Jump to content

nikosbar128

Members
  • Δημοσιεύσεις

    310
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosbar128

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 15

nikosbar128's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Σας ήρθε η ενημέρωση με one ui 3.1 και security patch Απριλίου? Εμένα εχθές το βράδυ και την έκανα σήμερα εγκατάσταση :)
  2. Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνουσα πρώτα με την Samsung, να δω πόσο θα μου κόστιζε μια αλλαγή. Αν είναι πολύ, τότε κοίτα σε τοπικό κατάστημα
  3. Α όχι εμένα δεν γράφει η αλήθεια είναι! Σε εσάς γράφει?
  4. Είχε μέσα τα παρελκόμενα της η συσκευασία? Μπορεί απλά ο πωλητής σου να το είχε αγοράσει από την αμαζον την ίδια
  5. Καλά δεν νομίζω στον 1 χρόνο που το είχε ο άλλος να πρόλαβε να την πεθάνει :lol:
  6. Δεν γνωρίζω πως μπορεί να βρεθεί αυτό η αλήθεια είναι :(
  7. Δεν την έχω την εφαρμογή οπότε δεν ξέρω πως είναι. Τι ακριβώς θέλεις να δεις?
  8. Εγώ σκοπεύω πριν λήξει η εγγύηση να το πάω στο σέρβις για αλλαγή μπαταριας σίγουρα ώστε να μου κρατήσει παραπάνω. Γιατί η μπαταρία του η αλήθεια είναι ότι ναι μεν είναι αρκετή σε χωρητικότητα αλλά ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι πολύ ενεργοβόρος. Συν το ότι δεν ξέρω αν τότε θα έχω την δυνατότητα να κάνω αναβάθμιση κινητού οπότε η αλλαγή μπαταριας του δίνει σίγουρα άλλον 1 χρόνο ζωής.
  9. Να στείλουν άλλη δεν νομίζω ότι γίνεται γιατί δεν είναι πωλητές, λογικά θα σου πουν ότι καλυπτεται μέσω IMEI. Δεν θα στην αλλάξουν επειδή το ζήτησες, θα χρειαστεί μια αιτιολογία. Αλλά γενικά όσο είναι μέσα στην εγγύηση δεν χρεώνεσαι τίποτα.
  10. Καλησπέρα! Εφόσον δεν στο έδωσε ο πωλητής που πήρες το κινητό τότε δεν νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος. Εκτός και αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του πάλι και αν την έχει είτε να στην σκαναρει είτε να στην στείλει ταχυδρομικώς. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς πιστεύω. Έχεις την εγγυηση μέσω του IMEI. Νομίζω αυτό αρκεί για την Samsung, αλλά καλό θα ήταν να το επιβεβαιώσει και κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ. Ή μπορείς επίσης να ξαναπάρεις τηλέφωνο την Samsung και να την ρωτήσεις (πες και καλά ότι έχασες την απόδειξη κλπ κλπ)
  11. Καλορίζικο!! Δεν είναι υπέροχη η συσκευή? :D Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την Samsung, να τους δώσεις το IMEI, και να σου πουν τα πάντα για την συσκευή. Αυτό με την μια έξοδο και εμένα με έχει εκνευρίσει γιατί ο υπολογιστής μου δεν έχει θύρα type c αλλά έχω ένα δεύτερο καλώδιο type c σε type a οπότε γίνεται η δουλειά. Αλλιώς ανταπτορα. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι αυτό.
  12. Μακάρι να σου βγει καλό! Αξίζει πάρα πολύ η συσκευή και θα την ευχαριστηθείς!
  13. Το έχω προσπαθήσει να το απενεργοποιησω από εκεί αλλά δεν μαφηνει, είναι "κολλημένο" το κουμπί... :(
×
×
  • Create New...