Jump to content

Alex1s85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alex1s85

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Alex1s85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ gnt, Αυτό που παρέλειψα να προσθέσω είναι ότι ο χώρος θα ανοίξει μελλοντικά και θα γίνει γύρω στα 55 τετραγωνικά και εχει θερμοπροσοψη και νέα ενισχυμένα κουφώματα αλουμινίου. Οπότε αν πήγαινα σε παραπάνω btu πάλι hitachi θα προτείνες; ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μελλοντικά εννοώ σε ορίζοντα πενταετίας αλλά μιας και θα το πάρω να με καλύψει και τότε!
  2. Καλησπέρα, Θα ήθελα την γνώμη σας για την τοποθετηση κλιματιστικου σε χώρο 40τ.μ ορθογώνιας διάταξης, με ύψος 2,70μ, στη ν. Πεντέλη με μπατζετ γύρω στα 1000€. Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα και πάλι λοιπόν, Αφού τέλος πάντων τελείωσα με το σαλόνι παίρνοντας το toyotomi λέω να συνεχίσω προς το υπνοδωμάτιο το οποίο είναι 16τ.μ και έχει ήλιο απο το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι! Επειδή λοιπόν το toyotomi κάνει κάμποσο σαματα και αυτό για το σαλόνι το υπομενεις κάπως, στο δωμάτιο θέλω πραγματικά κάτι αθόρυβο, χωρίς να πουλήθω όμως, είπαμε πρόσφατα παντρεύτηκα την Ανεργία... αλλά θα τη χωρίσω που θα μου παει... Τι λέτε για αυτό; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα pitsos τι να λένε άραγε;
  4. Ρε φίλε gnt πραγματικά θαυμάζω το γεγονός, ότι απαντας στον κάθε άσχετο με τέτοια σαφήνεια και ανιδιοτέλεια. Τι να πω... Άξιος πραγματικά.
  5. Προς gnt Καλησπέρα, Τελικά αφού πήρα στην αντιπροσωπεία και ήταν κάθετοι πως δεν πρόκειται να πέσει η ταχύτητα του ανεμιστήρα στην λειτουργία inverter, πηρα μετρητή κατανάλωσης ρεύματος και μέτρησα την καταναλωση σε διαφορετικές θερμοκρασίες και διεπίστωσα το εξής: Όταν πιάσει την θερμοκρασία που εχω ορίσει η καταναλωση πέφτει στα 50;;; Watt!!!!! Όταν χαμηλώνω αυτη τη θερμοκρασία τότε η καταναλωση εκτοξεύεται στα ~1400-1600watt. Άρα σίγουρα λειτουργεί το inverter έτσι; Επίσης τα 50watt είναι λογική καταναλωση η είναι fail του μετρητή;
  6. Φίλε αν και δεν ρωτάς εμένα θα σου πω το εξής, πριν πάρω το toyotomi είχα παει σε δυο εγκαταστάτες - εμπόρους με όλες τις μάρκες και οι δυο μου είπαν Mitsubishi με κλειστά ματιά! Ο ένας μάλιστα ήταν και γείτονας μου είπε: "Φίλε πάρε οποίο θες, αλλά επειδή είσαι γείτονας θέλω να περνάς και να μου λες μια καλημέρα πάρε αν μπορείς το mitsubishi και θα με θυμηθεις!" Πως να το κάνουμε ότι πληρώσεις παίρνεις κι εγώ μουτζωνομαι απο το μεσημέρι για το μπρίκι που πήρα! Πως να το κάνουμε δηλαδή, ωραίο το καινούργιο Megane του συναδέλφου αλλά σε 8 μήνες του έδωσε τις βαλβίδες στο χέρι, το κακομοιρικο το Almerα όμως που του έχω πιει το αίμα πυροβολεί στα 232.000...
  7. Ναι ένα μικρο μηχάνημα που κάνει έναν μεταλλικό ήχο κάπως, ναι το έκαναν για κανένα τέταρτο! Η θερμοκρασία στις γρίλιες είναι οκ γιατί στο προηγούμενο κλιματιστικό σε άλλο σπίτι η θερμοκρασία που είχε μετρησει ένας τεχνικός ήταν 4 βαθμοί; Εσύ τι πιστεύεις είναι ελαττωματικό κάτι άλλο; Παιδιά τρώει μια φρίκη στο auto και αρχίζει και πετάει ζεστό αέρα στους 26 βαθμούς :blink:
  8. Άφησα το θερμόμετρο ένα λεπτό και έδειξε 14 βαθμούς, δεν ξέρω είναι safe μέτρηση; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γύρω στα 2,8μ και γενικώς ήταν δυο τύποι ο ένας πιο καλός απο τον άλλον. Δεν ξέρω τι είναι η αντλία κενού αλλά μου φάνηκαν οκ και τυπικοι.
