Jump to content

alextzimas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alextzimas

  1. Καλησπέρα. οποιοδήποτε recovery και να χρησιμοποιώ δεν μπορεί να δει το zip. Προσπάθησα για την VIBEUI V1.5 1419 ST και με αλλες ρομ αλλα τπτ. Καμιά ιδέα??
  2. Το εγκατέστησα αλλα δεν έγινε κάτι.Σημερα θα βάλω την ρομ και βλέπουμε... Ευχαριστω
  3. Οχι απο Κίνα το πηρα.
  4. Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα το κινητο πριν 20 μερες και έχει τις τελευταίες 5-6 μερες που δεν μου συνδεεται στο internet με το wi-fi. ειναι κλειστο,το επιλέγω να ανοιξει και μένει εκει.μου γράφει στις ρυθμισεις ενεργοποίηση του wi-fi αλλα δεν το ανοιγει ποτε,ουτε βρίσκει διαθέσιμα δίκτυα.Επίσης δεν μου δίνει την επιλογή να το κλείσω και παραμένει έτσι με αποτέλεσμα αν θέλω να το κλείσω να αναγκάζομαι να το κανω reboot. Στο εικονίδιο της πάνω μπάρας αναβοσβήνει. το πήγα στο Γερμανό (ειμαι παντελώς ασχετος με κινητα) και το καναμε επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων αλλα και πάλι τιποτα.. οποιαδήποτε βοήθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστώ
  5. Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα το κινητο πριν 20 μερες και έχει τις τελευταίες 5-6 μερες που δεν μ συνδεεται στο internet με το wi-fi. ειναι κλειστο,το επιλέγω να ανοιξει κ μένει εκει.μ γράφει στις ρυθμισεις ενεργοποίηση του wi-fi αλλα δεν το ανοιγει ποτε,ουτε βρίσκει διαθέσιμα δίκτυα.Επίσης δεν μ δίνει την επιλογή να το κλείσω κ παραμένει έτσι με αποτέλεσμα αν θέλω να το κλείσω να αναγκάζομαι να το κανω reboot. Στο εικονίδιο της πάνω μπάρας αναβοσβήνει. το πήγα στο Γερμανό (ειμαι παντελώς ασχετος με κινητα) κ το καναμε επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων αλλα κ πάλι τπτ.. οποιαδήποτε βοήθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστώ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί και απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room.
×
×
  • Create New...