Jump to content

walkera82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    737
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by walkera82

  1. Δεν έχω το τηλέφωνο για να ξέρω αλλά για τα δικά μου δεδομένα είναι χάλια, με το Α3 έχω τις διπλές ώρες, βέβαια είναι διαφορετικά τηλέφωνα.

     

    Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Τελείως διαφορετικά τηλέφωνα που δε θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε. Για το θέμα της μπαταρίας και μόνο να υπογραμμίσουμε ότι το a3 έχει 4030mAh με HD+ οθόνη ενώ το mi8 έχει 3400 με FHD+.

  2. Καλησπέρα,σε όσους αρέσουν οι αριθμοί παρακάτω παραθέτω ένα antutu benchmark που μόλις έκανα.Να σημειώσω ότι όταν αγόρασα το κινητό ,τον περασμένο ιουλιο του 2019 το αντίστοιχο σκορ ήταν 290000.Τωρα με περισσότερες από 80 εφαρμογές φορτωμένο ,και ταυτόχρονα με το benchmark test να τρέχουν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο ,πως γίνεται να έβγαλε παραπάνω σκορ δεν το καταλαβαίνω...Υπάρχει περίπτωση να έκανε τη διαφορά το miui 11???https://ibb.co/HgBfwHP

     

    Άλλαξε τρόπο υπολογισμού το antutu. Δεν ευθύνεται το miui 11.

  3. Καλημέρα παιδιά, κανένα με την ενημέρωση σε 11 έχουμε; Κατά βάση σε εμάς που έχουμε ακόμη Dev αν έχει έρθει σε κανέναν μπορεί να ενημερώσει. Και να πω πως εδώ και 5 μέρες τουλάχιστον δεν λειτουργεί η σελίδα της xiaomi με τις Rom, ξέρει κανείς για ποιο λόγο;

     

    Άλλαξε url. Τώρα χρησιμοποιείται αυτή:

    http://c.mi.com/miuidownload/index

  4. Το κινητό που έχω είναι το xioami note 5 έφαγα τον τόπο ψάχνοντας να κάνω αυτό που λες δεν υπάρχει, πάντως ευχαριστώ.

     

    Για να το βρεις στο note θα μεταβείς στη καρτέλα "ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια - Συνθέτες ρυθμίσεις - Ξεκλείδωμα με συσκευή Bluetooth".

  5. Πήγαινε smartec..τα ίδια είχα και γω..μου αλλάξανε στεφάνη-οθονη-κατω καπάκι και μπαταρία..

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Είναι όλα στο πακέτο αλλαγής στεφάνης..μιλάμε για καινούριο τηλέφωνο μετά..

     

    Σε ευχαριστώ Βασίλη για την απάντηση σου!

  6. Καλησπέρα σας. Στο frontier μου έχω παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα η στεφάνη του ρολογιού έχει χαλαρώσει τόσο όσο όταν την σπρώχνω από επάνω, να φαίνεται καθαρά ότι μετακινείται πάνω - κάτω. Από ότι έχω διαβάσει η χαλάρωση της στεφάνης είναι χαρακτηριστικό πρόβλημα προς επίλυση. Γνωρίζει κάποιος εάν η αντιπροσωπεία την αντικαθιστά; Σημειωτέον ότι το ρολόι είναι 6 μηνών, αγορασμένο από Κωτσόβολο και χωρίς ούτε μία γρατζουνιά (είμαι ψείρας). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  7. Καλημέρα στην ομάδα. Έχω το mi8 6/128 international έκδοση. Έκανα μετάβαση από cosmote σε wind (q) αλλά έχω θέμα με το δίκτυο. Δεν έχω 4g στην q. Έχω δοκιμάσει όλα όσα προτείνει η εταιρία. Από το κατάστημα της wind μου λένε ότι μπορεί να μην υποστηρίζει το δικό τους 4g η συσκευή.. Βοήθεια παρακαλώ! Ισχύει αυτό το πράγμα; Είναι άλλος με το ίδιο θέμα; Σε cosmote και Vodafone έχω 4g κανονικά..

    Και εγώ το global edition έχω μέσω infoquest αγορά και από τη πρώτη ημέρα που το πήρα έχω κανονικά 4g στο δίκτυο της wind. Μήπως δεν υποστηρίζει 4g στη περιοχή που βρίσκεσαι;

  8. Καλησπερα

     

    Αγορασα χθες το mi8 global..εκανα ολες τις αναβαθμισεις αλλα ακομα δεν εχω 60 fps σε 4κ και FHD .. περιμενω καποια αναβαθμιση η κατι πρεπει να κανω ωστε να εχει η καμερα μου 60 fps?

    Εχω 9 PKQ1.180729.001

    Global 10.2 Σταθερη 10.2.3.0 PEAMIX M

     

    Ευχαριστώ

     

    Έχει σίγουρα στη global developer rom. Αυτή χρησιμοποιώ τώρα όπως και οι περισσότεροι νομίζω.