  9. Έχω τα πάντα κλειστά και επίσης ο χώρος είναι μεν μεγάλος 54τ.μ αλλά είναι σχετικά χαμηλό το ταβάνι γύρω στα 2,65μ οπότε δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα!
  10. Οι γρίλιες είναι απο την αρχή ψηλά και συμφωνώ με όλα όσα λες, απλά απορώ πως γίνεται στις δυο πιο μακρινές γωνιές απο το μηχάνημα που έχω τοποθετήσει θερμόμετρα να έχω 26 βαθμούς κι αυτό να λειτουργεί με την ίδια πόρωση όπως στην αρχή ενώ παράλληλα αφού δουλεύει έτσι πως και δεν ρίχνει την θερμοκρασία περαιτέρω. Δεύτερο a/c που αγοράζω κι αυτό προβληματικό. Έλεος.
  11. Είμαι σίγουρος επειδή είχα και στο παρελθόν a/c και ξέρω πως είναι η λειτουργία του inverter. Μιλάω για τον εσωτερικό ανεμιστήρα ο οποίος παρέχει αέρα συνεχώς όπως στα πρώτα λεπτά λειτουργίας του. Ο χώρος είναι 54 τ.μ οπότε είναι το κατάλληλο μηχάνημα. Η θερμοκρασία που έχω ορίσει είναι 26 βαθμοί και στο μπαλκόνι μου τώρα έχει 29. Οπότε είναι μια λογική θερμοκρασία. Για το τελευταίο απορώ κι εγώ...
  12. Εννοώ πως δεν σταματά η παροχή παγωμένου αέρα, και δουλεύει στο full ενώ έχει πιάσει θερμοκρασία! Κάτι ακόμα που με προβληματίζει είναι πως δεν πέφτει η θερμοκρασία περαιτέρω αφού δουλεύει στο full με παγωμένο αέρα! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποτίθεται πως το inverter a/c δουλεύει μέχρι να πιάσει θερμοκρασία και μετά υπολειτουργεί μέχρι να συμβεί κάτι και αλλάξει η θερμοκρασία οπότε αρχίζει πάλι να δουλεύει στο full. Σωστο;
  13. Η ρύθμιση είναι στο cool στους 26 με ταχύτητα ανεμιστήρα στο low και λειτουργία ιόνιστη!
  14. Τίποτα απο τα δυο δεν έχει σταματήσει. Τι λες φίλε;
  15. Καλησπέρα παιδιά, Εκπέμπω S.O.S.... Τελικά πήρα το http://www.skroutz.gr/s/3348783/Toyotomi-TZN-TZG-24V3-ZEN.html και εγκαταστάθηκε σήμερα. Λοιπόν δουλεύει απο τις 4 το μεσημέρι στους 26 βαθμούς, έχει πιάσει το σπίτι την θερμοκρασία απο τις 5 ΑΛΛΑ δεν έχει υπό λειτουργήσει ούτε μια στιγμή. Ήτοι δεν λειτουργεί το inverter!!!! Ο εγκατάστασης ήταν σοβαρός άνθρωπος και έδειχνε να ξέρει τι κάνει, οπότε δεν πιστεύω πως φταίει αυτός, σε μια πρώτη εκτίμηση τουλάχιστον. Ναι δεν λέω με είχατε προειδοποιήσει για το ρίσκο αυτής της αγοράς, αλλά 850€ έχουν μια αξία την σημερον και ο πρόσφατος γάμος με την ανεργία με έκανε πιο τσιγκούνη. Σας παρακαλώ πείτε μου τι επιλογές έχω, γιατί έχω τρελαθεί έχοντας καταλάβει πως θα φορτωθω ένα ελαττωματικό μηχάνημα για πολλά χρόνια. Μπορώ να το επιστρέψω; Να κάνω υπαναχώρηση δηλαδή; Η τι άλλο τέλος πάντων.
×
×
  • Create New...