Jump to content

Fotis838

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fotis838

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 7

Fotis838's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. το υποψιάστηκα ότι πρόκειται για συσκευή από συγκεκριμένο πάροχο αλλά με μπέρδεψε που δεν ανέφερε το όνομα και έλεγε branded. Επίσης βρήκα και αυτο Samsung Galaxy J5 (2016) J510FN White EU. Το FN περιλαμβάνει και την Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδή καλύπτομαι από το σερβις εδω; όπως κατάλαβες ψάχνομαι να το παραγγείλω και θέλω να αποφύγω τις κακοτοπιές όσο μπορώ
  2. Καλησπέρα παίδες. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη διαφορά του SAMSUNG GALAXY J5 2016 J510 branded και του απλού J5;
  3. Fotis838

    LG K10

    Λιγο που τα κοιταξα χθες, το Κ10 ειναι το πιο προσιτο απο τιμη και εχει τα στανταρακια του 2016 απο 4πυρηνο,οθονη,ραμ/ρομ κ καμερα. Ξενερωνω λιγο που βλεπω κινητα με απειροελαχιστα καλυτερα χαρακτηριστικα και την ιδια τιμη με αυτο που αγορασα πριν 3 χρονια απο εξωτερικο (s3 16gb) αλλα τι να κανεις. Αυτη ειναι η αγορα μας. Ευχαριστω για τις πληροφοριες Tripolis!
  4. Fotis838

