Jump to content

ElessarGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ElessarGR

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

ElessarGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Heads up :-D https://play.google.com/store/apps/details?id=fttxgr.eu.fttxgrapp And http://fttxgr.eu/rating
  2. Ξέχασα να αλλάξω το αρχείο με το νέο apk :P Τώρα είναι το σωστό!
  3. Χρόνια πολλά σε όλους! Πλέον είναι διαθέσιμη για κατέβασμα η 2.2Beta έκδοση του Android App.:oneup: Περιμένουμε όλων των ειδών σχόλια! ;)
  4. Λοιπόν, στις 04/10/2015 θα σταλεί σε όσους βρουν το κρυφό URL στην ιστοσελίδα η BETA έκδοση του ΝΕΟΥ Android App. ;):yahoo: Περιμένω. Παράκληση μην στείλετε πμ ο ένας στον άλλον ή το ποσταρετε εδώ.
  5. FTTXgr.eu Προστέθηκε το Contact form έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε εύκολα από εκεί report κάτι και εάν έχετε καμιά ιδέα ή φυσικά εάν θέλετε να πείτε την γνώμη σας σε προσωπικό επίπεδο :P (μπορεί να μην αρέσουμε σε όλους :O)
  6. Γίνεται. Εαν δεις στις φωτογραφίες στο FAQ στις δίφυλλες καμπίνες στα αριστερά είναι οι οριολωρίδες/ρεγκλέτες στην άλλη πλευρά ο εξοπλισμός. Σε κάθε μια τέτοια καμπίνα φτάνει οπτική ίνα από το ΑΚ (DSLAM). Οι τρίφυλλες τώρα (δεν έχω φωτογραφία) είναι πάλι το ίδιο αλλά έχουν extra μηχανήματα και μπαταρίες. Μπορεί να σου λένε ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία (οπτικές ίνες, ρεύμα από ΔΕΗ, testing)
  7. Από την στιγμή που έχει τοποθετηθεί VDSL (νέα καμπίνα) τότε μπορείς να έχεις VDSL. εάν όμως είσαι κοντά σε ένα ΑΚ που παρέχει VDSL τότε λογικά δεν θα αλλαχτούν οι καμπίνες που βρίσκονται σε απόσταση 1ΚΜ. Τέλος η ιστοσελίδα βοηθάει ,όπως λέω και στα FAQ, να δούμε που και πόσο έχει αναπτυχθεί το VDSL στην Ελλάδα. Στο μέλλον θα μπορούσαμε να βάλουμε και το FTTB
  8. Ενεργοποίησα τα link στο "Last 5 Cabinets" και πλέον μπορείτε να βλέπετε που είναι αυτές οι τελευταίες καμπίνες με ένα click. Επίσης προστέθηκε το share κουμπί για την κάθε καμπίνα. Για λόγους ασφαλείας έχει γίνει έτσι (τύπου alert) γιατί το clipboard είναι του χρήστη και μπορεί να έχει διάφορα μέσα (password,bank number). Γι'αυτό δεν το κάνει απευθείας και ζητά από τον χρήστη να πατήσει το ctrl+c. Πλέον με αυτό το link μπορείτε να το στέλνετε σε κάποιον έτσι ώστε να του δείχνει συγκεκριμένα για ποια καμπίνα μιλάτε. :ninja: FttxGR.eu
  9. Μπα. Μόλις δω ότι οι ρυθμίσεις και τα τεστς είναι οκ τα βγάζω online :happy:
  10. Καλό μήνα σε όλους, σήμερα έβαλα στον server κάποιες από τις αλλαγές που είχα ετοιμάσει. Έχουμε και λέμε, 1) Στο Add a new cabinet αντί να βάζατε το link της εικόνας από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει η εικόνα στον server. 2) Στην ίδια καρτέλα μπορείτε να επιλέξετε με ποιο forum ID θέλετε να καταχωρηθεί η καμπίνα (none,ADSLgrID,myphoneID,INSOMNIAID). 3) Τα ίδια έχουνε μπει και στο Edit a cabinet. 4) Στους χάρτες πλέον τα καφαο ομαδοποιούνται όσο κάνετε zoom-out ανάλογα με τα φίλτρα που είναι επιλεγμένα. Έτσι ο Browser έχει λιγότερη δουλειά να κάνει και είναι πιο ελαφρύ για τους χρήστες. Αυτά τα ολίγα από αλλαγές. :happy: ένα μικρό Hint για το App που έρχεται :shifty: http://s29.postimg.org/6iqpmi443/Screenshot_2015_06_02_16_10_28.png http://s29.postimg.org/up1cxmq8j/Screenshot_2015_06_02_16_10_36.png
  11. Έχουν προστεθεί DSLAM στην Πάτρα, Βόλο και Πειραιά.
  12. Soooooooo New stuff are up and running ;) 1. Έχει μπει στο infowindow της κάθε καμπίνας το "edit" έτσι ώστε να σας πετάει κατευθείαν με τα στοιχεία της καμπίνας συμπληρωμένα. 2. Έχουν μπει στους χάρτες ,πάνω δεξιά, τα πρώτα φίλτρα για εμφάνιση και εξαφάνιση ADSL VDSL καμπίνων. 3. Έχει βγει η νέα έκδοση της 1.4 του Android App που έχει progress bar για να βλέπετε όταν ανεβαίνει η εικόνα καθώς επίσης θυμάται το ADSLgrID έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το βάζετε όλη την ώρα. Προς το παρόν μόνο στο Add a cabinet είναι αυτά. (όχι αυτή δεν είναι η νέα έκδοση που είχα πει πριν ότι θα έβγαινε. εκείνη η έκδοση θα είναι η version 2 και πιστέψτε με θα το καταλάβετε :) ) Αυτά για τώρα. Ελπίζω να σας αρέσουν.:ninja:
  13. Στο μέλλον θα βάλω και αυτό. δηλαδή να βρίσκει πόση απόσταση απέχει και διάφορες άλλες πληροφορίες. Αυτήν την στιγμή δουλεύω πάνω στην εφαρμογή για κάποιες αλλαγές και να βάλω επιτέλους μια progress bar για το uploading της εικόνας.
×
×
  • Create New...