Jump to content

wasteland

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wasteland

  1. Επειδή πήρα το κινητό πρόσφατα μπορώ να σου πω τα εξής: 1/ H κάμερα του pixel ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Δεν έχω δει τίποτα καλύτερο σε κινητό. Το dynamic range ρίχνει σαγόνια και η επεξεργασία του hdr+ είναι απίστευτη. Το παλιό μου galaxy s6 που είναι υπέροχο σε φωτό ακόμα και σήμερα, απλά δεν μπορεί να φτάσει το pixel. 2/ Σε screen on time με full brightness, πολύ σερφάρισμα με wifi, λίγο 4g και κλήσεις, μου βγάζει 5h 30min.
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω δει το video σου στο youtube και όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου unboxing. Πού ακούστηκε συσκευή google να έχει σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ επαναλαμβάνω κουτί της, περιφερειακό της belkin και φορτιστή τύπου apple!!! Επιπρόσθετα ανακάλυψα από τον κωδικό 2PW2100 που γράφει το κουτί, πως το συγκεκριμένο κινητό προορίζεται για την αγορά της Αμερικής. Αυτό που έκανες εσύ unboxing σίγουρα θα έγραφε 2PW2200.
  3. Χαιρετώ τα μέλη του forum και μπαίνω απευθείας στο ψητό. Σήμερα έγινα κάτοχος του τρομερού αυτού τηλεφώνου. Το αγόρασα σε τιμή super δελεαστική(290Ε), από μέλος ενός πασίγνωστου τεχνολογικού site, σφραγισμένο, με την απόδειξή του. Ανοίγω λοιπόν την όντως σφραγισμένη συσκευασία και βλέπω τα εξής: 1/ Το κινητό δεν έχει τις ζελατίνες του. Φαίνεται ανέπαφο μεν, αλλά δεν έχει ζελατίνες. 2/ Δεν περιέχεται μέσα στο κουτί το καλώδιο usb type c to type c. 3/ Δεν περιέχεται στο κουτί ο ταχυφορτιστής της google. Tί υπήρχε μέσα οέο;;; Το καλώδιο usb type c to type a, το ανταπτοράκι και... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΛΗΣΗ Μέσα στο κουτί υπήρχε ένας φορτιστής τύπου apple και ένας φορτιστής αυτοκινήτου belkin. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Επικοινωνώ κατευθείαν με τον άνθρωπο που μου το έστειλε και του εξηγώ τί συμβαίνει. Πέφτει απο τα σύννεφα. Μιας και βρίσκεται κοντά στο κατάστημα (1 από τα 3 καταστήματα της αλυσίδας) από όπου έκανε την παραγγελία, πηγαίνει να δει τί συμβαίνει. Του απαντάνε λοιπόν πως δεν έχουν καμία ευθύνη αφού το κινητό έφυγε από αυτούς σφραγισμένο - η αγορά του έγινε πριν από 18 μέρες - και πως αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν μπορεί ο ίδιος να είχε επέμβει στη συσκευασία! Επιπρόσθετα του πετάνε και το γελοίο ψέμμα πως το κινητό φορτίζει γρήγορα με όλους του φορτιστές!!! Παίρνω τηλέφωνο στο κατάστημα, μιλάω με μια ευγενέστατη υπάλληλο που μου λέει πως ο υπεύθυνος του καταστήματος δεν ευκαιρεί και με παραπέμπει στα κεντρικά για να τους μιλήσω αύριο σχετικά με το πρόβλημα. Καταλαβαίνετε πως κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας! Δώστε τα φώτα σας!
  4. wasteland

    OnePlus X

    Να κάνω κι εγώ ορισμένες παρατηρήσεις για το κινητό, μετά από 10 μέρες συνύπαρξης: 1/ Η ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική. Μέταλλο, γυαλί, πιο λεπτό κ πιο ελαφρύ ακόμα κ από το iPhone 6s 2/ Ελάχιστο έως ανύπαρκτο lag, με εμπειρία χρήσης ανάλογη των nexus, αποτέλεσμα των 3gb ram και του πανάλαφρου oxygen os. 3/ Πολύ ωραίες φωτογραφίες σε συνθήκες καλού φωτισμού 4/ Τάχιστα updates από την oneplus με bug fixes. 2 μέσα σε 1 εβδομάδα 5/ Ωραία χρήση των gestures/active display Για να μην κουράζω, πιστεύω πως η συσκευή είναι το απόλυτο value for money. Από το ραδιόφωνο κ την υποστήριξη εξωτερικής κάρτας μνήμης, μέχρι την πανέμορφη εμφάνιση κ την προκείμενη αναβάθμισή του σε android 6, το κινητό είναι καταπληκτικό. ΥΓ: για όσους ψάχνουν θήκη, προτείνω ανεπιφύλακτα τις σιλικονάτες της oneplus, λόγω του υφάσματος που διαθέτουν κ προστατεύουν την πλάτη του κινητού από μικρογραντζουνιές. Για απίστευτα skins, εννοείται dbrand.
×
×
  • Create New...