Jump to content

Vangelis_D9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.342
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Vangelis_D9

  1. Δεν ανεβάσατε ακόμα κανένα χιονισμένο συγκριτικό και ανησυχώ. ΥΓ. Θα μου πείτε ότι μάλλον κι εσείς τραβάτε ζόρια με τις διακοπές του ρεύματος.
  2. Με ΕΛΤΑ κουριερ εντός Αττικής από 23/11 ένα δέμα κολλημένο στο πρακτορείο του Συντάγματος...
  3. Να σου ξαναστρίψω το μαχαίρι; Χαχαχαχα.
  4. Περίεργο, σας είχα πει ότι στο 8 Lite πήραμε το 12 το καλό, κάνας μήνα είναι τώρα, κι ακόμα σε εσάς;
  5. Μα χρόνια το λέμε πως η ΕΕ απαγορεύει λόγω προσωπικών δεδομένων την ηχογράφηση κλήσεων ειδικά όταν δεν έχεις τη ρητή συναίνεση του συνομιλητή σου - και καλώς το κάνει. Άλλαξε χώρα εκτός ΕΕ, πχ Ελβετία, Ρωσία και λογικά θα σου εμφανιστεί η επιλογή.
  6. Στο δικό μου 8 Lite δεν είδα custom icons ή δεν τα βρήκα. Στην κάμερα δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, παρέμεινε ίδια, το ΑΙ όμως όσο το χρησιμοποιείς είναι καλό. Αλλά στη χρήση βγήκε τώρα πιο άνετο, τα μενού βελτιώθηκαν λίγο προς την απλοποίηση και η μπαταρία φαίνεται καλύτερα τώρα, θυμίζω ότι έχω 3300 mAh. Μικρό παράπονο είναι ότι στη νυχτερινή λειτουργία ανάγνωσης μου δίνει την εντύπωση ότι την κάνανε λίγο πιο "θαμπή" την ακτινοβολία, προφανώς για το καλό μας. Στο σύνολο οι μικροβελτιώσεις έγιναν προς καλό δρόμο. Και η διαχείριση της μνήμης φαίνεται καλύτερη τώρα χωρίς σκαλώματα.
  7. Αυτό είναι αλήθεια καθώς οι πιο προχώ λειτουργίες είναι κυρίως για τη σειρά 10. Αλλά έχω την εντύπωση ότι ελάφρυνε αρκετά τη λειτουργία του κινητού.
  8. Εμάς με το 8 Lite μας ήρθε η ΟΤΑ, λογικά αυτές τις μέρες θα το λάβετε κι εσείς για το δικό σας.
  9. Μόλις μου ήρθε η ΟΤΑ με χώρα Ελβετία. Μέγεθος 802Μ.
  10. Κι εγώ δεν κατάλαβα τι σημαίνει "μπιφτέκι" και το έψαξα στο slang.gr μην μας πούνε "ok boomer". Ανακουφίστηκα αφού τίποτα σχετικό δεν βρέθηκε. "Μπιφτέκι";;;
  11. Μεγειές! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.
  12. Πολύ ενδιαφέρον βίντεο, μικρές έως ανούσιες οι διαφορές ανάλογα με το πως θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες κάθε προγράμματος. ϊσως σε κάποιες φάσεις η gcam "θολώνει" τα θέματα. Μόνο οι σέλφι είναι χειρότερες στην στοκ. Πάντως πολύ μεγάλη βελτίωση για τη σάομι, θα οφείλεται και στη χρήση του κορυφαίου σόνι φακού.
  13. Ηρεμήστε λίγο, κάντε υπομονή κάνα δυο βδομάδες μέχρι να δούμε πως θα πάει σε στοκάρισμα έξω και μέσα γιατί τώρα θα πρέπει να πάμε με βάση τα 269 ευρώ που ανακοίνωσε η ινφο που είναι εξαιρετικά τίμια τιμή και θα αντεπιτεθούν τα σκρουτζομάγαζα.
  14. Συγκριτικό στοκ κάμερας με gcam.
  15. Τις προηγούμενες σελίδες ρίξανε πολλά λινκ, μήπως να διάβαζες καλύτερα;
  16. Λοιπόν, το λιγουρεύομαι πλέον ψάχνοντας για αντικαταστάτη του Mi 8 Lite αφού έχει και σούπερ τιμή. Αναρωτιέμαι μόνο πόσο καλής ποιότητας θα είναι η οθόνη μια που εδώ δεν είναι oled και καλύτερα να μην τρώει πολύ μπαταρία. Δυο μικρές ερωτήσεις. 1. Λογικά αν θα υπάρχει μεγάλη κατανάλωση από το 120Hz, θα μπορεί να ρυθμίζεται χαμηλότερα; 2. Τα Poco παίρνουν σίγουρα δυο αναβαθμίσεις android;
  17. Ακόμα αναβαθμίζεται η σειρά 9 και λογικά θα ακολουθήσει η σειρά 8. Εδώ λέει πως έλαβε την τελευταία beta έκδοση, προφανώς τη global αφού οι κινέζοι την έλαβαν ήδη, οπότε λογικά από τέλος του μήνα θα έρθει η σειρά μας.
