Jump to content

kgx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kgx

  1. Καλησπερα! Να καταθεσω και τη δικη μου εμπειρια. Το επιασα στα χερια μου για λογαριασμο φιλων 3 φορες και δεν πιστευα στα ματια μου!!! Μαλιστα ενα το κρατησα 3 μερες για ελεγχο, και εχω να πω πως με εντυπωσιασαν ολα του, εκτος ισως απο τη μπαταρια του που ειναι κλασσικη κινεζικη μπαταρια, ευτυχως αφαιρουμενη..... Στα πολυ θετικα του: ενοποιημενος χωρος αποθηκευσης (περιπου 5 γιγα ολα για εφαρμογες), πολυ καλη διαχειριση του android 5 με 1 γιγα ram (οσο και αν προσπαθησα να το φορτωσω με εφαρμογες παρασκηνιου, αρνουνταν πεισματικα να δειξει σημαδια "κοπωσης"), πολυ ομορφη οθονη, με ζωηρα χρωματα και καλα επιπεδα φωτεινοτητας, δυνατο ακουστικο και ηχειο. Η καμερα συναγωνιζεται κινεζικα των 80-90 ευρω, και απογοητευει μονο τους πολυ απαιτητικους. Το απολυτο vfm χωρις αμφιβολια. Το συστηνω με κλειστα ματια!

    Μια ερωτηση για τους ψαγμενους της παρεας, ξερουμε αν και ποτε θα βγαλουν εκεινα τα πολυχρωμα καπακια που προανηγγειλαν για τη συσκευη?

  2. Παιδια, το εχω παρει, ειναι πολυ ομορφο και κομψο. Απο αποδοση ειναι κλασσικο mtk6592, ισως λιγο πιο αργο στο UI (μετρια απομιμιση του touchwiz). Το πηρα κυριως γιατι υποστηριζε wireless charging, ομως πηρα και φορτιστη και τον μετατροπεα για το αυθεντικο note4 (εχει τις ιδιες υποδοχες) αλλα δε φορτιζει. Το εχει κανεις αλλος; To δοκιμασε κανεις;
  3. οταν εχεις δυο καρτες sim μπορεις να αλλαξεις μεσα απο το μενου την καρτα που θα ειναι για data 3g/4g; ; ή πρεπει καθε φορα να αλλαζεις τις καρτες θεσεις;

    Μπορεις μεσα απο το μενου, ναι.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Δεν ικανοποιηθηκα και πολύ από την αυτονομία. Εξαιτίας της εξαιρετικής οθόνη πηγαίνει μέχρι το μεσημέρι με βαριά χρήση, ενώ με λίγη ρέγουλα τη βγάζει τη μέρα.

     

    Θα συμφωνησω απολυτα...

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    μια ερωτηση ,εχετε δοκιμασει να στειλετε στην τηλεοραση σας(εαν ειναι η την εχετε κανει smart) βιντεο η παιχνιδι ωστε να μου πειτε αν το κρασαρει η οχι ?

    Αν εννοεις μεσω ασυρματης οθονης, λειτουργει στην δικια μου toshiba smart tv, αλλα χανει frames, δεν μπορεις να τη χρησιμοποιησεις για ταινιες η παιχνιδια... Youtube εφαρμογη κανονικα. Απο οσο ξερω η συσκευη μας δεν υποστηριζει MHL ή miracast...

  4. Αν πάρω δεύτερη μπαταρία, θα μπορώ να την φορτίζω ταυτόχρονα με αυτήν που βρίσκεται στο κινητό? Εννοώ αν υπάρχει τρόπος να τις φορτίζω και τις δύο ταυτόχρονα

     

    Ευκολα. Παιρνεις εναν εξωτερικο φορτιστη και κανεις τη δουλεια. Θελει βεβαια το διπλασιο χρονο για να φορτισει την δευτερη μπαταρια, αλλα δε μενεις ποτε. Απ' οτι ειδα κυκλοφορουν 2 αυθεντικες μπαταριες 2500 και 3000 mah.

