Jump to content

Solyjim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Solyjim

  1. Προφανώς έχεις ενεργοποιήσει το ''switch to speaker automatically'' όταν απομακρύνεις το αυτί σου από το τηλέφωνο.

    Πάς settings / additional settings / accessibility / και τέρμα κάτω απενεργοποιείς το ''switch to speaker automatically''.

    Αφού τα έκανα όλα και πίστευα ότι ξεμπερδεψα ξαφνικά πάλι τα ίδια. HD και ο συνομιλητής σε ανοικτή ακρόαση. Πολύ ενοχλειτικο. Πάω να ξανακάνω όλη την διαδικασία από την αρχή αλλά η επιλογή δεν είναι ενεργοποιημένη.

  2. Ένα πρόβλημα που διαπίστωσα, όταν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο, η φωνή του ακούγεται σαν να έχω ανοικτή ακρόαση. Χαμηλώνω την ένταση στο τέρμα και πάλι ακούγεται. Όχι πολύ δυνατά αλλά ακούγεται. Μπορώ να μπω κάπου στις ρυθμίσεις να το διορθώσω; Το HD στην κλήση πως το απενεργοποιουμε;
  3. Κάτοχος της έκδοσης με τα 128gb εδώ και δύο μέρες. Προέρχομαι από το Honor6. Προς το παρών πολύ ευχαριστημένος. Μπαταρία 1,30 με 2 μέρες me wifi, 4G όχι παιχνίδια. GPS αρκετά ακριβές. Γρήγορο κινητό. Η κάμερα δεν με ενθουσίασε. Υπερβολική οξύτητα και πολύ κορεσμένα χρώματα. Θα ψαχτώ λίγο παραπάνω για την κάμερα. Από κει και πέρα δύσκολη η προσαρμογή στη MIUI της xiomi πολύ κατώτερη από την EMUI της HUAWEI και πολύ άσχημη. Για τα χρήματα που κοστίζει δεν θα σκεφτόμουν κάτι διαφορετικό. Το έχω κατα ευχαριστηθεί. Φτάνει να μην την πατήσουμε από τον MEDIATEK
  4. Τέλος το Honorάκι. Μετά από 5 χρόνια και έναν μήνα το αντικατέστησα με το xaiomi redme note 8 pro. Το έδωσα βέβαιa στον γιο μου να πετάει το drone. Του είχα αλλάξει και μπαταρία το καλοκαίρι σαν καινούριο το παρέδωσα. Χρόνια μπροστά το Honor και σαν λειτουργικό το emui πολύ ανώτερο από της xaiomi. Είπα να στείλω ένα τελευταίο μνμ πριν αποχωρίσω από την συζήτηση για το HONOR 6.
  5. Χθες έκανα αναβάθμιση μετά από πάρα πολύ καιρό. Πλέον Β860 και ΕΜUI 4. Έχω το Η60-l12 εδώ και 3 χρόνια. Ακόμη άψογο. Θα παραγγείλω προληπτικά και μία μπαταρία και το κινητό ελπίζω να βγάλει ένα με δύο χρόνια ακόμη. Ο μόνος λόγος απόκτησης καινούριου τηλεφώνου θα ήταν καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη και ποιοτικότερη οθόνη, κάτι που στα νέα τηλ. είναι αναβαθμιζμένα.
  6. Έχω το H60-L12 με Β532 ποια είναι η πιο καινούρια κανονική έκδοση και ποια η ΒΕΤΑ; Γιατί δεν βγάζει πλέον μόνο του το κινητό ενημερώσεις; Πού θα βρώ τις καινούριες ενημερώσεις; Ίσως να έχουν απαντηθεί όλα αυτά αλλά δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο. Ευχαριστώ
  7. καλησπερα

    κατα την γνωμη σας ,είμαι στη Β316,αξίζει να παω στην Β532 ή στην 5.10.1;

    η διαδικασία είναι η ίδια και για τις δυο περιπτωσεις από ότι θυμάμαι.απλα πρέπει να κάνω unroot

    από οτι έχω διαβάσει.

