Jump to content

cbsteam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cbsteam

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

cbsteam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. cbsteam

    Lenovo S820

    Και αυτο ναι... επίσης ... δεν το διάβαζε σωστά (preloader driver) ούτε σε win xp, 7, 8. ότι και νά ναι .. άντε γιά τώρα.
  2. cbsteam

    Lenovo S820

    Φίλε μου νά σαι καλά... έβγαλα άκρη! Έλα τώρα πές την αλήθεια ΔΕΝ διάβασες τα παραπάνω έτσι? Λοιπόν... φίλοι μου.. θα κάνω υπομονή ακόμη μια ώρα για να δοκιμάσω κάποιες επιλογές... διότι... ούτε με flshtool ούτε με recovery ούτε με Mui , sui και όλες τις σάρες και μάρες ΔΕΝ γίνεται τίποτα. Πλεόν το βλέπει σαν usb αλλά ΔΕΝ μπορώ να ξεκινήσω flash (Error: Initialize scatter file failed. Please check the scatter file name you load is legal). Πλέον κάνει install μεσω CWN Recovery απο microsd αλλά ΔΕΝ bootαρει. όποιος έχει την παραμικρή ιδέα ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ και όχι ΑΟΡΙΣΤΑ να μου την πεί! Ειδάλλως θα βάλω τρίποντο στον κάδο απέναντι και άντε απο κει.. άντε γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με την χαζοκινεζιά. ΥΣ: Έχω κάνει και άλλες εγκαταστάσεις σε android αλλα είπαμε... όχι και έτσι.
  3. cbsteam

    Lenovo S820

    Παιδία... 1ο πρόβλημα το συνδέω σε 2 διαφορετικά PC και εφόν το εγκαθηστώ τον preloader driver αυτό αποσυνδεέται και ξανασυνδέεται συνεχώς (λες και το βγαζω , βάζω στο usb) 2ον με CWM recovery δοκίμασα όλες της ROM (VIBE, MIU κτλ) και όλες μου βγάζουν error... τι να κάνω εφόσον ΔΕΝ μπορώ να το flashαραω?
  4. cbsteam

    Lenovo S820

    ωραία... πάνε τα ευρά... πρσπάθησα να βάλω την rom με cwn recovery... και έβγαλε ενα error Και έπειτα το έλεισα.. προσπάθησα να βάλω άλλη rom... αλλα ΔΕΝ ανοίγει καν (μαυρη οθόνη) καμμια βοήθεια...??? ή πάει στον κάδο?
  5. cbsteam

    Lenovo S820

    Εγώ πήρα αυτό http://www.minideal.net/lenovo-s820-smartphone-android4-2-quad-core-1-2ghz-with-4-7-inch-hd-3g-wcdma-13-0mp.html Λέει ότι είναι original.. τώρα τι να σας πώ... απλά έχω θέμα με την εφαρμογή mail (είτε την εργοστασιακή είτε κάποια άλλη απο google play) σε mail eexchange... και θέλω μια rom να δουλεύει καλά... αλλά και στα ελληνικά.
  6. cbsteam

    Lenovo S820

    Καλησπέρα, επιδή είμαι νεος στο android ... και λέει κάτι ακαταλαβίστικα εκει μέσα... έχω το s820 όπως ήρθε απο minideal.. μπορείς να μου παραθέσεις ένα μίνι οδηγό? (τι χρειάζομαι στο PC και τι πρέπει να έχω στο κινητό) θα σου είμαι υπόχρεος!!
×
×
  • Create New...