Jump to content

zananiro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.617
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by zananiro

  1. Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω, έχει παρατήσει κάνεις πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας το τελευταίο διάστημα? Ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει η αρκετά διάρκεια μπαταρίας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. 



  2. μία ερώτηση.για να πληρωσεις δόσεις μέσω πιστωτικής στην εφορία,αυτό γίνετε μόνο στην αρχη οταν βγει η εφορια τελη ιουλιου;η μπορεις να καθορισεις δοσεις και ενδιαμεσο;.πχ καπιους μηνες να εχω πληρωσει τις δοσεις που θα καθορισει το taxisnet ,και οτι υπολοιπο μενει να βαλω εγω εκ νεου δοσεις με πστωτικη;


    Ναι μπορείς. Επίσης με την πιστωτική μπορείς να βάζεις και δόσεις στις δόσεις του taxis net. Πχ αν η δόση στο taxis είναι 100€ μπορείς να την πληρώσεις με πιστωτική και να βάλεις δόσεις στο ποσό αυτό.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk



  3. καλησπέρα το σκέφτομαι σοβαρά στη τιμή που το έχει τώρα το αμαζον 
    με ενδιαφέρει να υποστηρίζονται καλά cosmote/voda (καλή ποιότητα κλήσης),που χρησιμοποιώ επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να περάσεις firmware τρίτης χώρας για να έχεις ηχογράφηση κλήσης στην μαμά εφαρμογή..
    Ευχαριστώ 
     
     


    Δουλεύω δύο κάρτες, vodafone και Cosmote, υποστηρίζονται τα πάντα (5g, wificall, volte), η ποιότητα κλήσης πολύ καλή, μην σε προβληματίζει. Απλά στην κάρτα της cosmote θα πρέπει να ενεργοποιήσεις στη sim το 5g και wificall σε κάποια άλλη υποστηριζόμενη συσκευή από την cosmote πρώτα και μετά δουλεύει κανονικά στο Nothing.

    Για το firmware που ρωτάς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Αλλά νομίζω ότι από το android 13 και μετά υπάρχει ένα ενοποιημένο firmware για όλα τα regions, ενώ πριν υπήρχε global και European version. Και λογικά με κάποιο τρόπο αναγνωρίζει το region που είσαι. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk

  4. Κάποια εφαρμογή μηνυμάτων χρησιμοποιούσες. Η default εφαρμογή σε πολλά κινητά είναι η εφαρμογή της google που διαχειρίζεται απλά sms και rcs.

    Sent from my Redmi 7 using Tapatalk


    Ναι σωστά, έτσι όπως το έγραψα δεν βγάζει νόημα. Εννοώ χρησιμοποιούσα τη default εφαρμογή του κινητού, χωρίς κάποια extra εφαρμογή. Της Google είχε. Με vodafone και με google ως default εφαρμογή για sms όπως έγραψα και πριν, δεν...

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk





    • Like 2


  5. Κάποιοι έγραψαν ότι στην coamote παραδίδονται sms όταν είσαι σε κατάσταση Vo WiFi

    Πώς γίνεται αυτό;;; Μέσω ποιας εφαρμογης;;; Δεν έχω coamote για να το τσεκαρω

    Sent from my Redmi 7 using Tapatalk




    Όταν ήμουν cosmote έστελνα και λάμβανα sms όταν ήμουν με wificall (aeroplane mode+wifi on). Χωρίς κάποια εφαρμογή, δεν ξέρω πως. Με vodafone δεν συμβαίνει αυτό. Μόνο κλήσεις.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk

    • Like 2
  6. Σιγά μη πάω να βγάλω ταυτότητα ή διαβατήριο για τη ρεβολουτ.
    Ευχαριστώ πάντως heo
    Νομίζω δέχονται και το δίπλωμα κάρτα. Έτσι έκανε επικαιροποίηση ένας γνωστός μου.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk


    • Like 1


  7. Το θέμα με την κεραία το έλυσα αλλά διακοπές σε μη επίγεια κανάλια φουλ. Τώρα πχ βλέπω mad tv με έβγαλε την ψυχή. Μεγάλο ξενέρωμα
    Στο κινητό με την εφαρμογή όλα δουλεύουν ρολόι
    Στάλθηκε από το 22101320G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk






    Εγώ εδώ και λίγες ημέρες σύνδεσα τον αποκωδικοποιητή μέσω wifi και παίζει ΟΚ τα μη επίγεια κανάλια. Μόλις αλλάζω κανάλι, απλά κολλάει για 1-2 δευτερόλεπτα και συνεχίζει μετά να παίζει ΟΚ. Παλαιότερα μόλις κολλούσε μετά μαύριζε η οθόνη.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk

    • Thanks 1




  8. κατεβάζω μέσα απο το μενού του browser τα ad block add on που έχει τώρα που το λες τα έβαλα τα 3 ad block στο unrestricted. πριν όντως ήταν στο optimized. θα το παρατηρήσω.


    Τα έχεις και τα 3 ενεργά ταυτόχρονα? Δεν δημιουργεί conflict αυτο?