    ευχαριστώ

     

    Κλείνω 2 βδομάδες που πήγα στην Β532. Έχω γράψει για αλλαγές σε σχέση με την Β316. Δεν το έχω μετανοιώσει και ούτε θα ξαναγύριζα στην Β316. Ίσως είμαι τυχερός και έκατσε καλά η αναβάθμιση πάνω στο κινητό μου.

  8. Εχουμε το ιδιο μοντελο. H60-L12 και ειμαι με Β316. Η Β352 που εβαλες ειναι developer η stable? Την εβαλες ota η την κατεβασες απο καποιο site?

     

    Και μια ερωτηση λιγο περιεργη, αλλα κολληματα ειναι αυτα! Μη βαρατε! :):) Εχει βρει κανεις τροπο να κανει το εικονιδιο της μπαταριας πανω δεξια καθετο αντι για οριζοντιο? Χωρις root κατα πασα πιθανοτητα δεν γινεται , με root το εχει κανει κανενας?

     

    Stable είναι. Την κατέβασα Από το επίσημο site. Διεύθυνση σε δυο τρεις σελίδες πιο πίσω.

  9. Λοιπόν 1 μέρα με Β532 honor H60-L12. Στην αρχή το πιο αργό κινητό που είχα. Αργουσαν να φορτώσουν οι εφαρμογές, αργούσε η απόκριση της οθόνης γενικά πολύ χάλι. Με το που έκανα αναβάθμιση στις εφαρμογές μέσω play store και του έκανα και επανεκκίνηση άλλο κινητό. Γρήγορο, καλύτερη απόκριση οθόνης. Καλύτερη κάμερα ιδίος η προσθήκη νυχτερινής λήψης. Άλλαξε το χρώμα της κουρτίνας, από άσπρη σε μαύρη με πολύ καλή απόκριση των κουμπιών, έχει και εικονίδιο για το NFC. Στην γραμμή που δείχνει τα δίκτυα και την μπαταρία πλέον εχει επιλογή να εμφανίζεται και η ταχύτητα του internet μέσω δεδομένων πριν σε εμένα δεν είχε αυτή την επιλογή. Τα εικονίδια στις ρυθμίσεις έχουν χρώμα και διάφορες άλλες θετικές αλλαγές. Αρνητικό ο καιρός παρέμεινε ίδιος. Δεν αναγνωρίζει καμία ελληνική πόλη εκτός Βόλου Πάτρας. Και μας δείχνει Γεβγελη Σκόπια. Η μπαταρία ίδια πιστεύω όπως στη Β316.
  10. Κατά την φόρτιση το notification led ενώ ξεκινά με χρώμα κόκκινο γρήγορα γίνεται πράσινο χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση.

    Λογικά δεν θα έπρεπε να γίνει πράσινο όταν η μπαταρία φτάσει στο 100%;

     

    Στο 10% γίνεται κίτρινο και στο 90% πράσινο.

  11. Μα η διαφορά τιμής μεταξύ των δύο μοντέλων που κοιτάει ο φίλος (16GB/32GB) είναι 17 ευρώ μόνο...Όχι 50!

    Κι εγώ έβαλα την 64άρα την κάρτα μνήμης επάνω, και την έχω γεμίσει με τραγούδια και άλλα αρχεία ήδη!

     

    Το θέμα δεν είναι το NFC. Παίρνεις το μοντέλο με τα 32GB και είσαι άνετος σε βάθος χρόνου, αφού όλες οι εφαρμογές και όλα τα updates αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη και όχι στην SD. Και όσο περνάει ο καιρός το μέγεθος των εφαρμογών ανεβαίνει, χώρια που εγκαθιστάς όλο και περισσότερες εφαρμογές. Γνώμη μου αγοράζεις με τα 32 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για αργότερα.

  12. Καλησπέρα! Μόλις σήμερα παρέλαβα το Honor μου (H60-L02) από το to2c και φρίκαρα γιατί είναι γεμάτο κινέζικες εφαρμογές, εν το μεταξύ δεν μου στείλαν και EU adaptor αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μου. Τι πρέπει να κάνω? Θέλω βοήθεια! Πρέπει να το κάνω root? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω δει στην αρχική σελίδα που έχει διάφορα για root... Ευχαριστώ προκαταβολικά!

