Jump to content

Xzibit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Xzibit

  1. 4 ώρες πριν, thanasis00 said:

    Καλησπέρα παιδιά, είμαι έτοιμος να παραγγείλω το κινητό, απλά αναρωτιέμαι αν υποστηρίζεται 5G σε Vodafone κυρίως και επίσης Cosmote. Έχει κανείς να μας διαφωτίσει; Έχω συμβόλαιο με τη vodafone για λίγους μήνες ακόμα, και αν δεν υποστηρίζει 5G στο 8Τ σκέφτομαι να πάω σε Cosmote, αν υποστηρίζει η Cosmote.

    Ευχαριστώ

    Edit: βλέπω η cosmote υποστηρίζει της συσκευή με 5G, αλλά η vodafone βλέπω όχι... Έχει κανείς διαφορετική εμπειρία με Vodafone? Γιατί από την υποστήριξη πελατών μου είπαν (αυτολεξής) "Η συγκεκριμένη συσκευή ενδέχεται να μην είναι συμβατή με την υπηρεσία 5g!"

    Εγώ εχω 2 κάρτες cosmote στο κινητό και τα 2 έχουν κανονικά 5g

  2. Μετά το τελευταίο update βλέπω μεγάλη βελτίωση στην κατανάλωση της μπαταρίας. Το έχει προσέξει κάποιος άλλος?

  3. Όταν πάω να απαντήσω σε μια κλήση πολλές φορές το swipe προς τα κάτω για να απαντήσω δεν πιάνει. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό?

  4. Καλησπέρα, για notification led τι επιλογές έχουμε? Αυτό το. Horizont light ανάβει μόνο μια φορά και τέλος μετά? Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνουμε cleaning?

  5. Καλησπέρα και εγώ νέος κάτοχος μετά από 5 χρόνια με ένα Mate 9 που ακόμα και τώρα δουλεύει άψογα. Φορτίζετε το κινητό μόνιμα με τα 65watt ή το βράδυ συνιστάται να βάζουμε ένα απλό φορτιστή?
  6. Είμαι ενδιάμεσα στο 8t με 8ραμ και το απλό 8 με 12 ραμ που παίζουν σχεδόν ίδια τιμή στο σκρουτζ (θα το πάρω χωρίς φπα). Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω?
  7. Έβαλα και εγω το Update και ολα πανε ρολόι. Γενικά το κινητό τα σπάει. Το έχω 2 χρόνια και κανονικά θα πήγαινα σε κάτι καινούργιο αλλά δεν μου πάει να το αφήσω.....
  8. Εμένα τα είχε φτύσει η μπαταρία και το έστειλα Αθήνα στην αντιπροσωπεία με 20 ευρώ μου βάλανε καινούργια.
  9. https://consumer.huawei.com/en/phones/mate20-x/specs/

    http://https://consumer.huawei.com/en/phones/mate20-x/specs/

    Στην Γερμανία εμφανίστηκε στο Saturn και στο Media Markt στην τιμη τον 899 ευρώ. Καταπληκτικό κινητό με ιδια καμερα και επεξεργαστή με το Pro χωρίς ομως το μεγάλο notch και επιπλέον με τεράστια μπαταρία και οθόνη 7,2. Τι λέτε?

  10. Και τι μας νοιάζει αν θα πάρει pie?

     

    Σιγά και τις αλλαγές και τα features. Εγώ στο ένα παιχνίδι που παίζω πάντως ( guns of boom) δεν είδα και μεγάλες διαφορές με πριν στην απόδοση με το gpu turbo.

     

    Εσείς;

     

    Πότε πήραμε το gpu turbo? Με ποια έκδοση? Εγω νομίζω οτι τωρα Νοέμβριο ειναι να έρθει στο mate 9

  11. Καινούργιο ή μεταχειρισμένο? Δες το Huawei Honor 10 view που έχει γύρω στα 490 τώρα στο skroutz. Για μένα σε αυτά τα λεφτά είναι κορυφή
  12. Όχι 500 είναι πολλά. Δεν ξέρω γιατί έχει κρατήσει τόσο ψηλά την τιμή του. Εγώ το πήρα 510 πριν 9 μήνες.
  13. εχω κατεβασει σημερα πανω απο 5 φορες την αναβαθμιση και συνεχεια το ιδιο , οταν κανει restart για να την κανει εγκατασταση μου βγαζει την οθονη με erecovery ... δεν μπορω να καταλαβω γιατι !!

    και ειναι και ενκευριστικο γιατι αρχιζει και την κατεβαζει μονο του και αναγκαστικα κανω παυση ... αλλα δε μπορει να συνεχιστει ... πρεπει κανονικα να μπαινει η ρομ ... δεν ειναι φυσιολογικο να με πεταει σε οθονη του erecovery

     

    Μπες στο hicare της Huawei και ζήτα online βοήθεια.

×
×
  • Create New...