    Αν δεν βγάλεις άκρη βάλε το adaway που είναι και ανοικτού κώδικα να ξεμπερδέψεις γενικά από τις διαφημίσεις και στις εφαρμογές.
    https://adaway.org/

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk



    • Like 3
  9. Αυτή η εταιρεία έχει χαλάσει πολύ τελικά. Και εγώ έχω πρόβλημα με την internet 4 sharing sim γιατί δεν μου δίνει πρόσβαση στο ίντερνετ και ακόμα με παίρνουν. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι μαζί τους

    Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


    Σε κινητό δεν σου δίνει πρόσβαση? Αν ναι, σε κινητό δεν παίζει out of the box η sim, πρέπει να αλλάξεις το apn.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk


    • Like 2



  10. Παιδιά έχω Vodafone internet (50αρα ταχύτητά )και Vodafone TV πακέτο και ενώ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος συνολικά πολλές φορές στο tv μαυρίζει η οθόνη και γενικώς κάνει διακοπές και επανέρχεται  ! Το κάνει και σε κανάλια που παίζουν χωρίς κεραία (πχ mtv  mega channel κτλ ) Έχει κανείς άλλος τα ιδια προβλήματά ? Και αν ναι υπάρχει λύση η γενικώς την πατήσαμε ! 


    Τον αποκωδικοποιητή τον έχεις συνδεδεμένο απευθείας στο ρούτερ ή μέσω wifi? Εμένα μου μαυρίζει μερικές φορές η οθόνη σε κανάλια που δεν είναι επίγεια. Σε επίγεια που παίζουν με κεραία δεν έχω θέμα, όπως επίσης και όταν βλέπω Netflix ή disney+. Εφόσον έχεις θέμα και με επίγεια κανάλια, κοίτα αρχικά το καλώδιο κεραίας που είναι συνδεδεμένο με τον αποκωδικοποιητή, ίσως δεν κάνει καλή επαφή.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk




  11. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε την υγεία της μπαταρίας στην συσκευή μας; 
    Εάν όχι, υπάρχει εφαρμογή που να βάλω μην γεμίζει "σκουπίδια", μετά από την εγκατάσταση της, την συσκευή; 
    Τι άλλο θα έπρεπε να δει κάποιος κατά την προμήθεια μιας μεταχειρισμένης συσκευής; 


    Για την μπαταρία, από εφαρμογές που υπάρχουν στο playstore μόνο εκτιμήσεις θα πάρεις στο περίπου, αλλά θα σου δώσουν μια εικόνα. Δες την accubattery, αλλά για να πάρει δεδομένα και να σου δείξει μια σχετικά καλή προσέγγιση για την υγεία της μπαταρίας θα πρέπει να κάνεις έναν αριθμό πλήρους φόρτισης και αποφόρτισης της μπαταρίας.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk

    • Like 1
  12. Το προϊόν που έδινε cashback στις 10 πχ του μήνα, έδινε και στις 15, που σε απέρριψαν. 
    ΑΥΤΟΙ όμως λένε ότι το προϊόν που έβαλες δεν ήταν καν στην λίστα?
    Εμένα το θέμα μου είναι ότι εξαφανίστηκαν 2 αποδείξεις που είχα καταχωρήσει στην εφαρμογή και δεν εμφανίζονται πουθενά. Μου είπαν από pockee ότι οι αποδείξεις που δεν έχουν cashback δεν φαίνονται στην εφαρμογή, κάτι που δεν ισχύει βέβαια, γιατί φαίνονται στις ακυρωμένες ή σου στέλνει sms η vodafone μετά την επεξεργασία.

    Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι και να είχα κρατήσει τις αποδείξεις, θα μπορούσαν να μου πουν ότι δεν καταχωρήθηκαν ποτέ εφόσον δεν φαίνονται πουθενά στην εφαρμογή.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk


  13. Λέω το εξής:
    Βλέπεις ένα προϊόν cashback και πας και το αγοράζεις πχ στις 10 του μήνα.
    Το προϊόν αυτό και κάθε προϊόν είναι cashback ΟΛΟ τον μήνα!!!
    Αποδείξη δεν κράτησες αλλά ποιο προϊόν cashback αγόρασες, δεν θυμάσαι?
    Το θυμάμαι, κρουασάν χρυσή ζύμη με πραλίνα. Αλλά τι σχέση έχει αυτό, δεν καταλαβαίνω.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk

  14. Ναι βασική παράμετρο κρατάμε τις αποδείξεις διότι στραβά συμβαίνουν

    Πάντως αν βιάζεσαι για ανανέωση έχει τοματοζουμο ζευγάρι με επιστροφή :)

    Sent from my Redmi 7 using Tapatalk


    Σωστά. Είχα συνηθίσει τώρα χρόνια με το pockee, δεν είχα ποτέ πρόβλημα (τουλάχιστον κάτι που να το καταλάβω) και δεν τις κρατούσα. Τώρα με vodafone θα βγάζω τουλάχιστον ένα screenshot μετά την καταχώρηση με τα στοιχεία ή θα τις κρατάω.
    Τα προϊόντα cashback  τρέχουν όλο τον μήνα. 
    Ποιο προϊόν ήταν η διαφωνία?
    Δεν ήταν προϊόν, ολόκληρη απόδειξη η οποία ενώ είχε καταχωρηθεί κανονικά, μετά από λίγες ημέρες δεν υπήρχε, σαν να μην έγινε ποτέ η καταχώρηση. Με δύο αποδείξεις έγινε αυτό. Η μία απόδειξη είχε σίγουρα 1 προϊόν για cashback.

    Πέρασα μια νέα απόδειξη σήμερα, να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο.

    Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk

×
×
  • Create New...