Jump to content

yyyy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    637
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by yyyy

  1. 20 ώρες πριν, GPOWER said:

    Αγοραζοντας το πακετο προς Βουλγαρια(1717) η΄Ρουμανια(1818) που δινει 2γβ για 31 μερες(5 ευρω) και ενεργοποιωντας ξανα το ιδιο πακετο την 31η μερα,ξερετε αν γινεται rollover τα μβ που περισσευουν?

    Ναι, μεταφέρονται. Το κάνω συνέχεια 🙂

    Επίσης, κάνουν και roll-over με τα ΜΒ του πακέτου 6GB/25 μέρες/5,35€. Αρχικά είχα αγοράσει αυτό το πακέτο, αλλά για τη χρήση που θέλω τα 6GB είναι πολλά. Μετά τον πρώτο μήνα, ενεργοποιώ αυτά τα πακέτα που γράφεις για 2GB/30 μέρες/5€, και προστίθενται τα 2GB στο υπόλοιπο που έχω, και η λήξη όλων μεταφέρεται έναν μήνα παρακάτω (ίσως είναι και 31 ημέρες, όπως γράφεις. Δεν το έχω μετρήσει τόσο αναλυτικά).

    • Thanks 1
  2. Από την εφαρμογή της Frog, σχετικά με την περιαγωγή στην ΕΕ:

    • Όταν βρίσκεσαι σε χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι τοπικές κλήσεις εντός της χώρας, οι κλήσεις προς την Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ χρεώνονται σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις (πακέτα ή χρεώσεις τιμοκαταλόγου), χωρίς επιπλέον χρέωση. Για τις υπόλοιπες κλήσεις όταν είσαι στο εξωτερικό εντός της ΕΕ και καλείς σε χώρα εκτός της EE η χρέωση είναι 1,90€/λεπτό με χρέωση κλήσεων ανά δευτερόλεπτο και ελάχιστη διάρκεια κλήσης το λεπτό.
    • Οι κλήσεις που δέχεσαι όταν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δωρεάν και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας του πακέτου σου
    • Όταν βρίσκεσαι σε χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα διαθέσιμα MBs του προγράμματος σου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Υπάρχει όριο πολιτικής ορθής χρήσης στα ΜΒ που μπορείς να καταναλώσεις δωρεάν εντός της ΕΕ, το όριο είναι διαφορετικό για κάθε πακέτο, πέραν των παραπάνω ορίων υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,0043€/ΜΒ.
    • Όταν βρίσκεσαι σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στέλνεις SMS σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα διαθέσιμα SMS του πακέτου σου χωρίς επιπλέον χρέωση. Εάν δεν έχεις διαθέσιμα SMS χρεώνεσαι σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις.
    • Η λήψη SMS & MMS στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χρεώνεται.
    • Η δωρεάν περιαγωγή της ΕΕ ισχύει για τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, La Réunion, Λετονία , Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

    Νομίζω ότι μας λύνει όλες τις απορίες! Έκανα λάθος σε αυτά που έγραψα παραπάνω, συγνώμη για την παραπληροφόρηση. Θα διορθώσω τα σχετικά μηνύματα, να μην μπερδευτεί κάποιος.

    • Like 2
    • Thanks 3
  3. 5 ώρες πριν, opmgls said:

    Στα πακέτα ναι γράφει, αλλά για το χρηματικό υπόλοιπο δεν γράφει ώρα.
    Εκεί πάει απλώς με την ημερομηνία.

     

    Αν λήγει 15/4, πρέπει να κάνεις ανανέωση 15/4. Δεν έχει σημασία η ώρα που θα το κάνεις για το χρηματικό υπόλοιπο. Μετράει μόνο ολόκληρες ημέρες. Είτε την κάνεις 15/4 00:01 είτε 15/4 23:59, είναι το ίδιο!

    • Like 1
    • Thanks 1
  4. 28 minutes ago, dasnowy said:

    Ναι, σωστά. Το έβλεπα σε άλλη σελίδα και δεν ήταν σαφές. Η σελίδα που έβαλες έχει και άλλη τιμή για μία εβδομάδα, φθηνότερη!! 🙂 Ευχαριστώ!

