Jump to content

apostolispd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apostolispd

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

apostolispd's Achievements

  1. Ναι, έκανα και την αναβάθμιση σε 19.1 και πλέον έχει σταματήσει και να συνδέεται με καλώδιο στον υπολογιστή 😅 Σε fastboot και recovery συνδέεται κανονικά, αλλά στο σύστημα μόνο φορτίζει και οι επιλογές για μεταφορά αρχείων κλπ είναι απενεργοποιημένες. Βαρέθηκα να ασχολούμαι, περιμένω να στρώσει σε κάποιο μελλοντικό update. Όσο για το viber, το πρόβλημά μου δεν είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω αρχεία pdf. Είναι ότι δείχνει να μην έχει πρόσβαση η εφαρμογή στα αρχεία της συσκευής και έτσι δεν μπορεί ούτε να κατεβάσει αρχεία που μου έστειλαν (εκτός φωτογραφιών και βίντεο) ώστε να τα ανοίξω ούτε να ανεβάσω αρχείο από τη συσκευή (εκτός αν το κάνω όπως είπα προηγουμένως). Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την lineage, τόσο σε σχέση με την miui όσο και με διάφορες custom που δοκίμασα ανά καιρούς.
  2. Το κυριότερο που μου έχει απομείνει από τα προβλήματα που συνάντησα είναι να μη μπορώ να κατεβάσω και ανοίξω ένα αρχείο στο Viber (pdf πχ - φωτογραφίες και βίντεο κατεβαίνουν και ανοίγουν κανονικά). Στις άδειες είναι όλες εγκεκριμένες, το μοναδικό που βρήκα ήταν ότι στην άδεια για "Αρχεία και μέσα" έχει επιλογές "μόνο μέσα" και "να μην επιτρέπεται¨. Μάλλον αυτό φταίει. Στην αποστολή αρχείου γίνεται το ίδιο - δεν μπορώ να επιλέξω "Αποστολή αρχείου", αλλά το προσπερνάω κάνοντάς το κοινοποίηση μέσω του Viber από την εφαρμογή διαχείρισης αρχείων. Μπορείς να τσεκάρεις αν σου γίνεται το ίδιο; Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Viber - Άδειες - Αρχεία και μέσα
  3. Εγώ, εδώ και ένα χρόνο περίπου. Είχε κάποια bug, στην πορεία έστρωσε. Έχουν απομείνει κάποια, πιο ασήμαντα. Γενικά ευχαριστημένος.
  4. Αυτό εδώ και 5 μήνες είναι όπως την 1η μέρα που το έβαλα. Δεν είναι ακριβώς τζαμάκι, πιο πολύ μεμβράνη, αλλά είναι το καλύτερο απ' όσα έχω βάλει ως τώρα.
  5. Να ενημερώσω ότι από τα ανωτέρω 3 θέματα που είχα, το 1 και 2 έχουν εξαλειφθεί με τα εβδομαδιαία update. Το 3 παραμένει.
  6. Έχω δοκιμάσει αρκετές, και όλες κάπου έχαναν (με πιο σημαντικό πρόβλημα την άσκοπη και ανεξέλεγκτη κατανάλωση των δεδομένων κινητής). Εδώ και 4-5 μήνες είμαι με lineage και δεν έχω κανένα θέμα με κλήσεις, επανεκκινήσεις και λοιπά bugs features που είχα με miui. Η μπαταρία επίσης είναι πολύ καλύτερη. 3 προβλήματα με την lineage: 1) Περίπου 1 φορά/εβδομάδα το τηλέφωνο παγώνει και χρειάζεται επανεκκίνηση με συνεχόμενο πάτημα του power button. Ενοχλητικό, αλλά σε καμία περίπτωση όσο τα restart του miui. 2) Κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει το μικρόφωνο στην ανοιχτή ακρόαση στις κλήσεις. Δλδ, αν έβαζα ανοιχτή ακρόαση, ο συνομιλητής δεν με άκουγε, ενώ κανονικά ή με bluetooth hands free με άκουγε κανονικά. Κάποια στιγμή (λογικά με κάποιο από τα εβδομαδιαία update) διορθώθηκε. 3) Όταν απαντάω σε κλήσεις, θέλει 1 με 2" από τη στιγμή που πατάω αποδοχή της κλήσης μέχρι να ακούσω το συνομιλητή και να με ακούσει και αυτός. Μετά η κλήση συνεχίζεται χωρίς πρόβλημα.
