά δεν τα είχα διαθέσιμα. Μεγάλη ήττα. Από τότε SD card μεγάλης χωρητικότητας στο κινητό και τα πάντα περασμένα μέσα. Σήμερα έτυχε να έχω περάσει στην καρτα του κινητού πάρα πολλές φωτογραφιες από την φωτογραφική μου και επειδή η κάρτα της φωτογραφικής ήταν γεμάτη της έκανα ρεσετ για να μπορώ να την χρησιμοποιήσω. Μπακαπ σε άλλο μέσο δεν είχα κάνει. Θα το έκανα επιστρέφοντας σπίτι. Κάποια στιγμή μου έσπασε το κινητό και όλες αυτές οι φωτο θα χανόταν αν ήταν αποθηκευμένες στη εσωτερική μνήμη. Και μιλάμε για φωτογραφίες Όχι ότι να'ναι αλλά για επαγγελματική χρήση κάποιες από αυτές. Στα άμεσα σχέδια είναι ενα personal cloud ώστε να έχω τουλάχιστον άμεσα μπακαπ (σε δικό μου μέσο)
  12. Αν κατάλαβα σωστά θέλει αγορά (και είναι και ακριβό) και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κάνει ρισετ τα δεδομενα στην συσκευη. Και απλά είναι ξεκλειδωτη; Αν ισχύει αυτό δεν με εξυπηρετεί. Θα ήταν χρήσιμο μόνο αν είχα ξεχάσει τον κωδικό και με αυτό θα την ξεκλείδωμα για να συνεχίσω να την χρησιμοποιώ. Εγώ απλά θέλω να πάρω τα δεδομένα και μετά να πετάξω την συσκευή. Που η νέα συσκευή θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε σαμσουνγκ; η επόμενη μου συσκευή δεν θα είναι σαμσουνγκ οπότε μάλλον δεν μου κάνει αυτή η λύση. Ευτυχώς που τα περισσότερα και σημαντικότερα τα είχα αποθηκευμένα στην SD card και η ζημιά είναι μικρή. Για μένα πάντα ήταν απαραίτητο οι συσκευές μου να έχουν υποδοχή κάρτας και φάνηκε πόσο σημαντικό είναι αυτό. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
  13. Καλησπέρα Μου έπεσε από την μηχανή στον δρόμο ένα Samsung a40. Δυστυχώς η οθόνη έσπασε και δεν δείχνει τίποτα. Κατάμαυρη. Σκεφτόμουν να του αλλάξω οθόνη μιας και το έχω ξανακάνει αλλα με μια γρήγορη αναζήτηση είδα πως οι τιμές ξεκινάνε από 70€, τιμή απαγορευτική για κινητό που το έχω διετία (αναπολώ εποχές που αγόραζα οθόνες για ξιαομι με 14€ ). Άρα πάω για καινούριο. Το θέμα μου είναι το εξής. Μιας και η συσκευή είναι ανοιχτή γιατί το πισί το βλέπει αλλά και ταυτόχρονα κλειδωμένο χωρίς να μπορώ να το ξεκλειδώσω άρα και την μνήμη του την βλέπει κενή, πως μπορώ να ανακτησω τα δεδομένα; υπάρχει τροπος;;;
  14. Χρόνια με solid, για μένα ο καλύτερος. Πάντως δοκίμασα και τον mixplorer που προτείνεται κάποια μηνύματα πριν και φαίνεται μια χαρά. Αν δεν είχα τον solid και έψαχνα κάποιον δωρεάν, μάλλον σε αυτόν θα κατέληγα.
  15. Αν έχεις σμαρτφοουν μαζί σου (άσχετα αν το χρησιμοποιείς) αυτό δεν ισχύει.
