Jump to content

K_swimmer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About K_swimmer

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

K_swimmer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ότι πρέπει για δωράκι.!Ευχαριστώ πολύ.!:D
  2. K_swimmer

    Lenovo A7000

    ναι όλες οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες και όλες είναι στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του κινητού μιας και στη κάρτα δεν ανοίγουν ή όταν ανοίγουν βγάζουν μήνυμα μη ανταπόκρισης
  3. K_swimmer

    Lenovo A7000

    Παίδες καλησπέρα , έχω το εξης θεματάκι. Μετά την αναβάθμιση σε 6 διαπίστωσα πρόβλημα -με youtube το οποίο αργεί πολύ να φορτώσει το εκάστοτε βίντεο και ρίχνει τη ποιότητα της εικόνας συνεχώς. Αυτό συμβαίνει και με wifi και με 4g. πριν την αναβάθμιση το κινητό πετούσε φόρτωνε στο δευτερόλεπτο τα βίντεο - στο Instagram παρατηρώ επίσης το ίδιο με τα βίντεο δε παίζει κανένα και για κανένα λόγο -στο twitter π.χ. αργεί πολύ να φορτώσει το εκάστοτε προφίλ και πολλές φορές δεν εμφανίζει εικόνες Γενικά οι εφαρμογές ψιλο αργούν να φορτώσουν ενώ το ιντερνετ με chrome είναι σφαίρα. 1)Έχει κανείς εικόνα.? 2)Μπορεί να γίνει downgrade στο 5αρι android και αν ναι πως.?
  4. K_swimmer

    Lenovo A7000

    Παίδες έχω μερικές ερωτήσεις.. Σκέφτομαι να κάνω το Lenovo Α7000 root και να του πετάξω τις εφαρμογές που πιάνουν τζάμπα χώρο. 1) Άλλο το root και άλλο το flash.? (το flash είναι σαν το format στο pc.?) 2) Πρέπει να τα κάνω και τα δύο.? 3) Διαβάζω ότι κάποια παιδιά αλλάξανε ρομ. Δηλαδή τι ακριβώς κάνανε.? Το κινητό το έχω ακόμα στο android 5.0 πρέπει να το αναβαθμίσω πρώτα.? Εν τέλει αξίζει να μπω στη διαδικασία.?
  5. Ναι το πρόσεξα αλλά γνωρίζει κανείς αν είναι καλή.?έχει δοκιμάσει κανείς κάποια παρόμοια.? Δε χρησιμοποιώ ποτέ θήκες και δεν έχω εικόνα.
  6. Παίδες καλησπέρα. Έχω παραγγείλει το Cubot Note S για δώρο και σκέφτομαι να δώσω και μια θήκη μαζί. Είδα κάποιες πάνω κάτω ίδιες είναι αλλά έχω μια απορία.. Από τις φωτογραφίες δε βλέπω πλαστικό πλαίσιο που να κρατάει το κινητό.Πως ακριβώς στέκεται και δε πέφτει.?? Ευχαριστώ.! ---> http://www.ebay.com/itm/391495430513?euid=67032a8fa6914c0d9e1662d33a576e4a&bu=44361257843&cp=1&sojTags=bu=bu
  7. Ψήνομαι τρελά να το παραγγείλω, είναι πολύ καλό κομμάτι.!:)
  8. K_swimmer

    Lenovo A7000

    Από ότι διαβάζω δεξιά και αριστερά δεν υπάρχει μια σίγουρη άποψη περί αναβάθμισης ή έστω σε ένα μεγάλο ποσοστό.. Το κινητό δουλεύει καλά με το 5 αλλά το έχω λίγο απο φόβο να το αναβαθμίσω μη μου ξεσκίσει μνήμες κλπ. Πάντως το παράπονο που έχω είναι ότι έπεσε σχετικά γρήγορα η απόδοση της μπαταρίας αν σκεφτείς ότι το έχω από τον νοέμβριο :mad: η χρήση που κάνω είναι πάνω από μέση και ενώ στην άρχή πήγαινε κομπλέ, έπεσε απότομα.. είχε άλλος τέτοιο θέμα?
  9. Πολύ καλό το εργαλείο για τις δουλειές που το θέλω.!
  10. Ωραίο κομμάτι ευχαριστουμε για άλλη μια φορά.!!
×
×
  • Create New...