  7. Δεν το έγραψα καλά μάλλον, μια χαρά είναι η αυτονομία. Πολύ καλύτερη της miui και στα επίπεδα της AOSP (πριν ξεκινήσουν τα παρατράγουδα). Θα έχω ακριβέστερη εικόνα μετά από λίγες μέρες που θα επανέλθω στη φυσιολογική χρήση. Γιατί; Έβγαλε κάποιο πρόβλημα ή "χομπίστικα"; Από ελλείψεις εμένα το μόνο που μου λείπει από τη miui είναι οι διπλότυπες εφαρμογές, κι αυτό για το viber μόνο.
  8. Πέρασα LOS την Πέμπτη. Δεν ξέρω αν χρειαζόταν αλλά καλού-κακού πέρασα πρώτα miui. Πέρασα LOS recovery στη θέση του TWRP και πριν την 1η εκκίνηση το play store. Έχω κάνει και την χτεσινή αναβάθμιση και όλα δουλεύουν κανονικά*, χωρίς τα θέματα που είχα με τις AOSP (battery drain, κατανάλωση GB στο πουθενά, μη λειτουργία ebanking). Η κατανάλωση της μπαταρίας, που με ενδιαφέρει περισσότερο, ίσως είναι λίγο χειρότερη σε σχέση με τις AOSP. Συνεχίζω να το τσεκάρω, ειδικά το θέμα με την κατανάλωση δεδομένων. * Είχα 2 θέματα αρχικά, 1) δεν το έβλεπε το PC για να μεταφέρω αρχεία, 2) το έκανα hotspot, συνδεόταν κανονικά στην android οθόνη του αυτοκινήτου αλλά δεν είχε ίντερνετ. Και τα 2 λύθηκαν από μόνα τους μετά από κάποια ώρα χωρίς να κάνω τίποτα.
  9. Άμεσος 👍. Ευχαριστώ.
  10. Όποτε ευκαιρήσεις, κάνε μια ενημέρωση για τη LOS. H pixelplus μου βγήκε ακόμα χειρότερη από την κράκεν: πέρα από την κατανάλωση data για "αναβάθμιση συστήματος", έχει και battery drain. Έγινε και discontinued λίγες μέρες αφού την πέρασα 😆. Από Τρίτη βγαίνω σε άδεια και θα ασχοληθώ με την επόμενη.
  11. Παρακολούθησέ το αρκετές μέρες, νομίζω ότι και στις 2 Aosp δεν το ξεκίνησε κατευθείαν.
  12. Κι εγώ με την 1η ευκαιρία θα αλλάξω, αλλά για miui θα αργήσω... Καλόμαθα με τις aosp.
  13. Σου κάνει τα ίδια με μένα. Με την kraken ξεκίνησε ξαφνικά (μετά από 5 μήνες) να κατεβάζει ασταμάτητα δεδομένα το system update, χωρίς να υπάρχει update και χωρίς να σταματάει ποτέ. Την έβγαλα μετά από καμιά 10αριά Gb που μου έφαγε. Με την pixel ξανά τα ίδια, μόνο που πλέον κάποια τα τρώει το tethering (1,3 Gb - δεν παίζει με τη χρήση που του κάνω) αλλά υπάρχει και ένα υπόλοιπο μέχρι τα 5 Gb που δεν φαίνεται πού πήγε. Οπότε πάμε για την επόμενη... Όσο για τις επανεκκινήσεις, ξανάρχισαν κανονικά και με αυτή τη rom μετά από 20 μέρες, χωρίς sd εξαρχής.
  14. Με την ελπίδα να σε προλάβω: Στα καλά καθούμενα ξεκίνησε να κατεβάζει αναβαθμίσεις συστήματος στο παρασκήνιο (τι αναβάθμιζε δεν κατάλαβα ποτέ). Απενεργοποίησα ότι σχετικό βρήκα με αυτόματες αναβαθμίσεις - τζίφος. Την Κυριακή ασχολήθηκα και την έκανα clean install. Απενεργοποίησα κατευθείαν τις αναβαθμίσεις, αλλά και πάλι μέχρι Τρίτη απόγευμα μου είχε φάει 1,5 Gb δεδομένων. Οπότε πήρε πόδι. Κρίμα γιατί μέχρι τώρα με είχε βολέψει.(και είχε φοβερό boot animation 😆). Χτες έβαλα την PixelplusUI. Όλα καλά ως τώρα με την εξαίρεση του app της Eurobank - δεν ανοίγει. Ακόμα το ψάχνω. Όσον αφορά τις επανεκκινήσεις, συνεχίστηκαν και μετά την αφαίρεση της sd. Μετά το clean install της kraken δεν μου έκανε(αλλά την κράτησα μόνο 2 μέρες). Στην pixel δεν την έχω βάλει και το παρακολουθώ.
×
×
  • Create New...