Jump to content

scarface822

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by scarface822

  1. εχουμε καποιο modem που να δουλευει κανονικα σε ολα??? κ στο H κ στο Η+ σε ολα αλλα κ στο wifi γιατι περασα την deodexed_KITKAT_4.4.2_S820_ST_5 κ το modem ειναι χαλια..... μονο E εχω σε σημα κ μου την παιζει στα νευρα..... Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!
  2. ναι με flash tool την περναω αλλα με το που θα περασει σταματαει να ανοιγει....
  3. ρε παιδια γιατι οταν περναω κινεζικη ρομ δεν ανοιγει το κιν. ενω με το που θα περασω μια row ανοιγει κανονικα?? :mad::mad::mad:
  4. επηδει εχω ζαλισει καποιον απο εδω μεσα κ τον ευχαριστω πολυ!!! εχουμε κ λεμε.... εχω κανει κατα γραμα οτι λεει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2576898 το μονο που δεν εχω κανει ειναι το Flash S120 ROW update κ το Change MODEM.IMG to V52 from VIBE ROM επισεις το εχω rootαρι με το RootGenius κ το θεμα ειναι επιδει δεν εχει ελληνικα μπορω ετσι οπως το εχω τωρα να του βαλω αυτη την ρομ deodexed_KITKAT_4.4.2_S820_ST_5 ??
  5. σπατα μενω αλλα μπορω να ερθω οπου να ειναι για να το φτιαξω κ να ηρεμισω...
  6. καλημερα..... μια χαρη αν μπορει καποιος..... επιδει δεν καταφερα να κανω τπτ με το κιν. κ επιδει ι υπομονη μοθ εχει εξαντληθει υπαρχει κανενας απο αθηνα που να μπορεσει να μου φτιαξει το κιν. κ να εχει ελληνικα?? Οχι τζαμπα βεβαια θα πληρωθει κανονικα...
  7. προσπαθω να περασω το CWM_v6.0.3.4_S820_CN κ μου βγαζει το εξεις μυνημα S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054) Ξερει κανεις τι ειναι??
  8. καλησπερα παιδια....θελω την βοηθεια σας.... μολις αγορασα το s820 κ ολο το μενου ειναι αγγλικα κ απο της επιλογεσ δεν εχει ελληνικα.... μπορειτε να μου πειτε τι να κανω κ πια ρομ να κανω εγκαταστασι ετσι οστε να εχει ελληνικα κ να δουλεβουν ολα σωστα?? ευχαριστο εκ τον προτερων!!
×
×
  • Create New...