Jump to content

Konstantinos34

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Konstantinos34

  1. Konstantinos34

    LG G5

    Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τον κόπο σου να μου απαντήσεις, μέχρι στιγμής και μετά την ενημέρωση εξακολουθεί και "αδειάζει" η μπαταρία. Εν τω μεταξύ η εγγύηση λήγει σε 3 μέρες!
  2. Konstantinos34

    LG G5

    Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας, ικανοποιημένος κάτοχος G5 εδώ και δύο χρόνια και τους τελευταίους μήνες με τρελό battery drain. Πλέον έχω καταντήσει να φορτίζω το κινητό 3-4 φορές τη μέρα με μέτρια χρήση! Μέχρι και καινούρια μπαταρία αγόρασα αλλά δε βοήθησε πουθενά. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχω κάνει 2-3 φορές, μου προτείνετε να κάνω και hard reset; Τα φώτα σας please! By the way όσο γράφω μου σκασε ενημέρωση λογισμικού. Μάλλον ήρθε η Oreo;
  3. Konstantinos34

    LG G5

    Η αλήθεια είναι πως το λιώνω κάθε μέρα οπότε το φορτίζω σίγουρα μια φορά τη μέρα. Ο λόγος όμως που θέλω το powerbank είναι γιατί το Δεκέμβρη θα είμαι εκτός χώρας για κάμποσες μέρες οπότε προετοιμάζομαι...από τώρα! ;):p ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Ρωτάω γιατί ακούω διάφορα γύρω μου πως πρέπει ακόμη και η αγορά powerbank να είναι προσεγμένη. Δεν ξέρω, τι να πω...
  4. Konstantinos34