     

    Ψάξε καλά στο κουτί. Βγάλε και το χαρτόνι στον πάτο του κουτιού. Εκεί το είχε σε εμένα στα πλαϊνά εξογκώματα

  13. βρες καποιον στο chat του vickmall και πες του σε τι τιμη το βρηκες στο to2c. το πιθανοτερο ειναι να σου προσφερουν την ιδια τιμη.

    σαν κατάστημα προτεινω κι εγω vickmall ετσι κι αλλιως.

    θυμάται κανείς πότε ειναι περιπου η πρωτοχρωνια των κινέζων, που καθυστερουν οι αποστολές;

    Εγώ το αγόρασα από το to2c είναι το γνήσιο, ήρθε σε 15 μέρες, με πολλά δώρα το έχω από τον Νοέμβριο και όλα πάνε καλά.

  14. Σε πολλούς έχει συμβεί αυτό και στους περισσότερους 1 φορά. Εμένα το έκανε όταν το πρωτοπείρα και είχα κάνει update σε EMUI 3. Από τότε όλα ρολόι.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Καλημέρα,

    Εχθές, και για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το κινητό απενεργοποιήθηκε μόνο του και επανήλθε μόνον με πάτημα του κουμπιού on με πίεση για 15 δεύτερα. Την δεύτερη φορά, παρατήρησα ότι το κινητό είχε αναπτύξει θερμοκρασία.

    Διάβασα σε προηγούμενα ποστ ότι έχει συμβεί και σε άλλους...

    Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

    Σε πολλούς έχει συμβεί αυτό και στους περισσότερους 1 φορά. Εμένα το έκανε όταν το πρωτοπείρα και είχα κάνει update σε EMUI 3. Από τότε όλα ρολόι.

  15. Ναι λειτουργούν κανονικά!!

    Δηλαδή τώρα ποιο πρόβλημα υπάρχει με την λειτουργία των δύο sim και δεν θα υπάρχει μετά;

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Δηλαδή τώρα ποιο πρόβλημα υπάρχει με την λειτουργία των δύο sim και δεν θα υπάρχει μετά;

  16. Και ένα video με την αποσυναρμολόγηση της συσκευής.....αχρείαστη να'ναι :p

     

    Με βάση το παραπάνω βίντεο το πίσω μέρος δεν κινδυνεύει από σπάσιμο παρά μόνο από γρατσουνιές. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τί γυαλί είναι αυτό που λυγίζει τόσο πολύ. Το ίδιο είναι και το sony Z2 από βίντεο που είδα.

  17. Thanks... Αλλά, γιατι αργεί;; Με τα νεύρα μου παίζει, μάλλον... Χαχα

    Εμένα δεν μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση. Πήγαινα και έκανα μόνος μου αναζήτηση ενημερώσεων.

  18. Ναι έφυγαν τα κινέζικα από τις επαφές. Τώρα έγινε πιο όμορφο. Να ρωτήσω χωρίς το +30 σας γράφει χώρα Ελλάδα; Με το +30 ξέρω ότι γράφει Ελλάδα
  19. Έχω το L12 με EMUI 3 B307. (δεν μου έχει βγάλει ακόμα ενημέρωση για αναβάθμιση).

    Το έχω 1 μήνα και κάτι. Το πείρα από to2c.com

    Έχει γίνει επέκταση του χεριού μου. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.

    Η οθόνη του πάρα πολύ καλή και σε φωτογραφίες και σε βίντεο αλλά και σε παιχνίδια.

    Κάμερα. Το βίντεο πάρα πολύ καλό τραβάω μόνο FHD. Ότι έχω τραβήξει τα έχω δει και στην 40αρα τηλεόραση όλα πεντακάθαρα και με καλό ήχο. Στις φωτογραφίες τώρα. Την μέρα οι φωτο είναι τέλειες. Την νύχτα θέλει εξάσκησει και να παίξεις με την εστίαση. Έχω βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες και βράδυ πάντα με χρονόμετρο για να μην κουνιέται. Εξωτερική φωτογραφία βράδυ με φλας δεν έχω καταφέρει να βγάλω. Πού χάλια. Συνήθως τραβάω στα 10MP γιατί είναι 16:9 και πιάνουν ολόκληρη την οθόνη της TV και του υπολογιστή.