    Πιθανώς το 1GB να μου φτάσει. Το θέλω κυρίως για im και καμιά VoIP κλήση (μάλλον μέσω Telegram και WhatsApp και τα δυο). Να μπορώ να είμαι σε επαφή εν κινήσει...

  5. Just now, Mantzanes said:

    Γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να πάρεις στην εξυπηρέτηση; Ίσως κι εγώ να μην θυμάμαι καλά αλλά μου έκανε εντύπωση κι εμένα!

    Γιατί έχει μεγάλη αναμονή, και δεν έχω να ταξιδέψω κάπου στην ΕΕ. Όταν χρειαστεί, θα το κάνω 🙂

    • Like 2
  6. 23 ώρες πριν, Mantzanes said:

    Κι όμως.. ισχύουν πολλά παραπάνω όταν είσαι σε ΕΕ.

    Καλείς στο κράτος που βρίσκεσαι αλλά και σε οοοοολη την υπόλοιπη Ευρώπη σαν να βρίσκεσαι Ελλάδα και καλεις ελληνικό αριθμό!!!

    Δεν επιμένω, μπορεί να κάνω λάθος...

    ==========

    Όντως, λάθος μου, δείτε τι ισχύει εδώ...

    • Like 2
  7. 23 ώρες πριν, VIPdriver said:

    Αφού γράφει "εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης". Δεν γραφει "μονο προς Ελλάδα"

    ΥΓ: οταν εισαι σε Ευρωπαϊκή περιαγωγη, τα λεπτα ομιλιας ειναι διαθεσιμα "Εντος της Ευρωπαϊκής ενωσης". Μπορει να καλεσει και πχ. Ισπανια, Ιταλια, Γαλλια κλπ.

    Οταν ειναι στην Ελλάδα, τα λεπτα ομιλιας ειναι προς ελλαδα μονο (αφου δεν βρισκεται σε περιαγωγη).

    Είναι διαθέσιμα εντός ΕΕ, αλλά για κλήσεις προς εθνικούς τηλεφωνικούς αριθμούς! Όχι για εκείνους εκτός Ελλάδας. Έτσι νομίζω ότι ισχύει. Ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών, ίσως λύσει τις όποιες απορίες (το ίσως, μιας και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πια δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο παλαιότερα).

    ==========

    Λάθος μου, δείτε τι ισχύει εδώ...

    • Like 2
  8. On 11/4/2024 at 8:40 ΠΜ, VIPdriver said:

    Τα λεπτά ομιλιας μπορεις ναντα χρησιμοποιησεις προς κλήσεις σε ολα τα κρατη της Ευρωπαϊκής ένωσης 

    Οταν εισαι σε Ευρωπαϊκή περιαγωγη, τα λεπτα ομιλιας είναι διαθεσιμα για κλήσεις προς ολα τα κράτη της Ευρωπαϊκής ένωσης. 

    ΥΓ: επισης οταν εισαι σε κρατος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ελληνικό νουμερο, οσοι σε καλούν από Ελλάδα θα είναι σαν να εισαι Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμμια χρεωση περιαγωγής. 

    Σε περιαγωγή στην ΕΕ, όντως οι κλήσεις από Ελλάδα δεν επιφέρουν καμία επιπλέον χρέωση ούτε για τον καλούντα, ούτε για τον καλούμενο.

    Αυτό που γράφεις όμως για τα λεπτά ομιλίας (διαθεσιμα για κλήσεις προς ολα τα κράτη της Ευρωπαϊκής ένωσης) πιστεύω ότι δεν ισχύει. Αν ήσουν Ελλάδα και καλούσες Ολλανδία, δε θα ξόδευες τα λεπτά του πακέτου, αλλά θα είχες επιπλέον χρέωση. Το ίδιο νομίζω ότι ισχύει και όταν είσαι σε οποιοδήποτε κράτος της ΕΕ σε περιαγωγή. Η περιαγωγή στην ΕΕ εξασφαλίζει τους ίδιους κανόνες χρέωσης όπως όταν είσαι Ελλάδα, και δεν δίνει κάτι επιπλέον. Γι' αυτό και στους όρους γράφει: "Ο χρόνος ομιλίας προς τα  κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα είναι επίσης διαθέσιμος για χρήση στην περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης." Μιλάει μόνο για κλήσεις προς ελληνικούς τηλεφωνικούς αριθμούς!

