Jump to content

WPerty

Members
  • Δημοσιεύσεις

    541
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by WPerty

  1. 1 minute ago, Arinos said:

    30 μήνες ακριβώς δηλαδή. Κυκλοφόρησε Ιούνη του 2021.

    Ναι. Τουλάχιστον να τα αφήσουν σε καλή κατάσταση χωρίς σοβαρά bugs και πτώση απόδοσης όπως έχει γίνει εσκεμμένα σε άλλες περιπτώσεις.

    • Like 1
  2. Στην ίδια μοίρα με το Gt master edition. 2 χρόνια Android updates και 2 με 3 χρόνια security updates. Δεκέμβριος του 23 είναι το τελευταίο update και του Φεβρουαρίου δεν έχει έρθει. Μάλλον τετέλεσται.

  3. Παιδιά, εσάς τα widgets της Google σας τα εμφανίζει; Σε εμένα λείπει η αναζήτηση, οι ρουτίνες και τα οικονομικά στην έκδοση 15.5.60.28

    Στο realme 7 στην έκδοση Google 15.5.58.28 τα έχει όλα.

    Πιθανόν να φταίει η Google, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικό.

  4. On 16/10/2023 at 11:56 ΜΜ, 101 said:

    ... δυστυχώς ναι, αυτή η σούπερ συσκευή κάπου εδώ φτάνει στην δύση της. Κρίμα γιατί υποδεέστερες συσκευές όπως ορισμένα απο τις σειρές Narzo και C είναι δηλωμένες στο επίσημο roll-out του Android 14 απο την Realme.

    Αυτές λογικά θα είναι πιο καινούριες γι'αυτό. 

  5. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός, το hardware των συσκευών μένει πίσω και ο συνδυασμός ενημερώσεων λογισμικού και εφαρμογών που γίνονται όλο και πιο απαιτητικά, δημιουργεί πρόβλημα στην απόδοση. 

    Βέβαια ένα μέρος ευθύνης φέρουν και οι εταιρίες καθώς όσο περνάει ο καιρός δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία στην ποιότητα των ενημερώσεων - αναβαθμίσεων.

    Αυτό είναι εμφανές σε low budget και mid range συσκευές και είναι δύσκολο έως αδύνατον να αποφευχθεί. Για flagships δεν έχω άποψη διότι ποτέ δεν είχα.

  6. 10 ώρες πριν, steliosamos said:

    1 χρόνο σχεδόν άντεξα, χθες αναβάθμισα στην android 13. Μια ερώτηση παιδιά γιατί δεν βρίσκω τη ρύθμιση.. Πλέον όταν κλειδώσει η οθόνη και σβήσει(μαυρίσει) κάποιες εφαρμογές μου πετάνε ειδοποιήσεις δευτερολέπτων(post fcbk,tweet κλπ) στην μαύρη οθόνη. Για δευτερόλεπτα φαίνεται και μετά σβήνει.υπαρχει κάποια ρυθμιση για αυτό;

    Για δες εδώ

    IMG_20230830_225244.jpg

  7. 40 minutes ago, albert0 said:

    Το έκανα, στην εκκίνηση της εφαρμογής φόρτωσε πάλι τις κάρτες από το λογαριασμό google. Όλες οι ρυθμίσεις είναι τσεκαρισμένες ότι δουλεύει καλά, καταλαβαίνει ότι πλησιάζει το pos αλλά δεν μπορεί να πληρώσει.

    Αν βρω λύση θα ενημερώσω!

     

    Τις κάρτες τις φορτώνει αλλά πρέπει να τις περάσεις ξανά ως τρόπο πληρωμής με επιβεβαίωση από την τράπεζα. Το έχεις κάνει αυτό;

  8. 7 ώρες πριν, bpanos said:

    Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. 

    Έχουμε κανένα νέο με κάποια αναβάθμιση του μοντέλου;

    Έχει περάσει καιρός από τότε που δεχτήκαμε την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού. Φυσικά υπάρχει το θέμα με την Vodafone που τώρα με την κατάργηση του 3G έχει γίνει λίγο "χάλια".

    Στο απλό Realme 7 έχει τελειώσει η υποστήριξη, οπότε μάλλον το ίδιο ισχύει και για το pro. 

    • Sad 1
  9. 47 minutes ago, phanispal said:

    Τι έγινε το patch του Μαΐου, γαργάρα το έκανε η Realme;

    Μάλλον έχει μπει σε κύκλο διμηνιαίων ενημερώσεων. Είναι πολιτική της εταιρίας.

  10. 7 minutes ago, diamantis_69 said:

    Μήπως ξέρετε πως πληρώνουμε ανέπαφα με το κινητό μας;

    Γιατί καταργήθηκε για κάποιο λόγο η δυνατότητα από την εφαρμογή της εθνικής τραπέζης και μου είπανε από την εξυπηρέτηση, να ενεργοποιήσω το wallet του κινητού.

    Πως γίνεται αυτό; ή εάν υπάρχει άλλος ασφαλής τρόπος για ανέπαφες πληρωμές...

