Jump to content

zio_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by zio_7

  1. Και εγώ θεωρώ τη Lenovo Πιο αξιόπιστη. Μάλλον καταλήγω στο s750 μήπως έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε σ' αυτά τα λεφτά?
  2. Παιδιά είμαι ανάμεσα στο thl w100 και το lenovo s750. Κάποια γρήγορη σύγκριση μεταξύ των δύο κινητών? Το πιο βασικό είναι να μην έχει να αλλάξω πολλά μετά στο κινητό διότι είμαι και σχετικά άσχετος με το θέμα.
  3. Οι sim χανουν το σημα και κλειδωνουν αν εχεις pin ,μιλωντας για cote παντα

     

    Τι εννοείς με το παραπάνω? ειδικά με το cote? Γενικά το προτείνεις? Απο που το πήρες? Πρεπει να προσέξω κάτι στη παραγγελία ή στο paypal?

  4. Σκέφτομαι να τη πάρω για όταν και αν χαλάσει η πρώτη. ίσως και να μην τη πάρω. εσύ έχεις τσεκάρει ή πει τίποτα άλλο? Στο paypal θα γράψεις τίποτα?
  5. και εγώ αυτές τις απορίες έχω. Ανέβασα και φώτο με το τι τσέκαρα για να κάνω τη παραγγελία. Δηλώνω και τίποτα άλλο για να βάλουν ελληνικά? Έχω κάρτα sim 4G της cosmote θα έχω πρόβλημα? Αξίζει η διαφορά στη τιμή σε σχέση με το Α820? Είμαι σχετικά άσχετος με android αλλά ελπίζω ότι με τη πολύτιμη βοήθεια σας θα τα λύσω όλα τα θέματα που θα προκύψουν. Κωδικός για έκπτωση παίζει? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...