Jump to content

klaipelas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    530
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by klaipelas

  1. Αγορασα το συγκεκριμενο tv box x96 max plus ultra το οποιο πραγματικα ειναι απιστευτα γρηγορο για χρηση Iptv και kodi. Αυτο που δε μπορω να καταφερω ειναι να παρω το build του Kodi απο το Pc και να το κανω επικολληση στο tv box. Παρολο που εχω δωσει δικαιωματα στην εφαρμογη file manager+, solid manager, x-plore δε μπορω να κανω επικολληση στη διαδρομη του tv box. Εχει android 11 και λεω μην εχει αλλαξει κατι. Καθε βοηθεια, ευχαριστω.

  2. Μετα απο καιρο εβαλα και εω την RR 8.7.3 παραπολυ καλη ρομ. Προσεξα οτι οταν κατεβαζω την οθονη απο πανω προς τα κατω εμφανιζε καμπια κουμια για καθαρισμο μνημης κτλ. Τωρα δε τα βλεπω δε ξερω αν ειναι ρυθμιση της rr  η απο καποιο προγραμμα που χρησιμοποιω απλα τα εβρισκα ευχρηστα και θα τα ηθελα.

  3. [quote)

    Αφού τελείωσε η εγκατάσταση, μπήκε πάλι σε bootloop, δεν ξέρω τι γίνεται, μήπως είναι hardware;

    Τώρα δεν φορτώνει ούτε twrp, βγάζει recovery και μετά boot πάλι.

     

     

    Μέσω υπολογιστή δεν δοκίμασα, έχει ένα σωρό βήματα για διάφορα πράγματα που δεν ξέρω ποια πρέπει να ακολουθήσω.

    Τα ιδια ακριβως και νομιζα οτι ηταν η μπαταρια η οποια και αντικατασταθηκε. Δεν μπαινει twrp κανει συνεχως επανεκκινησεις που κολλαει στο boot logo ενω δρ fastboot mode μπαινει αλλα δε το βλεπει ο υπολγιστης. Καθε βοηθεια μηπως και φλασαρω νεα rom

  4. Μετα απο πολλες φορτισεις της μπαταριας HSABAT μπορω να πω οτι αξιζει η αλλαγη της. Με την ρομ της υπογραφης μου αν και πιθανον να παω σε rr 8.6.7 βγαζω 4,5 ωρες sot ισως και παραπανω. Απο τις ρομ android 11 ποια ειναι η πιο σταθερη αν εχει δοκιμασει κανεις και αν αξιζει να πας σε android 11.
  5. Και εγώ μάλλον την rr 8.6.7 σκέφτομαι να βάλω με τη πρώτη ευκαιρία. Αν χρειαστώ κάποια βοήθεια στις ρυθμίσεις θα σε ενοχλήσω. Η μπαταρία βγάζει 4,5 ώρες οθόνη καμία σχέση με τη προηγούμενη που δε ξεπερνούσε τις 3 ώρες αλλά ήταν και πάνω από 3 χρόνια δουλεμενη.
  6. Σημερα εγκατεστησα την μπαταρια την HSABAT και καινουργια πισω καμερα μηπως διορθωθει το autofocus στην ρομ της υπογραφης μου. Για την μπαταρια θα εχω πιο ολοκληρωμενη εικονα αφου κανει 3-4 γεμισματα αλλα δε νομιζω να εχει δοαφορα με τη γνησια μπαταρια που ειχε. Το autofocus της καμερας παραμενει ακομα και με την ενεργοποιηση του fix μεσα απο τις ρυθμισεις. Ποια ρομ σε android 10 να δοκιμασω μηπως διορθωθει τη rr;
  7. Μέχρι τώρα η μέθοδος EU Priority Line του Banggood δεν είχε θέμα με το Ελληνικό τελωνείο. Αν θα έχει το δικό σου, δεν το ξέρω.

    Οι απαντήσεις του μαγαζιού είναι κλασικές Κινέζικες.

    Αυτο καταλαβαινω και εγω. Σε ευχαριστω πολυ.

  8. Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι oi κινεζοι μου λενε οτι επειδη δεν επελεξα το tariff insurance (που δεν το ειδα καπου καθως στην ολοκληρωση της παραγγελιας εχει μονο το broken screen glass και το shipping insurance) τα παρακατω:

    you have chosen the "EU Priority Line" and it is not a tax-free shipping method.