    Παρεμπιπτοντως το δικο μου δεν βγαζει ουτε μιση μερα με πληρη φορτιση σε εντατικη χρηση. Ειμαι απογοητευμενος απο τη διαρκεια ζωης και απο το GPS. Τις προαλλες χαθηκα μες στη Θεσσαλονικη και δυσκολευτηκα παρα πολυ. Χανει συνεχεια το σημα και σε εμφανιζει μονιμως 2 στενα πιο κατω. Πληρως αναξιοπιστο. Ολα τα αλλα εξαιρετικα.

  5. Το κινητο το εχω 10 μηνες. Με εχει ικανοποιησει αρκετα μπορω να πω. Εινα γρηγορο. Στις πρωτες 10 μερες εφυγαν τα κουμπια απο τα πλαινα και στους 2 μηνες αρχισε να μην εφαρμοζει καλα το micro usb. Σταδιακα χειροτερευε μεχρι που δε φορτιζε πια και πηρα δευτερη μπαταρια και εξωτερικο φορτιστη και βρηκα την υγεια μου. Για τα κουμπια πηρα ανταλλακτικα για το galaxy s5 απο ebay και εβαλα θηκη του s5 που καλυπτει τα κουμπια. Λειτουργουσε μια χαρα ετσι, ωσπου εσπασε και το πλαισιο του power button και δεν εφαρμοζε το κουμπι. Πλεον το δουλευω με lock screen εφαρμογη και το ανοιγω με το κεντρικο κουμπι. Η καμερα μετρια, μονο σε καλο φωτισμο αποδιδει ικανοποιητικα. Δουλευει πολυ καλα ακομα, παγωνει που και που αλλα με επανεκκινηση ολα καλα. Καλη οθονη, λιγο χαμηλο ηχειο στις κλησεις. Συνολο...οχι καλη ποιοτητα κατασκευης, οχι ιδιο μεγεθος με το s5 (λιγες θηκες εφαρμοζουν και εχουν αλλες τρυπες), καλος επεξεργαστης (30000+ στο antutu).
  6. Καλησπερα! Παρελαβα σημερα απο gearbest το δικο μου ecoo e04 3gb. Το ειχα κλεισει απο το preorder και σταλθηκε 17/4. Πρωτες εντυπωσεις: καμμια εκπληξη σε σχεση με τα reviews: εμφανιση πολη καλη, πλαστικο αλλα καλοφτιαγμενο, ωραια οθονη, διολου ενοχλητικα bezels. Καλο fingerprint, οχι πολυ χρησιμο παντως, δυνατο led(κοκκινο), καλος ηχος και σε γενικες γραμμες as advertised. Η καμερα ειναι μετρια οπως αναμενοταν (εξαρταται τι χρηση κανει ο καθενας - για τα δικα μου γουστα ειναι καλη). Η χρηση της ram ειναι στο 50% (!) απο το συστημα και μονο. Με λιγο ζορισμα φτανει τα 80%, παραμενει ομως γρηγορο και απροβληματιστο ( μεχρι στιγμης). Η αποκριση της οθονης στην πληκτρολογηση με προβληματισε, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο καθαρα. Η μπαταρια δε με ενθουσιασε αλλα ειναι νωρις ακομα... Πρωτο 14 ωρο ξεκινησα απο 40% και το εχω φορτισει ηδη 2 φορες πληρως...ισως και να το παρακανα γιατι ολη μερα με αυτο ασχολουμαι. Στο antutu εβγαλε 40174. Τα 170€ που μου κρατησε το paypal τα αξιζει (πιστευω οχι παραπανω). Με γεια μας!

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Ξεχασα να αναφερω οτι ζεσταινεται αρκετα εως πολυ σε μετρια προς βαρεια χρηση... Δεν κολλησε παντως (ακομα...)

×
×
  • Create New...