  9. Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να κάνω την ενημέρωση! Εκτός του ότι δεν το βρίσκει σαν ΟΤΑ, κατεβάζω το zip και όταν το διαλέγω μου βγάζει μήνυμα: Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης. ROM is in beta testing, make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account.

     

    Την ρομ την κατέβασα από εδώ: http://miblog.co/mi8-global-stable-10-3-1-0/. Έχουμε κανέναν άλλο σύνδεσμο να δοκιμάσω?

    Μπορείς να δοκιμάσεις και από εδώ.https://en.miui.com/getrom.php?r=346&m=yes&app=false

  10. Σίγουρα θα έρθει και στο Poco. Στο mi8 ήρθε με πλήρη υλοποίηση σε όλα τα μενού και υπομενού.
  11. Σωστά για να περάσεις σε developer δεν είναι απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader. Κατεβάζεις τη rom, την αποθηκεύεις στη συσκευή και από τον updater της συσκευής την εγκαθιστάς. Προαπαιτούμενο μετά την εγκατάσταση, η επαναφορά εργοστάσιο ρυθμίσεων.
  12. Πολύ ωραίο review! Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, για τους κατόχους του mi8 δεν θεωρώ ότι αξίζει η αλλαγή πλην όσων έχουν το μικρόβιο της αλλαγής (δυστυχώς ανήκω σε αυτούς). Για κάποιον όμως που τώρα θα αγοράσει κάποια ναυαρχίδα της xioami, τότε σίγουρα θα πρέπει να στραφεί στο mi9.
  13. Σήμερα ήρθε OTA με την έκδοση 9.3.28 Όλα καλά, εμφανισιακά δεν έχει κάποια διαφορά αφού η εμφάνιση βασίζεται στο miui version και όχι στο Android version.
  14. Βγηκε και η Xiaomi να κοροιδεψει την Huawei,ε ρε εποχες που ζουμε :lol:

     

    https://www.facebook.com/xiaomiglobal/photos/a.260176487351285/2192874060748175/?type=3&theater

     

    Παρόλο που η Huawei είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες, για το p30 της χρειάζεται η κοροϊδία. Αυτό κάνει και η Xiaomi, δεν αναφέρεται στο πολύ καλό p30 pro αλλά στο ελλιπές p30 και προφανώς στη τιμή του.

  15. Το παραπάνω βάρος είναι αμελητέο. Το είχα για μία εβδομάδα ταυτόχρονα με το mi8 και για να είμαι ειλικρινής δε κατάλαβα ποτέ τα παραπάνω 40 γραμμάρια του mix3.
  16. Υποκειμενικο ειναι αυτο.Αλλιως θα ειχαμε ολοι το ιδιο κινητο.Για μενα καραξιζει και για καποιον αλλον οχι.

    Παντως σαν κινητο εγω το θεωρω VFM.

    Δε νομιζω να απογοητευτεις καπου εκτος απο τις ειδοποιησεις που λογω notch θελει συνηθεια.

     

    Θα συμφωνήσω με το Πάνο. Οι γνώμες είναι υποκειμενικές και εκφράζουν τον κάθε ένα ξεχωριστά, αναλόγως των standard που θέτει. Προσωπικά και εγώ θα σου πω πως αναλογικά με τη τιμή που έχει τώρα, το θεωρώ πολύ καλό, δε μου έχει λείψει κάτι το όποιο είχα σε άλλες συσκευές και δε το έχω εδώ πλην aod (χρίζει εμπλουτισμού) αλλά και αυτό θα εμπλουτιστεί με μεταγενέστερο update από ότι έχουν ανακοινώσει.

  17. Λοιπόν... Έχω 3 χρόνια σχεδόν το Redmi note 3 pro. Σκυλί κινητό... Το έχω σαν υπολογιστή...όλα από εδώ τα κάνω... Μπαταρία φοβερή, ταχύτητα φουλ αλλά φωτογραφική για τα μπάζα..... Δεν θέλω να πάω σε κινητό με μέτρια φωτογραφική... Δεν είπα ότι θέλω φωτογραφίες του Galaxy note 9.... Αλλά αν είναι να βγάζει όπως του rn3pro μην αλλάξω... Και μην δώσω ένα σκασμό λεφτά..το mi 8 υστερεί σε μπαταρία όπως και το lite... Το ίδιο και το mix 3.... Το Poco τι λέει σε φωτογραφική; Με χαμηλό φυσικά φωτισμό, γιατί σε καλό φωτισμό όλα πάνω κάτω βγάζουν...

     

    Αγαπητέ Badadis γράφεις στο thread του mi8. Οποιαδήποτε απορία έχεις για το Poco, καλό είναι να ρωτήσεις στο thread του Poco για να λάβεις άμεση απάντηση από τους κατόχους του.

  18. Επειδή είναι developer rom (beta).

     

    The power of the Mi 8 be with you

     

    Αυτό σκέφτηκα και εγώ Ιωάννη, με stable δε θεωρώ ότι θα έβγαζε false.

×
×
  • Create New...