Jump to content

aristotelhs2060

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.808
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by aristotelhs2060

  1. Εχει συζητηθει παλι μηπως εαν θελουμε ραδιοφωνο στο S8 τι λυση εχουμε?Χωρις wifi ανοιχτο...

     

    Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Εγω εχω το NooElec NESDR Nano 2. Εχει και δεκτη radio και τηλεοραση.... Το χρησιμοποιω με ενα μικρο ανταπτορακι usb σε type c. Υπαρχουν drivers και προγραμματακια που το χρησιμοποιουν και για radio και για tv

  2. Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια ενημερωση λογισμικου και ασφαλειας για το S8 plus? Νομιζω οτι απο τοτε που εβαλα χειροκινητα την εκδοση 8.0.0 δε μου βγαζει ενημερωσεις ασφαλειας. Εχει την ενημερωση ασφαλειας φεβρουαριος 2018 και δε μου βρικσει ενημερωση ποτε... Βασικα εδω και αρκετους μηνες δε μου εχει βρει ενημερωση. Ειναι δυνατον να εχει σταματησει καθε ειδους ενημερωση για το S8 plus? Επισης απο οτι ειδα θα βγει η 9 για το S8 PLUS?

     

    Τελικα αναβαθμισα το κινητο παλι χειροκινητα περνωντας την τελευταια αναβαθμιση (G955FXXU4CRJ5 ) για το CSC code μου που ειναι DBT. Εχει μεσα τις ενημερωσεις οκτωμβρίου 2018. Απο οτι ειδα αν ξαναπερασεις την αναβαθμιση που προοριζεται για το CSC code σου ξαναβρισκει τις OTA ενημερωσεις. Για να δουμε

  3. Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια ενημερωση λογισμικου και ασφαλειας για το S8 plus? Νομιζω οτι απο τοτε που εβαλα χειροκινητα την εκδοση 8.0.0 δε μου βγαζει ενημερωσεις ασφαλειας. Εχει την ενημερωση ασφαλειας φεβρουαριος 2018 και δε μου βρικσει ενημερωση ποτε... Βασικα εδω και αρκετους μηνες δε μου εχει βρει ενημερωση. Ειναι δυνατον να εχει σταματησει καθε ειδους ενημερωση για το S8 plus? Επισης απο οτι ειδα θα βγει η 9 για το S8 PLUS?
  4. Παιδια εχει κανεις προβλημα με το OTG? Ξαφνικα σταματησε να αναγνωριζει ολες τις συσκευες. Επισης το Gear VR οταν το συνδεω δε κανει πλεον τιποτα. Ολα δουλευαν οκ μεχρι πριν μερικες μερες. Η φορτιση και συνδεση με τον υπολογιστη λειτουργουν κανονικα. Εχω δοκιμασει factory reset ηδη. Απο οτι βλεπω εχουν αρκετοι αυτο το προβλημα στο επισημο forum για προβληματα της samsung.

     

    Εχει κανεις αυτο το προβλημα? Πηγατε στο service? Τι σας ειπαν? Δε μπορω να βγαλω ακρη απο αυτα που διαβασα αν ειναι προβλημα software ή

    Hardware. Κποιοι μαλιστα πηραν καινουργιο κινητο αντικαταστασης και ξαναεμφανιστηκε το προβλημα.

  5. Σχετικα με το θεμα θα ηθελα να πω οτι κατοχος τοτε του 6600 (ισως το πρωτο με υποστηριξη themes, θυμαμαι εξαχνα την στερεοφωνικη εκδοση, 6601 λεγοταν αν δε κανω λαθος, αλλα κυκλοφουσε μονο στην αμερικη και φυσικα δε λειτουργουσε με τα ευρωπαικα δικτυα οποτε αρκεστηκα σε εκεινο) και SX1 (με τον απιστευτο ηχο) τα πρωτα δε θα πω symbian αλλα τα πρωτα εξυπνα κινητα (εννοωνας οτι μπορουσες να βαλεις πραγματα extra απο αυτα που ειχε). Θυμαμαι που εψαχνα να βρω πως θα βαλω παιχνιδια και οταν πρωτοεβαλα το πρωτο μου javaki, τα αισθηματα δε περιγραφονται.

     

    Και ναι νοιωθω οτι τα πραγματα απο τοτε μοιαζουν καπως στατικα. Τοτε εβλεπες ενα κινητο και ελεγες αυτο ειναι αυτο το μοντελο. Σημερα ολα μοιαζουν ιδια (ειδικα μεταξυ μοντελων της ιδιας εταιριας) ενω τοτε δεν ηξερες πραγματικα πως θα ειναι και τι θα προσφερει το νεο μοντελο της εταιριας. Κατα την αποψη μου, οι εταιριες πλεον ρισκαρουν λιγοτερο κρατωντας το εξωτερικο και αλλαζοντας με το σταγονομετρο (οπως χαρακτηριστικα αναφερθηκε στο πρωτο post) το εσωτερικο. Επισης για εμπορικους λογους πλασαρουν τεχνολογια η οποια την στιγμη της κυκλοφοριας εχει ηδη ξεπεραστει απο τις παρουσες ανακαλυψεις στον τομεα.