    LG G5

    Καλησπέρα παιδιά! Περήφανος κάτοχος και γω πλέον του G5 εδώ και 2 εβδομάδες! Θα ήθελα την άποψη σας για κάποιο powerbank στα 10000 mah. Χρειάζεται να προσέξω κάτι συγκεκριμένο μιας και το εν λόγω κινητό διαθέτει λειτουργία γρήγορης φόρτισης; Σας ευχαριστώ!!!!
  5. Καλή επιτυχία!!! Μπράβο για το ωραίο δώρο παιδιά!!!
  6. Έλεος κιόλας με το McAfee!!!Καλησπέρα παιδιά!!Μου ρθε το κινητάκι πριν μια βδομάδα, χαρά εγώ, ελβετικό παρτίδα 411. Έκανα το απίστευτο, κατέβασα εφαρμογές, σέρφαρα κτλ κτλ, έλα όμως που η σιμ ήταν ακόμη στο Samsung S3. Λέω "κάτσε να το μάθουμε λίγο, να το φορτώσουμε και μετά". Λοιπόν παιδιά, έβαλα την κάρτα σιμ και δεν αναγνώριζε τίποτα! Σήμα 0! Έμαθα από φίλο πως η συγκεκριμένη παρτίδα είχε θέμα με την κεραία! :wacko: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πίσω, ευτυχώς μου έστειλαν άλλο! Η πρώτη εμπειρία λοιπόν τραυματική, ας ελπίσουμε πως δε θα υπάρξουν προβλήματα από δω και στο εξής...Αγώνα έδωσα για να φύγω από τη Samsung...:blink:
  7. Να στε καλά παιδιά! Θα το λυώσω! :)
  8. Καλησπέρα παιδιά! Παρήγγειλα χθες το 16άρι από Σκρουτζομάγαζο εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης παρτίδα 411 στα 349€ σε 6 άτοκες. Σκεφτόμουν σοβαρά το 32άρι αλλά 50 ευρώ πιο πάνω τα σκέφτεσαι, άσε που δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο μαγαζί και άντε να βρεις άλλο να σου κάνει άτοκες (Κανένα δε βρήκα). Το περιμένω απόψε με ανυπομονησία! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. ;)
  9. Απίστευτο κινητό και μπράβο για την άρτια δουλειά παιδιά, καλή επιτυχία!
  10. Καλημέρα στους συνφορουμίτες! Χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας αφού πρόκειται να κάνω μια αγορά για την κοπέλα μου. Θα είναι το πρώτο της smartphone (ναι ναι!) και είχα βρει σε προσφορά το galaxy core και το lg l70 με 120 ευρώ. Μετά όμως εμφανίστηκαν από το πουθενά (για μένα) τα κινέζικα, με καλύτερα specs στην ίδια ή ακόμη και χαμηλότερη τιμή. Λοιπόν, τι χρειαζόμαστε. Χρήση απλή, χωρίς πολλά πολλά, κάνα facebook και σερφάρισμα καλή μπαταρία και ψιλοκαλή cam. Ίντσες 4,5 έως 5. Να τονίσω πως η αγορά θα γίνει από Ελλάδα γιατί το χρειαζόμαστε άμεσα και όχι από Κίνα. Υπάρχουν ελληνικά sites με Doogee, Cubot, Inew, Iocean κτλ. Τιμή κάνα 30-40ρι πάνω από αυτά της Κίνας που όμως είμαστε διατεθημένοι να δώσουμε λόγω εγγύησης. Τι προτείνετε παιδιά, pls help! Να μείνουμε στα γνωστά brand names (tried and tested) ή να πάμε για κινεζιά και αν ναι ποια προτείνετε έως 120 ευρώ από Ελλάδα; (Έχω βρει inew v1, iocean x1, Leagoo lead 5, cubot s168, τα thl, όλα τα Doogee και κάποια άλλα). Thanks!
  11. Z3 πάντως 110 ευρώ παραπάνω! Μπρρ! Να λείπει...Btw ξέρετε άλλο σκρουτζομάγαζο να κάνει άτοκες;;; Λέω τώρα εγώ...
  12. Έχεις τα δίκια σου! Περιμένουμε και το S6 όπου να ναι. Για G4 έχει ακουστεί κάτι;
  13. Παιδιά να το παραγγείλω αύριο ή λέτε να περιμένω κάνα 15θήμερο μπας και πέσει λίγο παραπάνω η τιμή του;
  14. Ναι μωρέ γιατί βλέπω πως το κατάστημα δεν έχει καθόλου το 32άρι! 359 ευρώ το gold και ετοιμοπαράδοτο, 10 ευρώ παραπάνω το μαύρο και κατόπιν παραγγελίας...Σκάω που σκάω τόσα χρήματα να χει τουλάχιστον ράδιο το κινητό. Η αυτονομία μόνο με αγχώνει ****το...Αλλά όπως κατάλαβα αν θέλω καλή αυτονομία πρέπει να πάω σε z3 και δεν το θέλω.
  15. Χμμ, για 16gb δεν το συζητάμε καθόλου ε; Πιο οικονομικό βλέπετε... ;)
  16. Παιδιά είστε απίστευτοι, ευχαριστώ! Το κατάστημα είναι το Electrocrete της Electronet εδώ στο Ηράκλειο και έχει free μεταφορικά εντός Κρήτης. Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα πληρωμής έως 6 άτοκες δόσεις. Δεν έχω δουλέψει ποτέ Lg και έχω κάποιους ενδοιασμούς, αλλά σαν έμπειροι χρήστες που είστε δεν έχω παρά να σας εμπιστευτώ. Ξέρω πως θα σας φανεί περίεργο αλλά δε φανταζόμουν πως θα αγοράσω ποτέ smartphone πέρα από Samsung. Πείτε το κόλλημα, δεν ξέρω. Τα iphone δεν τα θέλω για κάποιους δικούς μου λόγους. G3 λοιπόν. Αλλά άντε να βρω άκρη τι παρτίδα θα είναι μέσω τηλεφώνου. Μια φορά που τους μίλησα μου είπαν πως δεν έχουν φυσικό κατάστημα άρα δε μπορώ να πάω κάπου να επεξεργαστώ το κινητο. :( Οψόμεθα...
  17. Καλή σας μέρα παιδιά! Εγώ χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια στο ποιο από τα δύο αυτά κινητά να επιλέξω. Διάβασα ένα - ένα τα ποστ σας και ευχαριστώ για τις συμβουλές παρόλο που δεν ήταν για μένα. Κάτοχος galaxy s3, και πάω για αλλαγή. Σε συγκεκριμένο σκρουτζομάγαζο που υπάρχει εδώ στην Κρήτη η διαφορά μεταξύ των δύο κινητών κυμαίνεται στα 80 ευρώ. Είναι λίγο πιο οικονομικό το G3 και αφού δεν έχει τεράστιες διαφορές με το S5 λέω να καταλήξω εκεί...
  18. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος Galaxy S3 και μετά από 1,5 περίπου χρόνο λέω να το αλλάξω! Έχω καταλήξει σ'αυτά τα δύο smartphones και χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας αφού και τα δύο αυτά κινητά έχουν παρεμφερείς δυνατότητες. Ποιο υπερέχει σε μπαταρία και ποιο είναι γρηγορότερο; Έχετε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με κάποιο από τα εν λόγω κινητά; Παρακαλώ βοηθήστε λίγο την κατάσταση γιατί στο ένα review υπερέχει το ένα και στο επόμενο υπερέχει το άλλο! :( Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...