  16. Το locus δεν θυμάμαι να είχε ποτέ δορυφορικους χάρτες. Το orux πριν αρκετά χρόνια έδινε την δυνατότητα κατεβάσματος δορυφορικών χαρτών που στην συνέχεια οι χάρτες αυτοί ανοίγουν στο locus. Έχω χρόνια να μπω στην διαδικασία να κατεβάσω χάρτες για αυτές τις εφαρμογές γιατί τότε είχα κατεβάσει και αποθηκευσει όλους τους χάρτες που με ενδιέφεραν και από τότε τους περνάω στις καινούριες συσκευές που αγοραζω. Κάποια στιγμή προσπάθησα να βρω και να κατεβάσω χάρτη μιας περιοχής που με ενδιέφερε από το orux αλλά διαπίστωσα πως δεν υπήρχε πλέον αυτή η δυνατότητα. Έχω χρόνια να το ψάξω και δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι. Και έχω χρόνια να το ψάξω γιατί αναφέρομαι σε χάρτες βουνών και πεζοπορικων διαδρομών που δεν χρειάζονται ενημέρωση όπως οι οδικοί χάρτες που συχνά πυκνά αλλάζουν και χρειάζονται ενημέρωση. Για παράδειγμα έχω χάρτες κατεβασμενους εδώ και πολλά χρόνια πχ Πάρνηθα, λευκά όρη, που τους έχω εμπλουτίσει με δικές μου καταγραφές μονοπατιών και σημείων ενδιαφέροντος (σε αυτό το locus απλά κορυφαίο), χάρτες που θα ζήλευαν και οι εταιρίες που πουλούν χάρτες. Είναι κρίμα πάντως αυτές οι εφαρμογές να μην δίνουν υλικό για την Ελλάδα που έχει πολύ πράμα για πεζοπορία, ορειβασία και βουνά. Ίσως επειδή είναι μικρή αγορά.
  17. Έλα ρε Τσάμπα ο νόβα; Κρίμα που δεν Περίμενα πεντεξι χρόνια να τον εγκαταστήσω τώρα τζάμπα. Πέρα από την πλάκα είναι από τα πρώτα που εγκαθιστώ σε κάθε καινούρια συσκευή μου εδώ και χρόνια. Κορυφαίος.
  18. Ναι είναι unofficial. Πιστεύω θα λυθούν τα οποία θέματα στο μέλλον. Όσο για την μπαταρία, το φορτισα χθες το βράδυ και τώρα είναι στο 32%. Πριν θα ήθελε φόρτιση από το απόγευμα.
  19. Με εξαίρεση λίγα μικροπράγματα, ναι. Το βασικότερο πρόβλημα είναι Αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου και ότι οι κλήσεις μέσω μπλουτουθ δεν λειτουργούν. Κατά τα άλλα σφαίρα. Και η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο. Λογικό μιας και πλέον δεν υπάρχει εγκατεστημένη η όλη σαβούρα της σαμσουνγκ και τα ενεργοβόρα Google services. Τελικά λύση υπάρχει;
  20. Έχω το ρολόι 3 χρόνια. Πραγματικά άψογο. Δουλεύει σαν την 1η μέρα που το αγόρασα. Έχω το εξής πρόβλημα (που βασικά δεν έχει να κάνει με το ρολόι). Χθες πέρασα στο τηλέφωνο μου (Samsung a40) lineage os 18 χωρίς Γκάπς. Προσπαθώ να συνδέσω το ρολόι με το τηλέφωνο αλλά μόλις ανοίγω την εφαρμογή gear, κλείνει βγάζοντας μήνυμα ότι η συσκευή αναβαθμίστηκε με μη έγκυρο τρόπο (κάπως έτσι) και με προτρέπει να τσεκάρω το λειτουργικό και μετά κλείνει. Υπάρχει τρόπος να καταφέρω να συνδέσω το ρολόι με το τηλέφωνο;
  21. Το locus το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια. Πρέπει να ήταν από τις πρώτες εφαρμογές που κατέβασα στο πρώτο μου smartphone (Sony Ericsson x10 mini pro το οποίο λειτουργεί ακόμα απροβλημάτιστα. Τηλεφωναρα). Κάποια στιγμή είχα κατεβάσει και το orux επειδή είχε την πολλές επιλογές σε χάρτες για κατέβασμα. Ακόμα και δορυφορικους. Είχα αποθηκεύσει χάρτες (δορυφορικους, της Bing) ολόκληρα βουνά. Τους αποθηκευμένους χάρτες του orux τους ανοίγει κανονικά το locus. Με την λειτουργία στην οποία αναφερόμαστε, ανοίγω 2 χάρτες ταυτόχρονα. Τον κατεβασμένο δορυφορικο, και από πάνω αχνοφαίνεται ο δεύτερος χάρτης με τα μονοπάτια,τα σημεία και τις ισοηψεις γραμμές του βουνού. Το αποτέλεσμα, μαγικό. Ο χάρτης Ελλάδας που δίνει δωρεάν το locus, αξιοπρεπέστατος θα ελεγα (για off-road χρήση)
  22. Αυτή την δυνατότητα την έχει το locus pro αλλά είναι δεν ενδείκνυται για πλοήγηση στην πόλη. Αντίθετα για πεζοπορία, φύση, βουνό είναι κορυφαίο.
  23. Για βουνό, μονοπάτια και καταγραφή διαδρομών, locus. Ειδικά το προ
×
×
  • Create New...