Jump to content

SoulisMafia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SoulisMafia

  1. Καλημέρα, Τελικά άνοιξε πατώντας power button και τα volume. Παντως και στον φορτιστή που το έβαλα φόρτιζε αλλά η οθόνη ήταν νεκρή. Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια.
  2. Καλησπέρα Το κινητο στα καλα καθουμενα εκλεισε και τωρα δεν ανοιγει. Το εβαλα να φορτισει μπας και γινει κατι. Εχετε μηπως καμια ιδεα ή αυριο να το στειλω κατευθειαν στο σερβις?
  3. SoulisMafia

    iPhone 7

    Τα 59ε μου φαίνονται αρκετά σε ένα κινητό που πλέον κάνει 100, όταν το είχαν στα 39ε ήταν μια χαρά. Θα ρωτήσω και public plaisio να δω ποσο έχουν.
  4. SoulisMafia

    iPhone 7

    Η τιμή συνεχίζει να είναι 59ε;
  5. SoulisMafia

    iPhone 7

    Ευχαριστώ,θα το κάνω αλλά νομίζω ότι φταίει η τελευταία αναβάθμιση γιατί από τότε άρχισε το πρόβλημα.
  6. SoulisMafia

    iPhone 7

    Καλησπέρα,είναι λογικό να πέφτει η μπαταρία από 60% στο 40% μέσα σε 2 λεπτά? Το κινητό είναι 10 μηνών.
  7. Καλημέρα,ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ακουστά το καρτοπρόγραμμα extra talk 2,ψάχνω να βρω πληροφορίες στο ιντερνετ αλλά δεν βρίσκω τίποτα.
  8. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα γιατι και γω το εχω στα 8 ατομα και οταν συνδεεται μια συσκευη μου το δειχνει.
  9. Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το hotspot οταν συνδεονται αλλες συσκευες τους βγαζει μηνυμα οτι δν υπαρχει ιντερνετ,μηπως ξερεται τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να το διορθωσω?
  10. Καλησπερα χθες αγορασα το htc one αλλα επειδη τα ακουστικα δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα εχετε να μου προτεινεται καποια αλλα?
  11. Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε που μπορω να βρω παπουτσια red wing στην Ελλαδα?
×
×
  • Create New...