Jump to content

Panagiotisg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Panagiotisg

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Panagiotisg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα. Μία ερώτηση. Πάνω στο μεταλλικό πλαίσιο έχει ένα λεντακι. Ξέρετε πως ανάβει; Γιατί με τον φακό ανάβει το φλας.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον θα μείνω όπως είμαι. Δεν με ενοχλεί και τόσο που κρατάει τόσο, απλά αν είχα μεγαλύτερη αυτονομία θα ήμουν πιο ξέγνοιαστος.
  3. Kαλησπέρα! Επανέρχομαι μετά απο καιρό με μια νεα ερώτηση. Το τάμπλετ μου(onda v891w) με μπαταρία 5000ma κρατάει περίπου 1,5 με 2 μέρες με το ζόρι. Επισης κάνει να φορτίσει 3,5 ώρες σίγουρα. Ο φορτιστής του είναι 5v 2500ma. Σκέφτηκα να του πάρω αυτόν ή κάποιον μεγαλύτερο: http://www.ebay.com/itm/AC-DC-5V-3A-3000mA-EU-Plug-USB-Power-Supply-Adapter-Charger-Android-Tablet-PC-/351246425083?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51c7eb1bfb Με μεγαλύτερο φορτιστή σε αμπέρ στα ίδια βολτ(5) θα φορτίζει πιο γρήγορα; Επίσης έχωα κούσει ότι αν ο φορτιστής είναι μικρός και δεν το φορτίζει γρήγορα(στην ώρα του βασικά) η μπαταρία του δεν φορτίζει σωστά και κρατάει λιγότερη ώρα απ'ότι συνήθως.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση! Να ρωτήσω κάτι άλλο. Η συσκευή λέει usb 3. Εγώ τι OTG καλώδιο να βάλλω; Λογικά usb 2 ε;
  5. Eυχαριστώ. Απόλυτα κατατοπιστικός. Απλά ρώτησα αν μπορώ γιατί είχα διαβάσει ότι τα 8.1 έβγαιναν και σε RT έκδοση που δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις ότι θες, αλλά μόνο απο το store.
  6. Καλησπερα στην όμορφη παρέα. Πρόκειται πολύ σύντομα να γίνω κάτοχος του onda v891w με win 8.1 Έχω τρέξει μέχρι τα 7ρια σε υπολογιστή. Επειδή δεν γνωρίζω κάποια πράγματα, θέλω να με διαφωτίσετε. Απ'ότι ξέρω έχει store. Θα μπορώ όμως να εγκαταστώ και προγράμματα με usb τα οποία δεν υπάρχουν στο store; Επίσης χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο antivirus; Eπίσης, θα μπορώ να κάνω ότι σε έναν υπολογιστή ή με περιορίζουν κάπου οι δυνατότητες του; Όποια άλλη απορία γεννάται στην πορεία θα την ποστάρω.
  7. Μόλις παρατήρησα ότι το τηλέφωνο απο μόνο του τα διέγραψε. Οπότε έφυγαν. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Παρατήρησα και νέες εφαρμογές. Ευχαριστώ για όλα. Κανένα κόλλημα, και ίσως πάει και λίγο πιο γρήγορα(πήγαινε ήδη, φανταστείτε πόσο τώρα). Αν τύχει τίποτα θα ειδοποιήσω.
