Jump to content

Girlplay

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Girlplay

  1. Ωραιο...αλλα θα κερδισω σε καμερα χανοντας σε ram και ισχυ επεξεργαστη και μπαταρια !! :( Τι κριμα να μην τα χεις ολα σε ενα!!! :'( :p Αληθεια τοσο πολυ χαλια ειναι των honor η καμερα??
  2. ωωω...ευχαριστω :thanks: !!!Αλλα μιλαω για τιμες Ελλαδος...:O:O:O
  3. Που καλε??:rolleyes::rolleyes: https://www.skroutz.gr/s/9501836/Xiaomi-Redmi-Pro-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/9668397/Xiaomi-Redmi-Pro-64GB.html
  4. Η συγκριση ειναι κυριως λογο τιμης... 270 πανω κατω,,, Ψηνομαι και για το 8...που βρηκα 50 ευρω παραπανω...:O:O:O
  5. για το honor 7 οχι το lite...που εκτος του οτι ειναι πιο καινουργια εκδοση νομιζω υστερει στα χαρακτηριστικα :rolleyes::rolleyes:
  6. Καλησπερα...εχω σπαζοκεφαλιασει διαβαζοντας....πρωην κατοχος και ευχαριστημενη απο το jiayu g4s εδω και σχεδον 2 χρονια...ψαχνω κατι εξίσου value of money!!!Με ενδιαφερουν καλος επεξεργαστης με την έννοια να μη κολλαει με αρκετες ανοιχτες εφαρμογες,μια αξιοπρεπη καμερα,και μια καλη οθονη! Στην αρχη της αναζητησης μου πηγαινα για samsung j5 αλλα περα απο την πολυ ομορφη οθονη της samsung μου φανηκε φτωχο σε λοιπά χαρακτηριστικά .... Να πω επισης οτι και για οικονομικους λογους αλλα και λογο προσωπικων κολληματων...το θελω για κανα δυο χρονακια να μ κανει παρεα... :O:O:O Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  7. Girlplay

    Honor 7

    Εχω την εντυπωση εκτος αν κανω λαθος οτι και το Honor 7 παιρνει nougat:O:O:O
  8. Girlplay

    Honor 7

    Καλημερα....εχω σπαζοκεφαλιασει!!!!!Honor 7 ,P9 lite,honor 7 lite,xiaomi redmi pro ή καποιο αλλο κοντα σε αυτα τα χρηματα???Βασικα ειμαι πιο πολυ αναμεσα σε honor 7 και xiaomi redmi pro...Δεν με νοιαζει τοσο το ποσο καινουργιο μοντελο ειναι...το θελω γρηγορο..να μην κολλαει πουθενα με φουλ ανοιχτες εφαρμογες..και να χει μια σοβαρη καμερα!Προην κατοχος jiauy g4s ,και πολυ ευχαριστημενη για τα χρηματα που ειχα δοσει τοτε...
×
×
  • Create New...