  18. Και σε μένα. Για να δούμε τι θα γίνει με την 12. Ερώτηση. Μου έσπασε στην πάνω δεξιά γωνία το τζάμι και κιτρίνισε το ίδιο σημείο αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται πολύ. Θα την αλλάξω την οθόνη τον Αύγουστο αλλά αν σε εσάς σας έτυχε παρόμοιο σπάσιμο πόσο σας πήγε η αλλαγή της οθόνης; Μου είπαν για το γνωστό μαγαζί στη Σωκράτους στο κέντρο ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά σε συμφέρουσες τιμές.
  19. Ξεκίνησα από Redmi Note 4 μεταπηδώντας σε Mi 8 Lite, μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά στην απόδοση κι εκτιμώντας τις συχνές και τακτικές αναβαθμίσεις, την ποιότητα της χρήσης και κυρίως στο ότι ποτέ δεν με προβλημάτισαν ως συσκευές. Χώρια και τα κινητά φίλων που παίζω συχνά ώστε να γνωρίσω καλύτερα την εταιρεία. Σίγουρα θα παραμείνω στην Xiaomi αν και μας μπερδεύει αρκετές φορές με την ποικιλία των μοντέλων ως τι είναι το πιο συμφέρον κάθε φορά αλλά αυτά έχει ο (εσωτερικός κυρίως) ανταγωνισμός. Θα κρατήσω το παρόν ακόμα για φέτος και βουρ για το επόμενο από φθινόπωρο βλέποντας το επόμενο μεγάλο βήμα.
  20. Η αλήθεια είναι ότι ενώ τα τζαμάκια τα βρίσκω αντιαισθητικά αλλά αυτό εδώ τα ξεπερνάει όλα. Ενάμιση χρόνο που έχω το δικό μου δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά γιατί προσέχω, εξάλλου είναι αντοχής η οθόνη.
  21. Νίκο, μήπως να ανέβαζες μια σκάλα πάνω τον κορεσμό στο μενού της κάμερας, επειδή όπως φαίνεται καθαρά είναι λίγο άχρωμο σε σχέση με το Ultra. Αλλά για την πολύ καλή λεπτομέρεια θα συμφωνήσω με τον Αντρέα. Και τα δύο κάπου χάνουν αλλού κερδίζουν αλλά θέλουν και τα πειράγματά τους. Και πάλι όμως, πράγματι ακριβό το MI10 pro γι αυτά που δίνει, ίσως με μια γενναία μείωση τιμής σε κάνα εξάμηνο να αξίζει τον κόπο μια που η Xiaomi συνηθίζει πλέον στις αναβαθμίσεις να βελτιώνει και την κάμερα.
  22. Nikos_mpl μακράν το Ultra χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Διαχειρίζεται καλύτερα κυρίως την έκθεση στο φως που είναι βασικό ζητούμενο στους εσωτερικούς χώρους.
  23. Απ' ότι φαίνεται κάποιες από τις νέες δυνατότητες του MIUI 12 δεν θα τις λάβει το κινητό μας, πχ τη νέα κάμερα. Οπότε θα περιμένω να έρθει η αναβάθμιση και θα πράξω αναλόγως να δω αν θα πάρω καινούριο μοντέλο. https://gr.gizchina.com/2020/06/18/miui-12-dystychos-kapoies-nees-leitoyrgies-einai-mono-gia-liga-montela/
  24. Η αλήθεια είναι ότι η Xiaomi σοβαρεύτηκε επιτέλους στον τομέα της φωτογραφίας, κάτι που κάνει τη χρήση της gcam προς αποφυγή λόγω των συχνών εκνευριστικών ασυμβατοτήτων, εκτός των οριακών συνθηκών εκεί όπου χρειάζεται. Και με το MIUI 12 έρχονται - λέει - μεγάλες βελτιώσεις, ίδωμεν. Μια χαρά, θα έλεγα άριστες, οι φωτό σου, πολύ καλή χρωματική παλέτα και λεπτομέρεια χωρίς ακρότητες.
  25. Ωραία οπότε σύντομα θα πάρουμε και το 12 όπως και πέρυσι.
×
×
  • Create New...