    ==========

    Λάθος μου, δείτε τι ισχύει εδώ...

    • Like 2
    • Sad 1
  9. On 11/4/2024 at 8:06 ΠΜ, misa said:

    Καλημέρα, μία ερώτηση! 

    Το Πάσχα θα ταξιδέψο στην Ολλανδία. Σκοπεύω να αγοράσω πακέτο National Combo με 8,90 €, 10g, 200 λεπτα προς Ελλάδα, 400 προς Frog. Με ενδιαφέρει το εξής : όταν θα είμαι εκεί, θα μπορέσω να παίρνω τηλέφωνο στην Ελλάδα κανονικά με αυτό το πακέτο και επισεις θα μπορέσω να παίρνω και τα ολανδικα νούμερα. Τα δεδομένα, φαντάζομαι ότι θα μπορέσω να χρησιμοποιήσο κανονικά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ψιλά γράμματα και θα μεινο, χωρίς λεφτά στην κάρτα.

    Ευχαριστώ πολύ! 

    Πρέπει να δεις τους όρους του πακέτου. Γράφει τι ισχύει σε περίπτωση περιαγωγής στην ΕΕ. Συνήθως είναι μικρότερα τα όρια.

    • Like 1
  10. 7 ώρες πριν, dasnowy said:

    Για καρτοκινητά είναι.

    Το γράφει στην ενότητα "Προγράμματα Συμβολαίου". Δεν έχει κάτι αντίστοιχο στα καρτοκινητά (Frog, Whats Up, CosmoΚάρτα). Το έχεις δοκιμάσει και ισχύει και σε καρτοκινητά; Αν είναι έτσι, ακόμα καλύτερα!

    • Like 1
  11. 2 ώρες πριν, dasnowy said:

    Έχει και πακέτο η cosmote. 1gb/7 μέρες/9 ευρώ για Τουρκία. 

    Νομίζω ότι είναι για συμβόλαια, αν λέμε το ίδιο, το Cosmote Roaming Now.

    1 hour ago, HEO said:

    οχι δεν σου ξεφυγε κατι, τα γραφεις πολυ σωστα

    απλα εγραψες:

    και υπεθεσα οτι τα θελεις για φωνη.

    Εγω τις χρησιμοποιω κατα κυριο λογο για ομιλια και sms και ελαχιστο internet

    Ναι, για τηλέφωνο που δεν έχει τη δυνατότητα eSIM 🙂

    Πρακτικά το θέλω μόνο για δεδομένα... Αν χρειαστεί σε ώρα ανάγκης να κάνω μία κλήση, δε χάθηκε ο κόσμος, και δε θα αγοράσω νέα SIM για αυτό.

    Ευχαριστώ!

    • Like 2
  12. On 9/4/2024 at 1:30 ΜΜ, HEO said:

    υπαρχουν οι travelsim και η InterTelecom που τις χρησιμοποιω χρονια σε χωρες εκτος ΕΕ

    Από ότι βλέπω, εκτός το κόστος της κάρτας SIM, η χρέωση είναι περίπου 15€ για 1 GB. Αλλά τότε, γιατί να μη χρησιμοποιήσω τη σύνδεσή μου σε Frog, όπου η Cosmote χρεώνει 0,0156€/MB; Αν ξοδέψω 1GB θα κοστίσει 15,60€, αλλά δε θα αγοράσω ούτε νέα κάρτα SIM, ούτε θα κάνω κάτι άλλο. Και θα χρεωθώ μόνο για όσα ΜΒ ξοδέψω, χωρίς να έχω και κάποιον περιορισμό ημερών. Μου ξεφεύγει κάτι;

    • Like 2
  13. 23 ώρες πριν, HEO said:

    υπαρχουν οι travelsim και η InterTelecom που τις χρησιμοποιω χρονια σε χωρες εκτος ΕΕ

    Ευχαριστώ! Θα μπω να δω τιμές.

