Jump to content

Falconakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Falconakias

  1. Περιμένουμε εντυπώσεις :):)
  2. Μπορείς να αλλάξεις ROM, βάζοντας μια global ROM, που έχει και Ελληνικά, με SP Flash Tool. Ακολούθησε κατά γράμμα τις πολύ καλές οδηγίες αναβάθμισης στη πρώτη σελίδα.
  3. Η ROM έρχεται με Κινέζικα, Αγγλικά και Ρώσικα. Αλλά περιλαμβάνει την εφαρμογή MoreLangs App https://play.google.com/store/apps/details?id=sightidea.com.setlocale, που μπορείς να προσθέσεις ότι γλώσσα θέλεις.
  4. Έχοντας ήδη την multi-language 7.1.6 stable εγκατεστημένη, έβαλα την multi-language 7.3.3 stable από εδώ : http://en.miui.com/thread-223533-1-1.html Η διαφορά είναι μεγάλη στην μπαταρία, ποιότητα-φωτεινότητα, αναπαραγωγή βίντεο, όλα προς το καλύτερο. :D :D Υ.Γ. Με την έκδοση του SP Flash Tools που περιλαμβάνετε στο λινκ που κατεβάζεις την ROM, μου έβγαζε error το Flash Tools. Δούλεψε όταν χρησιμοποίησα την έκδοση v5.1532.00
  5. Έχω το 3GB/32GB με 7.00.11.00 Multi από το μαγαζί που το αγόρασα στη Κίνα και πέρασα από λάπτοπ με Windows 10, την "Μulti stable 7.1.6 xiaomi.eu" με τις οδηγίες του οδηγού της πρώτης σελίδας και τα αρχεία από τη σελίδα http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=216904&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D679%26typeid%3D679&mobile=2 Η διαδικασία πήγε φυσιολογικά χωρίς κανένα πρόβλημα, μέσα σε 10 λεπτά ήταν έτοιμο. Ευχαριστώ τον χρήστη "ninjamoz" για την μετάφραση των οδηγιών και όλα τα άλλα παιδιά που δώσανε συμβουλές στο φόρουμ.:):)
  6. Έβαλε κάποιος με επιτυχία την Μulti stable 7.1.6 xiaomi.eu και αν ναι, να μας πει αν δουλεύει χωρίς bugs?
  7. Καλησπέρα,

    Ήθελα απλά να σε ευχαριστήσω για τον οδηγό flash του εργοστασιακού ROM που έφτιαξες, γιατί είχα κάνει ******* όταν προσπάθησα να βάλω το 4,4 android στο THL T11 κινητό μου και έκανα Wipe all user data και είχα μείνει με BRICK συσκευή.

    Σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε ευχαριστώ και πάλι!!

  8. Δίκιο έχεις φίλε μου, διάβασα στο support της t-mobile (της οποίας το δίκτυο χρησιμοποιεί η simple), ότι αναβαθμίζουν το δίκτυο τους για να δουλεύει και στα 1900Mhz, οπότε θα λειτουργούν και τα κινέζικα. Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια σου :up:
  9. Καλησπέρα κι από μένα στη παρέα.:) Θέλω να αγοράσω ένα android κινητό από Κίνα για μια φίλη μου που μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία είναι πελάτης στην http://www.simplemobile.com/ και η οποία διάβασα ότι χρησιμοποιεί στο 3G της, την συχνότητα 1700. Συγκεκριμένα αναφέρει στο site τους : Ψάχνω τα Κινέζικα κινητά γύρω στα 200$ - 250$ σε εταιρίες όπως, THL, ZTE, Huawei κ.λ.π. και δεν μπορώ να βρω κάποιο που να υποστηρίζει αυτή τη συχνότητα. Μπορεί κάποιος φίλος με μεγαλύτερη εμπειρία και ενασχόληση με το θέμα, να μου προτείνει κάποια λύση? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...