    LG K10

    Γεια σας παιδες, ειμαι σε αναζητηση νεου κινητου. Η εσωτερικη μνημη των 16gb ειναι πραγματικη; Εννοω εχεις οντως ελευθερα 16gb προς χρηση ή μηπως ειναι 11-12gb; Επιπλεον η 13MP φωτογραφικη απο οτι καταλαβα δεν κανει τη διαφορα εναντι αλλων midrange μοντελων με χαμηλοτερη αναλυση,ισχυει; Πολλοι θα προτιμουσαν το LG G4c 4G αντι του Κ10. Ποια ειναι η γνωμη σας; Περα απο το πλαστικο καλυμα, υπαρχει καποιο ιχνος μεταλλικου πλαισιου περιμετρικα; Σε καποιες περιπτωσεις εστω και ενα λεπτο μεταλλικο πλαισιο κανει τη διαφορα αν σου πεσει κατω.
  5. περασα καινουρια rom και το προβλημα λυθηκε, ευχαριστω για τις απαντησεις
  6. ολα πηγαν πολυ καλα, περασα την 4.3.3 στοκ. Εφυγαν ολα τα ανεπιθυμητα κινεζικα. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο που διεθεσες για να με βοηθησεις! Με γλιτωσες απο κανενα μηνα τρεχαματα με την αντιπροσωπεια και αρκετα χρηματα. Οταν εχεις καποιον να σου λυσει καποιες χαζοαποριες ολα γινονται πολυ πιο ευκολα!
  7. ναι με προβληματισε και μενα οταν το πηρα αν ειναι γνησιο αλλα μετα απο τρια χρονια χρησης νομιζω οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Απλα στο λειτουργικο με φορτωσαν με πολλα κινεζικα bloatware. Το πακετο samsung drivers το εχω εγκατεστημενο και μεσω kies, προσπαθησα και σκετους αλλα τζιφος. Τωρα προσπαθω να δω αν τα windows κανουν overide τους κανονικους drivers και φορτωνουν απο windows update και γιαυτο δεν το βλεπει το Kies. Πιστευεις οτι θα εχω προβλημα στο flashing της rom αν στην τελικη δεν εχω τον καταλληλο driver του κινητου(παρολο που εχω εγκατεστημενο το πακετο με samsung drivers); Επισης παραπανω μου προτεινε καποιος να κανω format system απο recovery mode οπωσδηποτε για να σβησω τον ιο που εχω. Κινδυνευω ετσι να σβησω τιποτα απαραιτητο για το περασμα νεας ρομ; Αυτο ηθελα να σε ρωτησω αλλιως θα το ειχα κανει απο το απογευμα ηδη.
  8. Μου δειχνει το μηνυμα οτι προσπαθει να συνδεθει (περιστρεφομενο βελακι) αλλα μετα απο 5 λεπτα μου βγαζει το μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται. Φαινεται να μη μπορει να αναγνωρισει το κινητο. Στο κινητο μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η ευρεση λογισμικου στο υπολογιστη για την αναγνωριση της συσκευης. Ο υπολογιστης κατα τα αλλα το βλεπει κανονικα με το ονομα του.
  9. το δοκιμασα και δυστυχως η συσκευη δεν υποστηριζεται. Ισως επειδη το εχω αγορασει απο merimobiles.com Κινα. Θα μπορουσες να με βοηθησεις στην επιλογη firmware; Για το gt-i9300 το sammobiles βγαζει αυτη τη λιστα http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9300/EUR/ Το κινητο ειναι αυτη τη στιγμη στην android 4.1.2. Θα πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο στη επιλογη firmware για να βεβαιωθω οτι ταιριαζει με το s3 μου?
  10. Ποια σουιτα εννοεις ακριβως; Αν εννοεις αναβαθμιση μεσα απο το μενου του κινητου μολις το επιλεγω μου βγαζει μηνυμα σφαλματος "settings διακοπηκε". Περαν αυτου δεν νομιζω να με αφηνε να κανω update μιας και η συσκευη εχει τροποποιηθει στο παρελθον Δεν εχω προσθετη μνημη.
  11. Εκανα ηδη επαναφορα εργοστασιακων χωρις να βοηθησει σε κατι. Συνεχιζει να κατεβαζει και να ενεργοποιει δεδομενα χωρις εξουσιοδοτηση. Το προβλημα ειναι οτι αν προχωρησω σε format, δεν θα ξερω το επομενο βημα. Θα εχω μεινει με μια αδεια συσκευη. Εκει χρειαζομαι την βοηθεια του forum. Για να μην απασχολω δυο νηματα, εκανα το ιδιο post και εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6690086#post6690086 Οσοι γνωριζουν ας βοηθησουν.
  12. Ναι, δεν βοηθησε σε κατι. Μολις ενεργοποιειται το κινητο μετα το data wipe/ reset factory settings δεν φαινεται τιποτα υποπτο. Το κινητο ανοιγει με εναν wizard που ρυθμιζεις γλωσσα,ωρα κτλ. Ομως για να προχωρησω θα πρεπει να συνδεθω στο internet και απο εκει και περα αρχιζουν τα μη εξουσιοδοτημενα downloads και ο κατακλυσμος απο spamware και κινεζικες τσοντες κτλ. Επισης να διευκρινησω οτι το root ειχε χαλασει σε ασχετο χρονο επειδη το superSU δεν μπορουσε να κανει update.
  13. Γεια σας εχω ενα s3 gt-Ι9300 αγορασμενο απο merimobiles.com (Κινα). Εχω κολλησει ιο και εχω χασει τον ελεγχο του κινητου ολοκληρωτικα. Το root χαλασε, δεν με αφηνει να συνδεθω στο playstore, μου εγκατεστησε αλλο launcher, κατεβαζει συνεχως .apk, δεν μου δινει προσβαση στον browser και ενεργοποιει απο μονο του δεδομενα και με χρεωνει. Το εχω κλειστο για να αποφυγω επιπλεον χρεωσεις. Ειμαι εντελως αρχαριος και διαβαζοντας τους οδηγους στο αντιστοιχο νημα, εχω πελαγωσει. Για να διαγραψω εντελως τη μνημη και κατα συνεπεια τον ιο τι ακριβως πρεπει να κανω; Να ακολουθησω τον οδηγο για αλλαγη firmware; Υπαρχει καποιος οδηγος για να εγκασταστησω εκ νεου μια rom; Το μονο που εκανα μεχρι στιγμης ειναι factory reset απο recovery mode. Αν εχει καποιος τον χρονο ας βοηθησει, ευχαριστω. Αν δεν ειμαι στο σωστο νημα παρακαλω μεταφερετε το post οπου κρινετε οτι ειναι πιο σχετικο.
  14. Γεια σας εχω ενα s3 gt-Ι9300 αγορασμενο απο merimobiles.com (Κινα). Εχω κολλησει ιο και εχω χασει τον ελεγχο του κινητου ολοκληρωτικα. Το root χαλασε, δεν με αφηνει να συνδεθω στο playstore, μου εγκατεστησε αλλο launcher, κατεβαζει συνεχως .apk, δεν μου δινει προσβαση στον browser και ενεργοποιει απο μονο του δεδομενα και με χρεωνει. Το εχω κλειστο για να αποφυγω επιπλεον χρεωσεις. Ειμαι εντελως αρχαριος και διαβαζοντας τους οδηγους στο αντιστοιχο νημα, εχω πελαγωσει. Για να διαγραψω εντελως τη μνημη και κατα συνεπεια τον ιο τι ακριβως πρεπει να κανω; Να ακολουθησω τον οδηγο για αλλαγη firmware; Υπαρχει καποιος οδηγος για να εγκασταστησω εκ νεου μια rom; Το μονο που εκανα μεχρι στιγμης ειναι reset απο recovery mode. Αν εχει καποιος τον χρονο ας βοηθησει, ευχαριστω. Αν δεν ειμαι στο σωστο νημα παρακαλω μεταφερετε το post οπου κρινετε οτι ειναι πιο σχετικο.
×
×
  • Create New...