    23 ώρες πριν, dasnowy said:

    Επίσης, εκτός από τις travel sim, μπορείς να πάρεις sim από Τουρκία ή sim από υπηρεσία που σε αφήνει να γράφεις esim σε φυσική sim. 

    Αυτό το τελευταίο δεν το ήξερα καθόλου, ευχαριστώ! Έχεις κάποια να προτείνεις;

  14. 10 ώρες πριν, ioanniskar said:

    Μου λήγει το υπόλοιπο αύριο και θέλω να πάω σε κατάστημα για να βάλω το ελάχιστο.

    Μέχρι τι ώρα μπορώ να κάνω ανανέωση για να μη χάσω το υπόλοιπο; Είναι μέχρι το μεσημέρι όπως με τα λεπτά ή όλη μέρα;

    Όλη μέρα, αλλά μη ρισκάρεις πηγαίνοντας τελευταία ώρα.

    • Thanks 1
  15. 7 minutes ago, nininikos said:

    Α, τόσο καλά; Εντάξει. Μήπως να επικοινωνήσεις με το wifigreece, που ίσως να έχουν πακέτα ως μεταπωλητές; Σκέφτομαι ότι ίσως είναι μια λύση.

    Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk
     

    Έχουν, αλλά έχει η διαδικασία μια ταλαιπωρία, με φωτοτυπίες ταυτότητας, εξουσιοδοτήσεις κλπ. Ενώ σε ένα κατάστημα εξυπηρετείσαι πιο γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ πάντως! 👍

  16. 23 minutes ago, VIPdriver said:

    Υπολειτουργουν οι ονλαιν παραγγελίες του φρογκ. Σε καταστημα να δεις και διάφορα νουμεράκια.

    Σε 1 cosmote και 2 Γερμανός που πήγα, μου είπαν ότι δεν έχουν πακέτα σύνδεσης Frog.

  17. 5 minutes ago, nininikos said:

    Αν δεν σε ενδιαφέρει να βρεις εύκολο νούμερο κλπ. Μπορείς να παραγγείλεις από το σάιτ της φρογκ.

    Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk
     

    Το έχω κάνει 2 φορές, και ακόμα περιμένω!!!!!

    • Like 1
  18. 8 minutes ago, VIPdriver said:

    Συνηθως ναι. Μπορείς να στειλεις δωρεάν σμσ στο 1314 και θα σου ερθει σμσ με τις χρεωσεις.

    Ευχαριστώ, απλά δεν έχω πρόσβαση σε whatsup. Και επειδή δεν βρίσκω νέο αριθμό frog, σκέφτομαι να πάω σε κατάστημα Cosmote, να πάρω νέο αριθμό whatsup, και με ΑΛΠΑΚ να το αλλάξω. Γι' αυτό και ρώτησα τη χρέωση.

    • Like 1
  19. 11 ώρες πριν, athonas said:

    Καλή Χρονιά σε όλους!

    Μετά από σχετική διερεύνηση φαίνεται πως βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα των sms σε τετραψήφια (ή και άλλα νούμερα) κατά την περιαγωγή, όπως πχ η αγορά πακέτων 500’ και 2GB δώρο για Βουλγαρία ή Ρουμανία με 5€ που είναι εφικτή μόνο με αποστολή sms.

    Εάν υπάρχει ενδιαφέρον, ευχαρίστως να αναφέρω εδώ για την κοινότητα ή με PM πως το αντιμετώπισα.

    Γράψε τη λύση, να την ξέρει κάποιος αν του τύχει 😉

    • Like 1
  20. 34 minutes ago, Pppe said:

    Πολλές από τις δυνατότητες στα καρτοκινητά της Cosmote δεν υπάρχει τρόπος να πραγματοποιηθούν χωρίς επικοινωνία με εξυπηρέτηση πελατών, μόνο από τον πελάτη καρτοκινητού. Πριν 5-6 χρόνια μια φίλη μου είχε ενεργοποιημένο τηλεφωνητή και ήταν εκνευριστικό πχ εάν δε προλάβαινε να το σηκώσει να προωθείται η κλήση μου στον τηλεφωνητή. Με κανένα τρόπο από μόνη της , ούτε με κώδικα ##002#, ούτε από cosmote.gr με username+password δεν απενεργοποιούταν και εκείνη βαριόταν να χρεωθεί στο 13888. Κάποια στιγμή, μετά από μήνες που είχε χρόνο, κάλεσε δωρεάν ήταν τότε στο 2106513888 που ήταν αρκετά καταρτισμένοι τότε οι υπάλληλοι, και η δουλειά έγινε....

