Jump to content

getaid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by getaid

  1. getaid

    iPhone 12 Mini

    Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω, είμαι καινούργιος στο iOS. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που μπορω να παω για να το κάνω;
  2. getaid

    iPhone 12 Mini

    Πως γίνεται να το απενεργοποιήσω Παύλο;
  3. getaid

    iPhone 12 Mini

    Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο για το μήνυμα και τις πληροφορίες σου! Παρακαλώ υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει και να μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό με το διπλό πάτημα του Power Button κάθε φορα.
  4. getaid

    iPhone 12 Mini

    Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα; Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  5. Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα; Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  6. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Εγώ σχετικά με τα smartphones που έγραψα παραπάνω ήμουν πιο κοντά στο Galaxy S22. Όμως έχω διαβάσει ότι έχει πολύ χαλια μπαταρία και αυτό με πήγε πίσω. Πήγα σε ένα κατάστημα να το δω από κοντά, ρώτησα έναν υπάλληλο για την μπαταρία και μου είπε ότι αυτό το θέμα λύθηκε με update που έβγαλε η εταιρία. Οποτε έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι να κάνω και πιο smartphone να επιλέξω.
  7. Γεια σας παιδιά, Είμαι σε αναζήτηση καινούργιου smartphone και θα ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι ανάμεσα στα: Galaxy S22, Pixel 6, Xiaomi 12, Xperia 5 III, Huawei P50 Pro, Motorola Edge 30 Pro, OnePlus 10 Pro και iPhone 12 ή 13 mini (αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε αυτήν την κατηγορια θα χαρώ να το ακούσω). Έχω δει πολλά review για το καθένα από αυτά τα smartphone αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Με ενδιαφέρει να έχει πολύ όμορφη οθόνη (δεν με νοιάζει το μέγεθος οθόνης), καλή αυτονομία μπαταρίας, καλές κάμερες και καλές επίδοσης. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  8. Σ'ευχαριστώ πολύ Finn! Τελικά βρήκα τρόπο να λύσω αυτό το "θέμα", απλά αντικαθιστάς το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο που έχει το HTC U12+, δηλαδή το TouchPal, με κάποιο άλλο πληκτρολόγιο πχ εγώ έβαλα το Gboard της Google και όλα καλά. Το κινητό είναι πραγματικά υπέροχο σε όλα του και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  9. Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο! Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!
  10. Γεια σου Finn και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Έκανα τα βήματα που μου είπες και άλλαξα την Ελληνική κωδικοποίηση σε Κωδικοποίηση Unicode (16 bit) αλλά τίποτα δυστυχώς δεν λειτούργησε. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω, κάποιος άλλος τρόπος κάποια άλλη λύση;
  11. Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση, κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει να γράφω και να στέλνω SMS στα Ελληνικά και με κεφαλαία και με πεζά γράμματα και όχι μόνο με κεφαλαία; Έχω ψάξει παντού στο HTC U12+ μου αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι για αυτό ζητώ την βοήθεια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Γεια σας, θέλω να αγοράσω ένα smartwatch και σκέφτομαι ένα από τα Samsung Galaxy Watch Active και SUUNTO 3 Fitness. Έχει κανείς ένα από αυτά τα ρολόγια; Είναι καλά, αξίζουν; Ποιο από τα δυο είναι καλύτερο; Υπάρχει κάτι άλλο που επίσης θα μπορούσα να δω σε αυτές τις τιμές πάνω κάτω;
  13. Έχει κανείς το Galaxy S10 σε πράσινο χρώμα; Από εμφάνιση πως είναι, είναι όμορφο σε αυτό το χρώμα; Το ψάχνω παντού για να το δω πως είναι από κοντά αλλα σε πλαίσιο, public, γερμανό μόνο το μαύρο και το άσπρο χρώμα έχουν.
  14. Καλημέρα! Έχω ένα Galaxy S8 και μου έρχεται συνεχώς μια ειδοποίηση στην μπάρα ειδοποιήσεων που λέει "Λογαριασμός Samsung account, και σαν σημείωση λέει Πατήστε εδώ για να χρησιμοποιήσετε το Samsung account". Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω οριστικά αυτήν την ειδοποίηση έτσι ώστε να μην ξανά βγει;
  15. Κορυφαίο δώρο, πολλά μπράβο στο myphone.gr! Καλές γιορτές σε όλους!
  16. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου φίλε ipred. Δηλαδή αν δεν έχω ενεργοποιημένο το Always On Display δεν θα φωτίζεται το κεντρικό κουμπί με εκείνο το τετραγωνάκι κι ας έχω ενεργοποιημένη την επιλογή να μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή και από το home key;
  17. Γεια σε όλους, εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του Galaxy S8 και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν το συγκεκριμένο smartphone περισσότερο καιρό και σε όσους γνωρίζουν καλύτερα, αν ενεργοποιήσω την επιλογή που κάνει το κεντρικό κουμπί να μένει ανοιχτό και να φωτίζει ακόμα και αν η οθόνη της συσκευής μου είναι κλειστή, αυτή η επιλογή εφόσον ενεργοποιηθεί ενδέχεται να προξενήσει κάποιο πρόβλημα ή ζημιά στην οθόνη του Galaxy S8;;; Η ίδια ερώτηση-απορία ισχύει και για την λειτουργία Always On Display μιας και κάνει πάνω κάτω το ίδιο.
  18. Καλή επιτυχία σε όλους μας! Φοβερό δώρο, μεγάλος διαγωνισμός, ευχαριστούμε πολύ το myphone και τον Γερμανό!
×
×
  • Create New...