Jump to content

danyMoney

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by danyMoney

  1. Καλημερα. Θα μπω κατευθειαν στο θέμα. Χτες επιασα στα χερια μου την συγκεκριμενη συσκευη ενος φιλου και προσπαθησα να περασω ελληνικη ρομ απο την stock που ειχε το κινητο. Περασα το recovery κανονικα (το οποιο ζηταγε κωδικό για καποιον λογο) εκανα wipe και συνεχισα στην εγκατασταση της ρομ που εχω και εγω GTV 6.8.18. δυστηχως δεν εγινε ποτε και κλειδωθηκε ολο το κινητο. Μπαινει μονο σε fastboot ουτε recovery ουτε πουθενα. Ετσι ειπα να περασω μια fastboot rom chinese dev μεσω mi flash αλλα μου πεταει μηνυμα device is locked cannot flash images. Δοκιμασα διαφορους τροπου και με το sp flash tool αλλα τιποτα. Αμα γνωριζει καποιος η ειχε παρομοιο θεμα ας με βοηθησει. Ευχαριστώ
  2. Την γνωμη μου ηθελα να γραψω. Εξαλλου ειχα το ιδιο θεμα και το ελυσα χτες για αυτο προτρεχω!!! :lol::happy:
  3. Το συστημα καταναλωνει υπερβολικα πολυ την μπαταρια, αλλαξε rom. Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα και απλα περασα την GTV-6.8.18 και τωρα εχω το κεφαλι μου ησυχο.
  4. Σχεδον καθε μερα κανω επανεκκίνηση αρα δεν ειναι εκει το προβλημα :confused:
  5. Θα περασω την τελευταια ελληνικη https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424955783 κανοντας wipe dalvik,cache και θα δω πως θα παει. Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση
  6. Καλησπερα! Ειμαι κατοχος του redmi note 3 (3/64) εδω και 3 βδομαδες. Η συσκευη πεταει αλλα εχω ενα μεγαλο θεμα το οποιο με προβληματιζει αρκετα. Την συσκευη την παρελαβα με official dev. Εκανα τις απαραίτητες διαδικασιες και περασα την GTV 6.8.11. Την πρωτη μερα μετα την αλλαγη τις rom παρατηρισα οτι η μπαταρια ηταν στο 60% και οταν ξυπνησα το πρωι ηταν κατω απο 20% και ζηταγε φορτηση σαν να το χρησημοποιουσα ολο το βραδυ και χρειαζεται φορτιση καθε μερα. Απο σημερα εχω προσβαση σε Η/Υ αρα θα μπορω να το πειραξω! Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα? Ειναι θεμα software η ακομα χειροτερα hardware? Ποια ειναι η πιο σταθερη rom μεχρι στιγμης και να μην εχει το θεμα τις μπαταριας? Ευχαριστω για τον χρονο σας, Δανιηλ!
  7. Έχει παρατηρήσει κανείς την οθόνη στις άκρες? εμένα μου φαίνεται σαν να αρχίζει να ξεκολλάει λίγο..!! :confused:
  8. Εχει διαφορα.. Αλλα δεν βρηκα κατι το οποιο να ταιριαζει οπτικα με το παλιο ανεμιστηρακι και να εχει ιδιο αριθμο μοντελου..!!
  9. Δικο μου λαθος της στιγμης.. Aspire 5552G Αναλογο θεμα δεν υπηρχε η τουλαχιστον δεν το ειδα..!! :)
  10. Εχω ενα προβληματακι με τον ανεμιστηρα απο το laptop (acer aspire 5552G)! Στην αρχη το pc εκανε θορυβο απο τον ανεμιστηρα! το ανοιξα και απλα εβρισκε καπου.. λογικα ηταν στραβος ο αξονας.. στην συνεχεια το πηγα για επισκευη και μου το κατεστρεψαν. δεν λειτουργει πλεον καθολου. θα ηθελα να ρωτησω το που μπορω να παραγγειλω ενα καινουριο, γιατι εψαξα σε διαφορες σελιδες και δεν βρηκα το καταλληλο. Τι θα πρεπει να προσεξω πριν παραγγειλω και απο που να το παραγγειλω..!! (μοντελο : KSB06105HA) Δεν ειναι σωστο να ανοιγω νεο θεμα με τετοιου ειδους προβλημα αλλα θελω μια γνωμη γιατι το συγκεκριμενο φορουμ το βρισκω πολυ καλο..!! :D
  11. Οντως φιλε αυτο το προβληματακι με την μπαταρια το εχω και εγω... Αν και πιστευω οτι τα kitkat τα επιβαρυνουν παραπανω απο οσο πρεπει.. Αναφερομαι συγκεκριμενα για την ram.. Χωρις να χρησημοποιω καποια εφαρμογη, χρησημοποιειται το 60 τα εκατο σιγουρα... Δεν το θεωρω μεγαλο μεινοκτημα γιατι δεν μου εχει παρουσιασει καποιο κολημα απλα το αναφερω!!!
  12. Εδω και 2 μερες προσπαθω να βαλω τα windows 8.1 με usb (compaq 615). Εφοσον εχω κανει τα απαραιτητα για να κανω την εγκατασταση, οταν πατησω το install now μου βγαζει το εξης μνμ: "A media driver your computer needs is missing. This could be a DVD, USB, or Hard disk driver. If you have a CD, DVD, or USB flash drive with the driver on it, please insert it now" το εψαξα το θεμα αλλα δεν βρηκα και τπτ το ουσιωδες. αν καποιος γνωριζει περι τινος προκειτε το σφαλμα ας μου πεις γιατι θα σπασω το κεφαλι μ... :wacko: ευχαριστω!! :)
×
×
  • Create New...