     

    Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο τοτε δεν υπαρχαν τοσες εταιριες κινητων οπως σημερα και ενα μεγαλο ποσοστο δεν ειχε κινητο οποτε οι εταιριες ειχαν μεγαλυτερο περιθωριο ρισκου.

  6. Πολύ Καλό κινητό το S7..αλλά η απουσία FM ράδιο και η μη αποσπώμενη μπαταρία είναι deal breaker για έμενα.

     

    Επίσης, κακό για το marketing..να δώσουν κάτι λιγότερο (τα 2800mah)..γιατί πάντα αυτό "χτυπά" το perception του καταναλωτή

    είναι αρχή "Never give less"

     

    Ξερετε οτι το SAMSUNG S7 έχει ράδιο? ΝΑΙ...άλλα δεν είναι ενεργοποιημενο (to hardware υπάρχει)

     

    Χίλια μπράβο στην AT&T που αρχίζει να υποχρεώνει τους κατασκευαστες να το ανοίξουν

    http://www.theverge.com/2015/7/29/9069645/att-fm-radio-activation-request

     

    Μεγαλος αγωνας με τις σελιδες #UnlockFM

    1) http://freeradioonmyphone.org/

    2) http://www.activatefmchip.com/

     

    To nextradio είναι μια τέτοια εφαρμογή για tuning (οχι streaming -οχι Data) με λίστα απο συμβατά τηλέφωνα (αφού ανοίξει το τσιπάκι)

    http://nextradioapp.com/supported-devices/

     

    Πραγματικα ενδιαφερον και δειχνει τι κανουν οι εταιριες πισω απο τη πλατη μας. Το δοκιμασα σε S6 με vodafone και λεει οτι το μπλοκαρει ο παροχος.... Πιστευω αξιζει να το προσπαθησουμε. Πιστευω οτι το ιδιο συμβαινει και στο LG παντως. Αντιστοιχα συμβαινουν σε καποιες εταιριες με το viber, skype και ισως αλλα που τα μπλοκαρουν για να πληρωνεις. PΕγω το εκανα αλλα απο οτι βλεπω αναφερεται μονο σε αμερικανικους παροχους?

  7. Δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα η samsung θα αναβαθμισει το S3 σε 4.4.2 μαζι με αλλες 10 συσκευες. Οποτε αναμενουμε.. Βασικα εγω αυτη περιμενω για να αναβαθμισω. Ειμαι ακομα με την 4.1.2
  8. παιδια δοκιμασα να κατεβασω απο το sammobile την επισημη 4.3 για το Ι9300 αλλα δε μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το πιο τελευταιο Build. Και μιλαω οχι μονο για ελλαδα αλλα γενικως. Ετσι και αλλιως σχεδον ολα εχουν ολες τις γλωσσες και ελληνικα. Σωστα? Ας βοηθησει καποιος.

     

    Thanks.

  9. παιδια δε πηρα απαντηση γιαυτο θα ξαναρωτησω. Υπαρχει προβλημα με το efs αν επιστρεψουμε απο την 4.3 στην 4.1.2? Μιλαω Και για την omega και για την winamlite. Υποψιαζομαι οτι με την stock θα υπαρχει.
  10. Και εγω το ιδιο. Αλλα απο συμβατοτητα της 4.3 γενικα με προγραμματα δεν εμεινα ευχαριστημενος. Ειχα δοκιμασει την cyanogenmod 4.3 στο S3. Οι developers πρεπει να τις αναβαθμισουν μερικες. Αντε να δουμε και την 4.4. Απο τα λεγομενα αν τρεχει η 4.4 σε 512 mb ram φανταζομαι πως μπορει να πηγαινει στο S3.
  11. backup έχεις κρατήσει και από ποια έκδοση ακριβώς, MC2,MG4... Tώρα ποια omega έχεις?

     

    αμα ειχα κρατησει efs backup απλα θα το επανεφερα αλλα δυστυχως.. Επειδη τωρα ειναι ακομα στα service εβαλα την original 4.1.2 που θα ειχε ετσι και αλλιως. Για λιγο ειχα βαλει μεχρι και την 4.3 cyanogenmod. Μετα εβαλα την 4.2.2 της samsung (που δεν βγηκε επισημα). Απο τοτε μαλλον χαθηκε το imei. Μετα εβαλα την 4.2.2 omega. Και τελικα εβαλα την επισημη 4.1.2 για να το στειλω στα service.

     

    Αν βαλω ξανα καποια απο αυτες τις εκδοσεις θα επανελθει το imei? Γιατι με αυτα τα MC2 MG4 κτλ κατι εχει γινει.

  12. επειδη τη πατησα εγω με το efs και για να μην την πατησει κανενας αλλος. σε ποιες εκδοσεις της Omega αλλαζει οποτε δε μπορουμε να το επαναφερουμε στην 4.1.2?
  13. Εμενα μου εβγαζε μη εγγεγραμενος στο δικτυο.Στο ΙΜΕΙ εγραφε κανονικα αριθμο.Τωρα αν εινα το σωστο δεν το ξερω.

    Επισης και με τη εκδοση του μαρτιου απο sammobile παλι το ιδιο κανει.Μονο με το νεο firmware του Αυγουστου δουλευει και περνω κλησεις.

     

    αν ειναι κανονικο το Imei σου υπαρχει τροπος να το λυσεις (dokimase to ariza patch), στην περιπτωση μου οχι

×
×
  • Create New...