Jump to content

oxxy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.629
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    WIND - COSMOTE

oxxy's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. ανεπιτρεπτο, αδιαφιρο, ακυρο μπορω να τους βρω χιλαδες λέξεις απο (Α) για το νεο f2g ας βάλουν οτι τιτλο θέλουν. σημασία εχει τι τιτλο βάζει ο κόσμος και για μένα και για αλλους δεν λέει τιποτα. Καλοηρθαμε στην νεα εποχή της ΝΟVA θα ειναι η μεγαλύτερη χαρά του παρακάτω. κυριου.... Δώσε χρήμα και απο παροχές πάρε ψίχουλο και επειδή δεν παει το ψιχουλο κάτω σκέτο πάρε και λίγο τυρακι (1€ ανανέωση και πακέτο με 8 €)
  2. ηθελα πολλα να πω αλλα σχεδόν τα ειπες. πελάτες 2 ταχυτήτων και στα πακέτα και στην ανανέωση (για την ωρα.... αργοτερα πιστεύω. οτι θα παει και τους παλιούς στα και καλά νεα πακετα) (τυρακι) 1euro ανανέωση που θα γίνει 2€ και αργοτερα 5€ (τυρακι) πακέτο / ανανέωση με 8 euro που αργοτερα θα γίνει 10€ 12€ και καλά με λιγα παραπανω data η ομιλία η και τα δυο . τα φωνάζω εδώ και πολλα χρονια οτι εχει πάρει την κάτω βόλτα το f2g αλλά μερικά ατομα νόμιζαν οτι είμαι υπερβολικός. τυχαίο, ,,,, έλεγχο 10 νούμερα. σε κανένα δεν εχει έρθει. προσωπική προσφορά .νούμερα στα οποία. λαμβάναν συχνα προσφορές μετα απο 16 χρονια ψάχνω εναλλακτική εαν λέει αυτό κάτι σε μερικούς δεν παει άλλο τα πακέτα. ειναι τόσο άσχημα όσο .και το σκα@@χρωμα της εφαρμογής πως βλέπω τα πράγματα. για το παρόν και το μέλλον του f2g. ..? δες την εικόνα και θα καταλάβεις.
  3. Έτσι ειναι μόλις την έβαλα. ευχαριστώ και εσένα και το παλικάρι παραπάνω. Καλη προσφορουλα.
  4. Σίγουρα ....? γιατί έχω την εντύπωση οτι αυτό ειναι μονο για τα απεριόριστα. δεδομένα και όχι για απεριόριστα συν 1000 προς όλους Το λέω γιατί :ενα μήνυμα που έχει ερθει αναφέρει. τον κωδικό που μου λες χωρίς τα 1000 λεπτα προς ολους μονο τα απεριόριστα δεδομένα.
  5. Hello Τι κωδικό στέλνουμε για την προσφορά 1000 ομιλίας και απεριόριστα. δεδομένα με 5€....? Ρωταω γιατί εαν το βάλω απο το δωράκι μετα θα χαθεί. Και θέλω να την βάλω ξανά αργοτερα και δεν θέλω να χαθει. απαντηστε άμεσα. ....ευχαριστω
  6. Η προσφορά 500 λεπτα και 1.5GB με 7.5€ ανανεώνουν. την ημερομηνία λήξεως του χρηματικού υπόλοιπου.....? Ξέρεις κανένας τι μήνυμα στέλνουμε. για νενεργοποίηση με SMS ....?
  7. Χεχεχεχε η telestet ποτέ δεν πεθαίνει εταιρεία τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών σου λέει μετά
  8. Ποιος είναι ο κωδικός για την προσφορά που έρχεται 400 λεπτά και 1GB με 5€ δεν λέω το 12410 αλλά για το διψήφιο....?
  9. Αυτό έγινε και σε εμένα σε αναβάθμιση γραμμής και προφανώς νέο συμβόλαιο
  10. To νου σου μην το παρακάνεις γιατί και εμένα έτσι έγινε μια μέρα και τα έφαγε μαζεμένα......
  11. Ε ναι μένουν τα λεφτά και τα κάνεις ότι θελεις
  12. 500 MB για ανανέωση 10€ και πάνω 1.5GB έως 20€ ποια η διαφορά..... Ότι δεν κρατάει χρήματα
  13. Αυτό έχω κάνει και εγώ και σώθηκα στέλνουν και την. Προσφορά 200 +1GB +20smsμε 3€ και όλα μια χαρά
×
×
  • Create New...