Jump to content

ckinfos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ckinfos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν είναι modem router αλλά σκέτο Modem. θα πρέπει να έχεις και του ΟΤΕ αναγκαστικά. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικά επικοινώνησα με τον ΟΤΕ...συγνώμη.... Cosmote...και μου είπαν ότι δεν μου δίνουν τα απαραίτητα για την σύνδεση λόγω ασφάλειας και πολιτικής τους. Δυστυχώς πρέπειν να φάω στην μάπα το άχρηστο ρουτεράκι τους σαν modem σκέτο και μετά να βάλω το δικό μου router. Διπλό ρεύμα δηλαδή και σε τυχόν περίπτώσεις κολήματος να ανοιγοκλείνω 2 συσκευές για να δω τι φταίει! OMG COSMOTE έβγαλες και αυτοματισμούς για το σπίτι! με την όλη εμπειρία από τόσα χρόνια που την έχω άχρηστη και στο aftersale και στην υποστήριξη αποδείκνύεται. κρίμα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες όλους σας.
  2. ...περιμένω ακόμα να απαντήσει τεχνικός....μέχρι τότε άλλο παρόμοιο με το κολορουτεράκι τους ...δηλαδή να κάνει την ίδια δουλειά ευρυζωνικά έχει; όπως το speedportW724V; και τι στο καλό μαγικό κάνει σε αυτές τις 2 Phone1 και phone2 και δουλεύει ξέρει κναείς έτσι για την φιλοσοφία του θέματος....μέχρι να απαντήσουν.
  3. Σας ευχαριστώ για την απάντηση. από χτες προσπαθώ να πάρω και τον ΟΤΕ για τεχνικό να ρωτήσω και ακόμη στο περίμενε είμαι....να με καλέσουν.
  4. φαίνεται ενδιαφέρον σε χαρακτηριστικά
  5. Καλησπέρα, Πρόσφατα ο ΟΤΕ έκανε την γραμμή ευρυζωνική με αποτέλεσμα να πρέπει να βάλω τον Router που αυτός δίνει Speedport w724 για να έχω τηλέφωνο. Προηγουμένως στην γραμμή είχα ένα κορυφαίο τον ASUS n54 και έκανα την δουλειά μου. Όμως δεν διαθέτει δύο θύρες rj11 αλλά μία η οποία την πιάνει η γραμμή vdsl από τον τοίχο. O router του OTE έχει 1 rj11 για το vdsl και 2 για τηλέφωνο. Πιθανότατα κάνει κάποια άλλη λειτουργία εσωτερικά γιατί με την διακλάδωση απλώς δεν δουλεύει στο ευρυζωνικό και θα μου δούλευε και μένα με τον παλιό router (Asus). Ψάχνοντας βρήκα μία συσκευή η οποία λέγεται VOip Adapter π.χ. Cisco SPA112 η οποία συνδέεται δικτυακά με τον router και μπορείς να κάνεις κλήσεις voip από αναλογικά τηλέφωνα και να δεχτείς κτλ. Το ερώτημα μου είναι αν προμηθευτώ την συσκευή και την στήσω πάνω στο Router μου Asus θα έχω τηλέφωνο μέσω του ευρυζωνικού ΟΤΕ ή θα πρέπει να πληρώνω κάποια άλλη υπηρεσία π.χ. skype; Με λίγα λόγια μπορώ να μην έχω τον router του OTE σε ευρυζωνική τηλεφωνική γραμμή; Παρακαλώ αν κάποιος έχει τον τρόπο ή κάποιο παράδειγμα ας με καθοδηγήσει. Θα προτιμούσα με τα συγκεκριμένα μηχανήματα που αναφέρω. Ευχαριστώ Χρήστος
  6. Προσπάθησα να καταργήσω (στο πρέπων χρονικό διάστημα για να μην υπάρχει πρόστιμο) συμβόλαιο για ΟΤΕtv (ήταν για 1 χρόνο και δεν το ήθελα άλλο). μου βγήκε η ψυχή....ενώ είχα κάνει αίτηση για διακοπή (και τους παρακαλούσα από 15/7/2018 μου λέγανε ότι λήγει στις 31/7 και έπρεπε να είναι 3 μέρες πριν λήξει η αίτηση!τελικά την έκανα 27/7) βγήκε ο λογαριασμός με πρόσθετο ποσό από 89 ευρώ που ήταν το δίμηνο 136 ευρώ! αυτό γιατί ακόμα και στις 18/8 και δεν την είχαν καταργήσει ενώ τους έπαιρνα τηλέφωνο συνέχεια κάθε μέρα...Ένας υπάλληλος θα επικοινωνήσει μαζί σας! Τι να επικοινωνήσει ρε παιδιά να καταργηθεί θέλω! όχι πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας! αποτέλεσμα ένα διάστημα να είμαι με χαπάκια! και τώρα να περιμένω το δίμηνο λογαριασμό για να δω αν έχουν κάνει σωστά τις αφαιρέσεις των ποσών από την πίστωση που είπανε ότι θα κάνουν! ΣΚΑΤΑ. ΧΕΣΕ μέσα δηλαδή. είναι απαράδεκτοι για αυτό θέλει να βάζεις ότι λιγότερο μπορείς να προμηθευτείς από όλες γενικά τις εταιριες όχι μόνο τον οτε. Ειδικά ο ΟΤΕ όμως έχει πάρει πολύ το πάνω του λόγω συνδρομητών και έχει υψώσει πολύ τον αμανέ. Εγώ θα συμβούλευα μια μαζική μεταφορά η διακοπή υπηρεσιών άχρηστων ουσιαστικά όπως το ΟΤΕtv μήπως και ξυπνήσουν. αλλιώς μόνο τα απαραίτητα και τίποτε άλλο!
×
×
  • Create New...