Jump to content

bd0718

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bd0718

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

bd0718's Achievements

  1. Καλημέρα. Τι είναι αυτό το εικονίδιο που έχω στο οινοπνεύματος χρώμα?
  2. Καλησπέρα σε όλους. Κάθε λίγο και λιγάκι μου βγαζει εκτός την κάρτα sim. Μια φορά στις 10 επανέρχεται. Τις άλλες φορές πρέπει να το κάνω 5-6 φορές επανεκκίνηση και κάποια στιγμή θα ανοίξει. Αυτό γίνεται 6-7 φορές την ημέρα!!!! Γνωρίζει κάποιος κάτι?
  3. καλησπερα σας. Εδω και λιγο καιρο στα καλα καθουμενα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει καρτα στο κινητο. Αν το κανω επανεκκίνηση καποιες φορες πιανει και αλλες φορες πρεπει να το κανω 2-3 φορες.Γνωριζει κανεις τιποτα?
  4. Καλημέρα. Μετά από 2,5 χρόνια με το mi8 ήρθε η ώρα αλλαγής κινητού. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία κινητά τα οποία έχουν πέσει αισθητά οι τιμές τους(το s 20 με τον Snapdragon). Θα ήθελα καλή κάμερα και η μπαταρία να βγάζει τη μέρα. Παιχνίδια δεν παίζω. Αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο σε αυτές τις τιμές καινούργιο ή μεταχειρισμένο πολύ ευχαρίστως.
  5. Καλησπέρα. Οι τιμές που αναφέρεις που τις έχει? Ευχαριστώ πολύ
  6. Από θέμα κάμερας πως είναι το gt?
  7. Μια βοήθεια κάποιος?
  8. Από πιο σάιτ κατεβάζω την gcam? Θέλει extra ρυθμίσεις μετά?
  9. Καλημέρα στην ομάδα. Νέος κάτοχος mi8 . Το πήρα από ένα φίλο μεταχειρισμένο. Δεν ξέρω τι είναι global ή china . Απ' όλα αυτά που διάβασα για την κάμερα θα πρέπει να βάλω την gcam ? Και αν ναι από πού την κατεβάσω? Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.....
  10. Παιδιά καλημέρα και Χριστός Ανέστη. Θέλω τη βοήθεια σας για την επιλογή συσκευής. Είμαι ανάμεσα σε doogee s60, vernee active και πιο φθηνά σε homtom ht70. Τι λέτε?Έχετε και κάποια άλλη πρόταση?
  11. ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα κινητα θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?
  12. Για παιχνίδια δεν παιζω, το πολυ μεχρι τα angry birds. Δεν θα μου παει η μπαταρία 1-2 μέρες?
×
×
  • Create New...