    We kindly remind you that you did not buy tariff insurance, thus, you will not be eligible for a refund of its import duties.

    Below you can find more information about our policies for tariff insurance: {https://www.banggood.com/Insurances_hl69_at650}

    To tracking number ειναι 12ψηφιος με gls και στο 17Track γραφει Βελγιο gls προς ελλαδα. Τελικα να ανησυχω η οχι για τελωνειο;

  9. Καλημέρα σας. Θα το ήθελα εάν δεν το έχετε δώσει.

     

    Ευχαριστώ

    Πιθανον σε λιγο καιτο να δωσω το δικο μου 6-64 χ820. Περιμενω να ερθει η γνησια πισω καμερα καθως με τη ρομ που ειμαι κανει το autofocus και θα αλλαξω και μπαταρια που ηδη εχω στα χερια μου.

  10. Παιδια καλησπερα. Επειδη εχω καιρο να ψωνισω απο BG, ποια ειναι η πιο "ασφαλης" μεθοδος αγορας, η EU priority line η Priority Direct Mail μην πιουμε "κανα καφέ"..? Αν ισχυει αυτο που διαβασα πριν κανα δυο σελιδες οτι και οι δυο μεθοδοι ειναι ασφαλεις, τοτε ποια ειναι η διαφορα τους?

    Ευχαριστω.

    Οτι διαβασες πιο πριν οπως απαντησαν και σε εμενα ειναι ασφαλεις. Οι μεθοδοι νομιζω εχουν να κανουν με τον τροπο αποστολης και ποιες εταιρειες χρησιμοποιουν για την αποστολη τους βεβαια οι πιο εμπειροι απο εμενα ας απαντησουν. Eγω επειδη στην ολοκληρωση της παραγγελίας μου δεν επελεξα το shipping insurance (αφου εχω διαβασει οτι με καλυπτει η paypal) θα εχω θεμα με το τελωνειο η οχι δε παιζει καμια σημασια;

  11. Και οι δύο μέθοδοι αποστολής έχουν αποδειχθεί ασφαλείς μέχρι σήμερα.

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Πρόσεξα επίσης και από αυτά που διάβασα ότι στην εν λόγω απόστολη το tracking number αποτελείται από 12 αριθμούς που το αναλαμβάνουν gls, flytexpress ενώ σε ένα tv box το tracking number αποτελείται από 8 αριθμούς γνωρίζεται γιατί συμβαίνει αυτό; Σας ευχαριστώ.

  12. Καλησπέρα σε όλους!

    Παρέλαβα 2 νέα πραγματάκια για το κινητό μας και είπα να τα παραθέσω μήπως και ενδιαφέρει κάποιον από εσάς.

    Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και γι' αυτό το λόγο τα παραθέτω.

     

    Το πρώτο.

    Είχα τζαμάκι κανονικό διαφανές και επειδή είχε φθαρεί παράγγειλα αυτό με το Αντι-μπλε γυαλί και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό και έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα.

     

    https://www.aliexpress.com/item/32885336782.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5be14c4d6Xddvs

     

    Το δεύτερο που κυριολεκτικά με εντυπωσίασε είναι το παρακάτω.

    Εγώ το είχα με την μαμά θήκη σιλικόνης που είχε το ίδιο χρώμα με το κινητό.

    Και επειδή το ήθελα και κάποιες φορές σκέτο, είπα να δοκιμάσω την

    3D αντιολισθητική διαφανή ίνα άνθρακα, πίσω φιλμ οθόνης προστατευτικό αυτοκόλλητο.

    Από τότε που το έβαλα το κυκλοφορώ πλέον μόνο με αυτό, απλά υπέροχο.

     

    https://www.aliexpress.com/item/32833075688.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dzIWU2u

     

    Ίσως βέβαια να είναι ήδη γνωστά ή αδιάφορα για κάποιους, απλά είναι η προσωπική άποψη και εμπειρία μου, είπα να την μοιραστώ μαζί σας και σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να αρέσει και σε κάποιον άλλο.

    Καλή συνέχεια σε όλους!!