    Πολύ πιθανόν αυτό που ζητάς να είναι εφικτό και σε καρτοκινητό , απλά να πρέπει να συνδυαστούν πολύπλοκες "κινήσεις" από τη μεριά σου όπως αυτή που σου πρότεινε ο opmgls και γι'αυτό το λόγο να μη το έχουν καταφέρει αποτελεσματικά όσοι θα το ήθελαν και να το επιλέγουν πχ μαζί με τηλεφωνητή προκειμένου να μην χάνουν χρόνο και να ξεμπερδέψουν και να μη ρισκάρουν να τα μπερδέψουν χωρίς να το γνωρίζουν επακριβώς και να αναγκαστούν μετά να κάνουν ό,τι απέφευγαν (κλήση στο 13888 με χρέωση πια εδώ και 2 χρόνια).

    Πάντως όντως το πρώτο που σου πρότεινα σε μένα ενεργοποείται αλλά τελικά δε στέλνει sms όταν είναι κατειλλημένο αλλά μπαίνει στην αναμονή χωρίς να στέλνει sms ούτε όταν κλείσουν όλες οι γραμμές, παρά φαίνεται ως αναπάντητη η δεύτερη κλήση:

     

    Screenshot_20231229_030833_Phone (1).jpg

    Ευχαριστώ!

    Κλήση στο 13888 ή στο 1299;

  21. 3 ώρες πριν, manan69t said:

    Παλαιότερα είχα την υπηρεσία αυτή όταν είχα σύνδεση καθώς με βόλευε αφάνταστα.
    Πέρυσι που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι σε καρτοκινητό δεν γίνεται.
    Στο Γερμανό πού πήγες πώς ακριβώς τη ζήτησες.
    Τους ανέφερες ότι έχεις frog?
    Δουλεύει κανονικά σε δύο κινητά, εννοείται κλείνοντας τη sims στο ένα?


    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Δουλεύει σε όλα τα καρτοκινητά Cosmote. Τις χρησιμοποιώ χρόνια τώρα. Ζητάς απλά twin SIM, και λες τον αριθμό σου. Οι "δίδυμες" SIM που θα σου δοθούν λένε απλά Cosmote, δεν έχει καμία σημασία αν είσαι frog, whatsapp, cosmoκάρτα, είτε τους το πεις, είτε όχι!

    13 ώρες πριν, opmgls said:

    Πάντως επειδή φαίνεται να σε ενδιαφέρει πολύ αυτή η περίπτωση ειδοποιησης χαμένης κλήσης με sms θα μπορούσες να την ενεργοποίησης και αφού τεστάρεις και δείς ότι όντως μπαίνει ο τηλεφωνητής μετά τηλεφώνησε στην τεχνική υποστήριξη να σου απενεργοποιήσουν αυτοί χειροκίνητα τον τηλεφωνητή. Μην αναφέρεις όλο το ιστορικό. Ασε να δεις αν μαζί με την απενεργοποίηση τηλεφωνητή απενεργοποιηθεί και η ειδοποίηση μέσω sms.Τι έχεις να χάσεις;

    Για την περίπτωση του κατειλημμένου, την έχω ήδη ενεργοποιήσει, και ασφαλώς ενεργοποιείται ο τηλεφωνητής, όπως λένε και οι οδηγίες. Το έχω δοκιμάσει. Στην περίπτωση του κλειστού κινητού, πάλι ενεργοποιημένη η ειδοποίηση, αλλά χωρίς τηλεφωνητή, όπως περιγράφουν πάλι οι οδηγίες. Δε χάνω τίποτα, αλλά νομίζω ότι αν δινόταν ως δυνατότητα, θα το είχαν στις οδηγίες. Όταν το κάνω, θα ενημερώσω και εδώ.

    Απλά μου κάνει εντύπωση: μόνο εγώ χρειάζομαι αυτήν τη δυνατότητα; 😆

    • Like 1
×
×
  • Create New...