Jump to content

Anastasiagr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anastasiagr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Anastasiagr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. δυστυχώς ότι και να δοκίμασα για επαναφορα λογισμικου android , δεν είχε κανένα αποτέλεσμα , γιατί πολύ απλά δεν δέχεται το κινητό να εγκαταστήσει καμια παλαιότερη έκδροση. το πρόβλημα μου λοιπόν σε σχέση με το οτι το νέο λογισμικό που το έκανα σαν τελευταία μου λύση εκ νέου εγκατάσαση, ακόμα και μέσο odin3 , συνεχίζει να μην δέχεται και να μην αναγνωρίζει το δίκτυο της κινητής μου τηλεφωνίας cosmote. φυσικά δοκίμασα και άλλη micro card sim και ούτε αυτήν αναγνωρίζει. το αποτέλεσμα είναι να παραμένω χωρίς κινητό που όπως είχα προαναφέρει είναι το samsung s3. :( έχει κανείς να μου προτείνει κάτι άλλο να κάνω ?
  2. kalhmera. exw ena provlhma meta thn teleutaia anava8mish tou kinhtoy mou samsung s3 . den anagnwrizei to diktyo. exw kartokinhto ths cosmote. ti mporw na kanw?
  3. Σωστά περί έκδοσης. Θα δοκιμάσω αυτό και θα σας ενημερώσω :-D
  4. καλησπερα σας . το προβλημα εντοπιζεται στην συσκευη μου αφου δεν αναγνωριζει το δικτυο της cosmote μετα την τελευταια αναβαθμιση που του εκανα. εχει κανεις παρομοιο προβλημα? υπαρχει λυση? με τεχνικο της samsung που μιλησα μου ειπε πως δεν υπαρχει τροπος για επιστροφη του τηλεφωνου στο προηγουμενο (παλιο) λογισμικο .
×
×
  • Create New...