    Το δεύτερο το έχω εδώ και πάρα πολύ καιρο. Το πρώτο δε το έχω δοκιμάσει αλλά θα παραγγειλω διότι τα ήδη υπάρχοντα εξαντλήθηκαν. Ελπίζω μόνο μην αλλοιώνει την ποιότητα της οθόνης.

  13. Aυτο προσπαθω να κανω αλλα δε ξερω με ποιον τροπο αφου δε βγαινει ευκολα και φοβαμαι μη κανω καποια ζημια. Μηπως θελει ζεσταμα η γνωριζεται αλλο τροπο;

    Τα καταφερα αλλα τα ιδια κανει σε πιο μικρο βαθμο. Οταν ερθει η πισω καμερα θα την αντικαταστησω.

  14. Αντιμετωπιζω και εγω στην rom της υπογραφης μου το προβλημα με το focus της καμερας με αποτελεσμα να μη μπορω να βγαλω μια φωτο καθαρη. Συνεχως βγαζει μηνυμα οτι ο φακος ισως χρειαζεται καθαρισμα ενω το εχω κανει αρκετες φορες. Δε το ειχε παλαιοτερα αλλα δε θυμαμαι και ποτε παρουσιαστηκε συγκεκριμενα. Παρηγγειλα την πισω καμερα απο τον οδηγο της αρχικης σελιδας και μαζι με την καινουργια μπαταρια που ηδη εχω θα προβω σε αντικατασταση. Ελπιζω να αποκατασταθει και να συνεχισω να το εχω διαφορετικα θα αλλαξω κινητο. Δε ξερω μηπως φταιει το προστατευτικο τζαμακι που εχω κολλησει στην πισω καμερα για προστασια αλλα δν νομιζω. Αν εγκαταστησω την rr λετε να διορθωθει η θα παραμεινει;
  15. Παρήγγειλα και εγώ την hsabat γιατί η δικιά του κατέβηκε 40% και δεν είναι για να βγαίνει από το σπίτι. Δουλεύω το mi10 lite σαν κύρια συσκευή και η διαφορά στα χρόνια φαίνεται...

    Εγω πριν λιγες μερες την παρελαβα. Αρχες Δεκεμβρη θα την αντικαταστησω λογω δουλειας. Οταν την τεσταρω θα ποσταρω σχετικες πληροφοριες.

  16. Να ενημερώσω λοιπόν και εγώ με την σειρά μου τι έγινε με την διαδικασία της αλλαγής της μπαταρίας μου.

    Ίσως να ενδιαφέρει και άλλους η εμπειρία μου, έστω και σαν γνώση.

     

    Άργησε να έρθει πολύ από το γερμανικό amazon, μου ήρθε μετά από 45 μέρες, 7 Σεπτεμβρίου, αλλά με ενημέρωναν από το κατάστημα, ήταν εξυπηρετικοί.

    Κόστος μπαταρίας με τα μεταφορικά 15.80 ευρώ σύνολο.

     

    Κοιτάξτε και την πρόταση του vasillis2 για την μπαταρία, εγώ την είχα παραγγείλει και μετά είδα για την HSABAT 4800

     

    Αφού την παρέλαβα πήγα για την αλλαγή και τοποθέτηση.

     

    Αρχικά όπως είπα στο προηγούμενο ποστ σ ' ένα κατάστημα που εξειδικεύεται σε xiaomi έτσι έλεγε και στο σαιτ του.

    Μου είχε πει με δική μου μπαταρία 15 ευρώ κόστος αλλαγής.

    Όταν πήγα μου κάνει γύρισμα ότι επειδή η οθόνη μας είναι πιθανόν να σπάσει όταν θα την ξεκολλούσε και είναι σε δύσκολη θέση η μπαταρία (πρέπει να βγούνε όλα από μέσα..) και θα φάει αρκετό προσωπικό χρόνο (δεν έχω λόγω να τον αμφισβητήσω, αυτός είναι ο ειδικός, απλά ήθελε ίσως να ήθελε να κερδίσει περισσότερα, ίσως να μην ήθελε να την αναλάβει, ίσως να είχε αρκετή εργασία και δεν τον ονομάζω για να μην τον κάνω ούτε διαφήμιση, ούτε δυσφήμιση...Όποιος ενδιαφέρεται σε π. μήνυμα..) θέλει 35 ευρώ και μόνο το ότι δεν μου είχε πει εξ αρχής έλα να δω και να σου πω, για εμένα ήταν Χ και όχι σωστός επαγγελματίας.

