Jump to content

koynoypis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by koynoypis

  1. Ακόμη και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το NFC δεν δουλεύει. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα.

    Sent from my IN2023 using Tapatalk

  2. μετα την αναβαθμιση δεν δουλευει το NFC. δεν ενεργοποιειται καν. το ανοιγω και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα κλεινει μονο του. στο google pay γραφει NFC not set. εχεις κανεις το ιδιο προβλημα?

    Sent from my IN2023 using Tapatalk

  3. Καλησπέρα,

     

    υπάρχει κάποιος που να έκανε τη μετάβαση στο 1+ 8Τ από Huawei P20 Pro να γράψει εντυπώσεις υπέρ/κατά κτλ?

    Ευχαριστώ.

  4. Λέει ότι κατεβάζεις το update πατάς επανεκκίνηση όταν στο ζητήσει και μόλις σβήσει το τηλέφωνο και μαυρίσει η οθόνη πατάς ταυτόχρονα το power και το volume up. Μόλις αισθανθείς τη δόνηση του ανοίγματος του τηλεφωνου αφήνεις τα κουμπιά και ξεκινάει η ενημέρωση...

     

    ωραίος, έγινε και σε εμένα το update με αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ

  5. Ρε παιδιά κάνω το update κάνω επανεκκίνηση και μου λέει συνέχεια update failed download full rom 1.5 giga. Την κατεβάζω πάλι τα ίδια. Πάω να το κάνω από recovery mode δεν μπαίνει απλά βγάζει ένα εικονίδιο το κινητό με ένα usb. Πάω να το κάνω από pc δεν το βλέπει το mi suite και σπίτι είδα δεν δουλεύει με android 6!!!!!!! HELP!!!!!!

     

    Βαλε ενα screenshot που δειχνει την εκδοση της rom που εχεις.

    Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

    d1e1df16712cdeb49f94ac676f22c13f.jpg

     

    Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

  6. Εμενα ανοιγουν εφαρμογες κατα την διαρκεια των κλησεων.

    R6.

    Το κανει και σε αλλους:

    Εγώ με R3 και όλα καλά , ίσως είναι bug των επόμενων.

  7. Έχω την εντύπωση ότι η ένταση ήχου κλήσης στην CM11 είναι πιο χαμηλή σε σχέση με την miui , το παρατήρησε κανένας άλλος αυτό ? Επίσης υπάρχει τρόπος να φαίνονται όλες οι ρυθμίσεις για να μην κάνω αναζήτηση όταν π.χ. θέλω να βρω το performance ?
  8. θα τεστάρω και τον stock αν είναι να δω τι γίνεται αφού πρώτα την ξαναπεράσω.

    ελπίζω να στρώσει μετά.

    τα 3 wipes αν θυμάμαι καλά είναι τα -wipe cahe , -wipe user data και wipe all data. τα κάνεις και τα 3? το 3ο σβήνει και την εξωτερική sd?

  9. Γενικά η πιο σταθερή μου φάνηκε η 3.15 όταν την είχα. Στις 2 τελευταίες κάτι παίζει τουλάχιστον σε εμένα. Όταν λέμε καθαρή εγκατάσταση εννοούμε να κάνουμε τα wipe πριν φλασαρουμε?
  10. Με την 3.18 παρατηρώ αρκετά fc's δυστυχώς...

     

    Και εγώ μια από τα ίδια. Ειδικά με τον Chrome. Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα για καθαρή εγκατάσταση γιατί έχω μπερδευτεί λίγο?

  11. Λοιπόν πέρασα την 3,13 πριν μερικές μέρες, και άρχισε πάλι να κλείνει τις εφαρμογές συνέχεια, και μάλιστα χειρότερα από πριν. Το κάνει σε κανέναν άλλον ή μόνο το δικό μου????

     

    Εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες και είχε τη ρομ από vickmall . Έβαλα κατευθείαν την ελληνική 3.13 και το έκανε και σε εμένα σε κάποιες εφαρμογές αλλά μόνο όταν της άνοιγα για πρώτη φορά. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα.

×
×
  • Create New...