    Δεν ξέρω να επισυνάπτω εικόνες για να σας δείξω φωτό που βγάζει. Η μπροστινή κάμερα μου φαίνεται λίγο μουντή.

    GPS. Κλειδώνει πάρα πολύ γρήγορα. Είναι ακριβέστατο στην πλοήγηση (χρησιμοποιώ google maps) αλλά και όταν παρακολουθώ διαδρομές με αποθηκευμένους χάρτες.

    Ήχος. Πίσω ηχείο μονοφωνικό τίποτα το ιδιαίτερο. Το ακουστικό κανένα πρόβλημα άκουγα πεντακάθαρα όλους όσους μίλησα και ούτε άκουσα παράπονα ότι δεν με άκουγαν. Στην αρχή χρησιμοποίησησα ακουστικά από ένα samsung δυνατός ήχος αλλά όχι καθαρός. Έπειτα απόκτησα τα δικά του δυνατός και καθαρός ήχος, πολύ προσεγμένη κατασκευή με την συσκευασία τους και πολύ όμορφα.

    Η κεραία του wifi πολύ καλή είχα σήμα εκεί που δεν είχα με το παλιό μου κινητό και το tablet. 4G δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

    Όσες εφαρμογές και αν έτρεχαν μαζί το κινητό δεν κώλυσε ποτέ. Ούτε και σε βαριά παιχνίδια.

    Μπαταρία. Φορτίζει σε 2ω και 40λ περίπου. Με νορμάλ χρήση λίγες κλήσεις και wifi η μπαταρία κρατάει περίπου 2 μέρες. Με ανοιχτά δεδομένα (ένα 8ωρο ) για fb και e-mail, λίγες κλήσεις και wifi στο σπίτι λίγο παραπάνω από μέρα. Αν παίξω κάποιο βαρύ παιχνίδι τότε χρειάζεται pawer bank 4 με 5 ώρες ίσως είναι πολλές. Με 90% μπαταρία χρησιμοποίησα 4 ώρες GPS πλοήγηση, λίγο τα δεδομένα για instangram και fb και πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Από 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και η μπαταρία στο 5%. Δεν λέω αν είναι καλό ή άσχημο απλά το αναφέρω. Βλέπεις άνετα 4 με 5 ταινίες με μέγεθος 6 εώς 8 gb η καθε μία με επιλογή προστασία οθόνης (720p).

    Δοκίμασα και το NFC. αγόρασα tags για να δοκιμάσω. Όταν πάω να τα προγραμματίσω με την εφαρμογή του τηλ. δέχεται τα πάντα εκτός από το να ανοίξει εφαρμογή. Μόλις πάω να κάνω εγγραφή λέει ότι δεν υπάρχει χώρος. Αν όμως το προγραμματίσω με άλλη εφαρμογή δεν έχω πρόβλημα. Εκτός από το gps που για να το προγραμματίσει να ανοίγει θέλει να είναι το κινητό root.

    Το OTG δουλεύει άψογα.

    Αρνητικά: 2 φορές και ενώ το είχα στην επιλογή ultra το βράδυ με γεμάτη μπαταρία, το πρωί δεν άνοιγε και χρειάστηκε να πατήσω συνεχόμενα το power. Όταν άνοιξε η μπαταρία ήταν στο 70%.

    Με χαλάνε λίγο τα κινέζικα στις επαφές και οι κινέζικες εφαρμογές. Φοβάμαι να τις απεγκαταστήσω μην επηρεαστεί η λειτουργία του τηλ.

    Το κινητό το έχω λατρέψει, βολικό και όμορφο το EMUI και πανέμορφο σαν κινητό, πολύ ελαφρύ και λεπτό και με φουλ αποθηκευτικό χώρο (32gb). και δεν έχω παρατηρήσει υπερθέρμανση. Κάτι άλλο δεν μπορώ να θυμηθώ.

    Ίσως να βοήθησα όσους σκέφτονται να το πάρουν.

×
×
  • Create New...