    Φυσικά τον χαιρέτησα ευγενικά και έφυγα.

     

    Πήρα τηλέφωνο στα άλλα 2 καταστήματα που είχα τα στοιχεία τους και είχα μιλήσει και μου είχαν αναφέρει την αλλαγή με κόστος 20 ευρώ και πήγα από κοντά.

     

    Να σημειώσω ότι επαληθεύτηκε ο πρώτος στο γεγονός ότι και οι επόμενοι μ' ενημέρωσαν για μεγάλο κίνδυνο σπάσιμο οθόνης κατά την αλλαγή και ότι στην τιμή των 20 ευρώ (αυτοί τουλάχιστον δεν ζήτησαν περισσότερα χρήματα, γιατί τι τηλέφωνο μας έχει ιδαιτερότητα και πιο πολύ χρόνο για την αλλαγή της μπαταρίας) , δεν αναλαμβάνουν το κόστος, από τυχόν σπάσιμο οθόνης, αλλά αυτό θα είναι δικό μου, αλλιώς δεν το αναλαμβάνουν.

     

    Οπότε αφού είχα αυτά τα δεδομένα νέα μπαταρία στα χέρια μου, 20 ευρώ κόστος αλλαγής και ενδεχομένως να προκύψει και κόστος αλλαγής οθόνης,

    αποφάσισα να προβώ στην αλλαγή και αν έσπαγε θα σκεφτόμουν αν άξιζε να παραγγείλω και οθόνη που δεν γνωρίζω το κόστος της, αλλά αν ήταν μεγάλο ίσως τελικά δεν άξιζε η όλη διαδικασία.

     

    Τα παιδιά άψογα, εξυπηρετικά, αναλυτικά, με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους και την επόμενη ημέρα, είχα στα χέρια μου (ευτυχώς χωρίς να συμβεί το χειρότερο σενάριο, σπάσιμο της οθόνης...) το νέο μου κινητό Leeco Le Max 2.

     

    Κανένα ίχνος επισκευής ή ότι μπήκε κάποιο χέρι για επιδιόρθωση.

    Άφησα μια εβδομάδα πριν γράψω εδώ για να δω συμπεριφορά μπαταρίας ή εργασίας του καταστήματος.

     

    Το κατάστημα βρίσκεται Ελευθερίου Βενιζέλου 11 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ονομάζεται RepairStore για όποιον ενδιαφέρεται.

     

    Ελπίζω να μην είναι κακό που το ονόμασα, γι΄αυτό δεν έβαλα το σαιτ του, δεν ξέρω αν επιτρέπεται, απλά να βοηθήσω κάποιον που μπορεί να βρίσκεται στη θέση που ήμουν εγώ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

     

     

    Συμπεράσματα έως τώρα

    Η μπαταρία μου κρατούσε με οθόνη(social, λίγο game) το πολύ 1 ώρα και 30 λεπτά και αν δεν το χρησιμοποιούσα έπρεπε να το φορτίσω μέσα στην ημέρα οπωσδήποτε.

    Πλέον μου βγάζει όσο και αρχικά 3:45+ σχεδόν 4 ώρες(social και games) και χωρίς χρήση μου πάει 24 ώρες+

    Πολύ ευχαριστημένος, πολύ ικανοποιημένος.

     

    Τελευταία σκέψη μου επί του θέματος αλλαγής μπαταρίας

     

    Ίσως αν κάποιος μου εξηγούσε εξ αρχής κόστος μπαταρίας, κόστος αλλαγής, ενδεχομένως κόστος οθόνης, κόστος αλλαγής οθόνης και αβεβαιότητα για την ποιότητα της μπαταρίας και του τελικού αποτελέσματος...

     

    Ίσως τελικά να μην το έκανα.

     

    Επειδή όμως μου βγήκε κόστος μπαταρίας 15.80 + 20 = 35.80 ευρώ

     

    Θεωρώ ότι καλώς έπραξα.