  8. Το 1.5.0 έχω κατεβάσει. Η λήψη λογισμικού ξανά ξεκίνησε. Εκεί που είχε ολοκληρωθεί και περίμενα να παει στο τρίτο βήμα της εγκατάστασης ξανά ξεκίνησε να το κατεβάζει από την αρχή λες και δεν το είχε κατεβάσει ποτέ. Λογικό; Κι ενώ την πρώτη φορά κατέβηκε με ταχύτητα 400kb/s τώρα κατεβαίνει με 70. Μεθαύριο θα κατεβει Mετα πολλών κόπων, ΝΑΙ έχω την 8.1 !!!!! Μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος και απ'όσο είδα(απο το λίγο που είδα) δεν υπάρχουν Bugs στο youtube. Mια ερώτηση παιδια. Στην sd ήταν όλα τα επιπρόσθετα προγράμματα που είχα, φωτός, βιντεος κλπ κλπ. Όταν τη σύνδεσα ανίχνευσε τα πάντα εκτός απο τα αρχεία που έχει μέσα. Τα αρχεία τα βγάζει σαν άγνωστης μορφής. Για να τα αφαιρέσω λέει ότι πρέπει να κάνω διαμόρφωση, και αν κάνω διαμόρφωση λέει ότι θα χάσω τα πάντα που έχω μέσα στην sd. Τι μπορώ να κάνω; Εν τω μεταξύ τις εφαρμογές που είχα στην sd όταν εκκίνησε το τηλέφωνο με τα 8.1 τα εγκατέστησε εκ νεου στο τηλέφωνο. Και θα πάω κάποια στιγμή να τα μεταφέρω στην sd, αλλά πρέπει πρώτα να λύσω το θέμα αυτό που έγραψα πιο πάνω. Τι λέτε; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  9. Ενώ η λήψη λογισμικού είχε ολοκληρωθεί και είχε φτάσει στο 100%, ξεκίνησε πάλι εκ νέου λήψη από την αρχή. Τι παίζει; Είναι οκ;
  10. Eυχαριστώ για την απάντηση. Όποιο και απο τα 2 ενδεχόμενα και αν γίνει στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι. Οπότε το προχωράω. Όσο για τις επαφές το τσέκαρα και είναι συγχρονισμένες. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. ΥΓ: Τα προγραμματα και γενικά ότι έχω μέσα στην sd θα σβηστεί;
  11. Kαλησπέρα Παιδιά. Μια ερώτηση να κάνω γιατί δεν κατάλαβα κάποια πράγματα. Έχω το 625 με dev pr. Στις πληροφορίες λέει: Manufacturer Name RM-941_eu_poland_354 Mobile Operator 000-PL Configuration ID 374254 Core Build ID 3056.40000.1402.10419 Θέλω να το επαναφέρω στην 8 για να περάσω την cyan(8.1). Όταν το συνδέσω στο recovery tool, και μου βγάλει την έκδοση του λογισμικου, αν μου βγάλει 3056.... σημαίνει ότι θα μου βάλει την ίδια, και αν μου πει 3058.... θα μου βάλει την 8.1; Ρωτάω, γιατί αν είναι έτσι, και δεν μου βάλλει την 8.1 να μην το επαναφέρω. Και κάτι άλλο. Εκεί που λέει έκδοση λογισμικού σημαίνει ποια είναι η τρέχουσα τελευταία έκδοση που έχει η εταιρεία για το συγκεκριμένο μοντέλο, ή η έκδοση λογισμικού που έχει το κινητό τη συγκεκριμένη στιγμή; ΥΓ: Αν επαναφέρω το κινητό, θα χάσω επαφές;
  12. Απο την αρχη αλλα δεν ήθελα να πιστέψω ότι μου έφεραν πάλι χαλασμένη συσκευή και γι'αυτο είπα να κάνω υπομονή αλλα όταν έφαγε το γερο το κόλλημα τότε συνειδητοποίησα το μέγεθος της βλάβης.
  13. Το έκανα αυτο αλλα τίποτα
  14. Για σας παιδιά και πάλι. Είμαι σε απόλυτη απόγνωση! Όπως σας είχα πει μου είχαν αντικαταστήσει την πρώτη χαλασμένη συσκευή μου και τώρα που ελαβα την καινούρια έχει και αυτη πρόβλημα!!!! Όταν γυρνώ την οθόνη δεξια - αριστερά κολλάει και μια μέρα κόλλησε όλη η οθόνη όταν ανοιξα μια εφαρμογή και το ταμπλετ αφου το έσβησα μετά δεν ανηγε ούτε με σφαίρες!!!Ανοιξε μόνο όταν ήθελε αυτο.Πηρα τηλέφωνο στο κατάστημα ποτυ το αγόρασα και αρνούνται να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω αν δεν το ελέγξει πρώτα το σέρβις!!!! Είναι εξυπηρέτηση αυτη;;;Τσακωθηκα αρκετα και με το αφεντικο τους αλλα τίποτα!!! Έχω άδικο σε αυτο που ζητάω; Μου έλεγαν απο το κατάστημα ότι πήρε ιό το Ipad και γι'αυτο μου τα κάνει αυτα.Πηρα τηλέφωνο στην isquare και τα διέψευσε αυτα!! Τη συσκευή ζήτημα να την έχω έναν μήνα και ούτε.Ελεος πια!!!!Ειμαι παράλογος;Πείτε μου γιατι θα βγω τρελος στο τέλος!!!
  15. To βρήκα. Ευχαριστώ. Τελικά ήταν στο 3G. Tώρα περιμένω να δώ αν θα παει στο 4g... Όσο για το 8.1, οι άλλοι με lumia 625 το έχουν λάβει;
×
×
  • Create New...