     

    Κατεβάζεις το Google wallet αν δεν το έχεις ήδη και προσθέτεις την κάρτα μέσα από εκεί. Είναι πολύ εύκολο, απλά ακόλουθα τις οδηγίες. Επίσης η πληρωμή είναι πολύ πιο εύκολη και άμεση σε σχέση με των τραπεζών.

    • Like 2
  11. 11 ώρες πριν, antonis_86 said:

    Καλησπέρα!

    Έχει προλάβει να εγκαταστήσει κάποιος την καινούρια έκδοση .F07?

    Αν ναι, εντυπώσεις;

    Παρόμοια με την προηγούμενη.

    Έχει προστεθεί νέο χαρακτηριστικό στις ρυθμίσεις - Ρυθμός ανανέωσης οθόνης, όπου μπορείς να επιλέξεις ρυθμό ανανέωσης για κάθε εφαρμογή χωριστά. Έβαλα το YouTube στα 120hz και μιλάμε για άλλα επίπεδα πρόσφυσης.

    • Like 1
  12. 5 ώρες πριν, alfeios said:

    Ναι φυσικά ζεσταίνεται. Αυτό λέει το μήνυμα. Η ερώτηση είναι τι άλλαξε και το κάνει τώρα ενώ δεν το έκανε πριν.

    Πιθανόν λόγω του ότι ο καιρός είναι ποιο ζεστός.

  13. Την πάτησα κι εγώ με Realme GT master edition. Έστειλα το sms, μου ήρθε ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία, αλλά μετά από επανεκκίνηση, τζίφος. Εφόσον δεν είναι στη λίστα με τις συμβατές συσκευές, δεν γίνεται τίποτα.

    Με τον ρυθμό που πάνε κιόλας, δεν βλέπω να μπαίνει το μοντέλο στη λίστα.

  14. Είχα θέμα με το slider της φωτεινότητας από την αρχή όταν το πήρα με UI 2.0. Όταν το ανέβαζα - κατέβαζα η φωτεινότητα αργούσε να ανταποκριθεί και πίστευα ότι είναι φυσιολογικό. 

    Μετά την αναβάθμιση σε UI 4.0 μπήκα στο recovery και έκανα wipe all data. Τώρα πλέον η απόκριση είναι άμεση.

    Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος έχει το ίδιο θέμα.

    Άκυρο τελικά, το dc dimming έφταιγε.

  15. Δοκίμασε άλλον browser και αν δουλεύει σωστά κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Επίσης δες αν έχεις κάποιο dns και σε κόβει.

    • Like 1
  16. Απλά να κάνω μια επισήμανση: Το ότι είναι φθηνό ένα τηλέφωνο (πάντα σε συνάρτηση με την οικονομική ευχέρεια του καθενός) δεν πρέπει να δικαιολογεί το προβληματικό λογισμικό. Ειδικά όταν αυτό γίνεται όλο και χειρότερο μετά από ενημερώσεις και η εταιρεία απλά δεν ενδιαφέρεται να το διορθώσει. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο, γιατί για κάποιους το κινητό των 150€ είναι ακριβό και δεν έχουν την δυνατότητα να πάρουν καινούριο.

    Είχα 3 κινητά Xiaomi με κόστος από 120 έως και 200€. Τα δύο καταστράφηκαν με προβληματικές ενημερώσεις και δεν διορθώθηκαν ποτέ. Τώρα έχω 2 κινητά Realme και στο ένα όπου τελείωσε η υποστήριξη, η τελευταία ενημέρωση έχει πολλά θέματα και το κινητό είναι για πέταμα. 

    Για εμένα πρέπει να πάει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να τους ξεσκίσει στα πρόστιμα, διότι για εμένα υπάρχει δόλος.

    Όλα αυτά φιλικά πάντα 🙂

    • Like 3
  17. Η 13 τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από την 11. Και από ταχύτητα είναι βελτιωμένη.

    • Like 1
  18. 11 ώρες πριν, al_exis said:

    Δεν μου έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής. 

    Να ρωτήσω κάτι. Μετά τη λήψη της beta, σας κάνει κάποια στιγμιαία μαυρισματα η οθόνη; 

    Το έκανε στην beta F.01 και έχει διορθωθεί στην F.02

  19. 1 hour ago, katsiletra said:

    Μου έχει τύχει το ίδιο και σε Samsung, οπότε δεν φταίει το miui. Μόνο με hard reset είχε λυθεί. 

    Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις - εφαρμογές και βρες το mi video και κάνε απεγκατάσταση ενημερώσεων και clear data, μπας και εμφανιστεί.

  20. 2 ώρες πριν, katsiletra said:

    Όχι δεν βρήκα άκρη. Την έχω εγκατεστημένη αλλά δεν τη βλέπω στο τηλέφωνο. Στο Play Store μου δίνει μόνο τη δυνατότητα να την ανοίξω. 

    Ανοίγει από το play store; Δες μήπως την έχεις βάλει στις κρυφές εφαρμογές.

×
×
  • Create New...