    Το κινητό είναι ολοκαίνουριο και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί και δώρο να το κάνω κάποια στιγμή θα είναι κάτι που θα πιάσει τόπο και σαν δεύτερο να το κρατήσω πάλι είναι μια άψογη απόφαση και επιλογή.

     

    Όποιος όμως βρίσκεται σε αντίστοιχη θέση θα πρότεινα να σκεφτεί αρκετά σοβαρά, εκτός και αν μπορεί να το κάνει μόνος του οπότε θεωρώ ότι αξίζει να μπει σε αυτήν την διαδικασία.

     

    Συγνώμη αν σας κούρασα, η πρόθεση μου ήταν να βοηθήσω με το τι βίωσα, έστω και έναν και ειδικά αν είναι ψιλό άσχετος για εγώ ήμουν και είμαι τελείως άσχετος χεχε

     

    Καλή συνέχεια σε όλους και να περνάτε όμορφα !!!

    Εμεις σε ευχαριστουμε για ολες τις πληροφοριες που μοιραστηκες μαζι μας. Εγω εχω ηδη παραγγειλει την hsabat 4800 που προτεινε και μελος εδω και οταν ερθει θα μεταβω σε RR απο DerpFest (με την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι το ιδιαιτερο εχει το δικο μας κινητο που κανει δυσκολη την αλλαγη μπαταριας. Καλο ζεσταμα (αν και σε ενα βιντεο που εχω δει χρησιμοποιει προπανολη) και προσοχη οταν το ξεκολλαει να μη μπει πολυ μεσα στην οθονη το εργαλειο που χρησιμοποιει και καψει κανα pixel αυτο τουλαχιστον εχω διαβασει εγω. Οπως και να εχει και εγω θα ψαξω αρκετα τα καταστηματα και να απευθυνθω σε επαγγελματιες και γνωριζω ηδη εναν που το αναλαμβανει.

  17. Οι πρωτες εντυπωσεις γερνουν κατα 70%, προς την 4800

    Φωρτιση στο μισο σχεδον χρονο απο την 4100-Απωλεια στον διπλο σχεδον χρονο, απο την 4100..

    Ρομ, φανταζωμαι ενοεις την RR_Q την τελευταια του Χρηστου.. (Εχω και την 30s και την Derpfest)

    RR_Q, Αν δεν την εχεις περασει, περασε την.

    Εγω οταν την πρωτοπερασα, ειχα την παλια μπανταρια, και εμοιαζε σαν να εβαλα καινουργια!

    Επισης, σαν ρομ, νομιζω οτι δεν προκειται να ξαναδουμε τετοια..

    Τωρα για ποιο συγκαικριμενα, θα χρειαστει, καποιος χρονος..

     

    Οποτε, πρωτες εντυπωσεις.. Ρομ RR_Q - Μπανταρια Hsabat 4800

    Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Παραγγελνω και εγω τοτε την ιδια μπαταρια και μολις την παραλαβω θα κανω αντικατασταση και φλασαρισμα της RR.

  18. Καλως τον! Χαθηκες..

    Φυσικα, θα τσεκαρω και θα ενημερωσω

    Ζιπ προς το παρον δεν υπαρχει.. Μονο στην 30s εχω περασει την χωριτικοτητα, στην 4100

    (αλλα στην 30s και παλια ναχεις, νομιζεις οτι ειναι καινουργια):lol::)

     

    Derpfest με 4100 και RR_Q με 4800, ..αν μας φτιαξει κανα ζιπ ο Cris, τοτε θα ..μαθουμε..

    Προς το παρον τσεκαρεις τη διαρκεια-σοτ και υπολογιζεις.. δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα

    που να μπορει να διαβαζει την παγματικη μπανταρια, αυτη που εχεις μεσα δηλαδη..?

     

    Στην Derpfest ειχα περασει το Acubattery, οταν εβαλα την 4100, καινουργια, και μουγραφε (υγεια μπανταριας 72%):lol:

    οποτε εφαγε σουτ:D

    Η αληθεια ειναι οτι ολο το καλοκαιρι μου ετυχαν δουλειες και εμπαινα για ελαχιστα στο φορουμ. Αν τα αποτελεσματα της αντικαταστασης μπαταριας ειναι αρκετα ενθαρρυντικα θα προβω με τη σειρα μου και εγω στην αντικατασταση της.

×
×
  • Create New...