Jump to content

Vangelis_D9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.342
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Vangelis_D9

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 21

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Vangelis_D9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δεν ανεβάσατε ακόμα κανένα χιονισμένο συγκριτικό και ανησυχώ. ΥΓ. Θα μου πείτε ότι μάλλον κι εσείς τραβάτε ζόρια με τις διακοπές του ρεύματος.
  2. Με ΕΛΤΑ κουριερ εντός Αττικής από 23/11 ένα δέμα κολλημένο στο πρακτορείο του Συντάγματος...
  3. Να σου ξαναστρίψω το μαχαίρι; Χαχαχαχα.
  4. Περίεργο, σας είχα πει ότι στο 8 Lite πήραμε το 12 το καλό, κάνας μήνα είναι τώρα, κι ακόμα σε εσάς;
  5. Μα χρόνια το λέμε πως η ΕΕ απαγορεύει λόγω προσωπικών δεδομένων την ηχογράφηση κλήσεων ειδικά όταν δεν έχεις τη ρητή συναίνεση του συνομιλητή σου - και καλώς το κάνει. Άλλαξε χώρα εκτός ΕΕ, πχ Ελβετία, Ρωσία και λογικά θα σου εμφανιστεί η επιλογή.
  6. Στο δικό μου 8 Lite δεν είδα custom icons ή δεν τα βρήκα. Στην κάμερα δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, παρέμεινε ίδια, το ΑΙ όμως όσο το χρησιμοποιείς είναι καλό. Αλλά στη χρήση βγήκε τώρα πιο άνετο, τα μενού βελτιώθηκαν λίγο προς την απλοποίηση και η μπαταρία φαίνεται καλύτερα τώρα, θυμίζω ότι έχω 3300 mAh. Μικρό παράπονο είναι ότι στη νυχτερινή λειτουργία ανάγνωσης μου δίνει την εντύπωση ότι την κάνανε λίγο πιο "θαμπή" την ακτινοβολία, προφανώς για το καλό μας. Στο σύνολο οι μικροβελτιώσεις έγιναν προς καλό δρόμο. Και η διαχείριση της μνήμης φαίνεται καλύτερη τώρα χωρίς σκαλώματα.
  7. Αυτό είναι αλήθεια καθώς οι πιο προχώ λειτουργίες είναι κυρίως για τη σειρά 10. Αλλά έχω την εντύπωση ότι ελάφρυνε αρκετά τη λειτουργία του κινητού.
  8. Εμάς με το 8 Lite μας ήρθε η ΟΤΑ, λογικά αυτές τις μέρες θα το λάβετε κι εσείς για το δικό σας.
  9. Μόλις μου ήρθε η ΟΤΑ με χώρα Ελβετία. Μέγεθος 802Μ.
  10. Κι εγώ δεν κατάλαβα τι σημαίνει "μπιφτέκι" και το έψαξα στο slang.gr μην μας πούνε "ok boomer". Ανακουφίστηκα αφού τίποτα σχετικό δεν βρέθηκε. "Μπιφτέκι";;;
  11. Μεγειές! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.
  12. Πολύ ενδιαφέρον βίντεο, μικρές έως ανούσιες οι διαφορές ανάλογα με το πως θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες κάθε προγράμματος. ϊσως σε κάποιες φάσεις η gcam "θολώνει" τα θέματα. Μόνο οι σέλφι είναι χειρότερες στην στοκ. Πάντως πολύ μεγάλη βελτίωση για τη σάομι, θα οφείλεται και στη χρήση του κορυφαίου σόνι φακού.
  13. Ηρεμήστε λίγο, κάντε υπομονή κάνα δυο βδομάδες μέχρι να δούμε πως θα πάει σε στοκάρισμα έξω και μέσα γιατί τώρα θα πρέπει να πάμε με βάση τα 269 ευρώ που ανακοίνωσε η ινφο που είναι εξαιρετικά τίμια τιμή και θα αντεπιτεθούν τα σκρουτζομάγαζα.
  14. Συγκριτικό στοκ κάμερας με gcam.
  15. Τις προηγούμενες σελίδες ρίξανε πολλά λινκ, μήπως να διάβαζες καλύτερα;
×
×
  • Create New...