Jump to content

EffieAgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EffieAgr

  1. Είχα καρτοκινητό Q πάνω από 15 χρόνια και ήταν ο βασικός αριθμος που χρησιμοποιούσα μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο που μου έκλεψαν το κινητό. Αυτον το αριθμό ειχα δηλωμενο σε εφορία , gov.gr . και άλλες υπηρεσίες , και άυτόν γνωριζαν όλοι οι συγγενείς φιλοι κλπ. Πάω την περασμένη Δευτέρα σε κατάστημα nova να ζητήσω επανέκδοση sim με τον παλιό αριθμό και μου λένε ότι έχουν έλλειψη sim και ισως βρω σε άλλα καταστήματα . Πάω σε άλλα 4 καταστήματα nova και απάντησαν πως δεν είχανε ούτε κι αυτοί. Είχαν μόνο sim για καρτοσυμβόλαιο όπως μου είπαν και θα μπορούσαν να μετατρεψουν τον παλιο μου αριθμό σε καρτοσυμβόλαιο. Πήγα σε άλλο πάροχο και έκανα αίτηση φορητότητας το αποδέχτηκαν και ησύχασα .
  2. Τελικά το δικό μου ξεκόλλησε χθες, επιτέλους ... Κανε υπομονή πιστευω θα φτασει κ το δικο σου...
  3. AV99 Όχι ενα πιεσόμετρο της πλάκας είναι από aliexpress που κάνει γυρω στα 18 ευρω. Εστειλα mail στο ΓΕΤΑ με την απόδειξη της αγορας μεσω τραπέζης , και μου στείλανε αυτή την απάντηση " Καλημέρα σας. Δυστυχώς, το δέμα σας (RM98......CN) δεν έχει εισαχθεί ακόμα στο σύστημα εκτελωνισμού, συνεπώς η υπηρεσία μας δεν δύναται ακόμα να λάβει ενέργειες με κανέναν τρόπο, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές της. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να εισαχθεί στο σύστημα προς τελωνιακό έλεγχο/εκτελωνισμό, διαδικασία που δεν επιδέχεται παρεμβάσεων μιας και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας των ταχυδρομικών containers/σάκων. Λόγω μεγάλου όγκου δεμάτων, δεν μπορούμε να σας δώσουμε συγκεκριμένη χρονική τοποθέτηση εισαγωγής του δέματός σας προς τελωνιακό έλεγχο και καταγραφή από τα ΕΛΤΑ, συνεπώς θα πρέπει να περιμένετε. Λυπούμαστε για την αναμονή σας. Αν παρατηρήσετε στο tracking status του δέματος την εισαγωγή του στο Τελωνείο, παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι μαζί μας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ (τηλ. 210 3353100, 800 11 82000). Σας ευχαριστούμε Υπηρεσία Εκτελωνισμού Ελληνικά Ταχυδρομεία"
  4. Εμενα εχει κολλησει στο " ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ" από τις 6/12 ... Πήρα στα ΕΛΤΑ και μου λένε πως σχετικα εχει αργησει και πρέπει να επικοινωνησει ο αποστολέας του δέματος με Ελτα για να μιλησουν ... Αλλά με τους κινεζους δεν βγαίνει άκρη σε αυτα τα θέματα χωρις να φταινε αυτοί βέβαια
×
×
  • Create New...