Jump to content

alphaetomega

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alphaetomega

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

alphaetomega's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα.Είχαμε μιλήσει πιο παλιά καη μου είχες δώσει το τηλέφωνο του κυρίου Γιώργου που πρόσφατα έμαθα ότι σου έκανε συντήρηση(του ζήτησα σημερα να εγκαταστήσει και δεύτερο air conditio και του ανέφερα για τις γνώσεις και την βοήθεια σου αφού μου έδωσες το τηλέφωνο του).Είχα μια απορία αλλά μάλλον δεν θα το διαβάσεις το μήνυμα γιατί δεν μπαίνεις πια.Πάντως άφησες ένα θρύλο πίσω σου στο θέμα air condition ακόμα διαβάζω μετά από ένα χρόνο τις συζητήσεις.
  2. Καλησπέρα το MITSUBISHI MSZ-GF71VE η το Hitachi RAK70PPA είναι πιο οικονομικό/αποδοτικό?
  3. Γεια σου και πάλι χρήστη gnt αύριο θα προχωρήσω στην αγορά κλιματιστικού και ήθελα μια τελευταία συμβουλή από εσένα!:)Λοιπόν αφού κοίταξα κάποια ποστ σου,λέω ένα από τα δύο αυτά Samsung AR24HSSDBWKNEU Daikin FTXN60L9 / RXN60L9 αν έχεις χρόνο να με βοηθήσεις μια τελευταία φορά θα σου ήμουν ευγνώμων!
  4. Ένα 24άρι χρειάζομαι απ'ότι κατάλαβα με μια ματιά!Αλλά μέχρι 1000 ευρώ υπάρχει κάτι που να συνδυάζει και απόδοση και εμφάνιση?:p
  5. Να'σαι καλά πάω αμέσως να διαβάσω να βρώ μια άκρη!Πάντως 2,90 είναι το ύψος τώρα που το μέτρησα και μόνωση σχεδόν ανύπαρκτη μου είχαν πει κάτι συγγενείς που το είδαν το σπίτι οπότε μάλλον δεν θα "φτάσει' δυστυχώς και το είχα ερωτευτεί το συγκεκριμένο..:cry:
  6. Σε ευχαριστώ που μου απάντησες!Δηλαδή δεν θα καλύψει τον χώρο πιστεύεις?
  7. Γεια χαρά σε όλους!Θα ήθελα τη γνώμη από τους ειδικούς του φόρουμ για αγορά κλιματιστικού!Μόλις μετακόμισα μόνη μου στην Αθήνα και νοίκιασα ένα διαμέρισμα 50 τ.μ και οι γονείς μου θέλουν να μου κάνουν δώρο ένα κλιματιστικό για βασική θέρμανση:)Τώρα μέχρι 1000 ευρώ μου είπαν και διάλεξα αυτό Samsung AR12FSSKABEN γιατί είναι πολύ όμορφο!!Δεν ξέρω από απόδοση όμως φοβάμαι μήπως δεν πληροί τις προϋποθέσεις και θα ήθελα τη γνώμη σας:D
×
×
  • Create New...