Jump to content

Andrew_89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Andrew_89

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Andrew_89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το είδα! Σ ευχαριστώ!
  2. Andrew_89

    iPhone 5

    Μακάρι να είναι όπως τα λες φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Επομένως, επειδή το 5s είναι καλό αλλά και ακριβό πιστεύεις πως δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσω προκειμένου να μην μέινω εκτός υποστήριξης.
  3. Andrew_89

    iPhone 5

    Δεν έχω θέμα με το γεγονός ότι διατίθεται τώρα προς πώληση, αλλά με το γεγονός πως σε λίγο δεν θα υπάρχει στην αγορά με όποιες συνέπειες αυτπο συνεπάγεται. Με απασχολεί κατά πόσο ένα τηλέφωνο που έχει σταματήσει η παραγωγή του θα έχει υποστήριξη, όπως για παράδειγμα νέες ενημερώσεις λογισμικού κ.α. Δεν ξέρω αν συμφέρει να δώσει κάποιος χρήματα για ένα τηλέφωνο το οποίο απαξιώνει η ίδια εταιρέια παραγωγής του με την κατάργησή του.
  4. Γεια σας παιδιά! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτησω την γνώμη σας! Είχα σκοπό να αγοράσω το iphone 5! Περίμενα πρώτα βέβαια να παρουσιαστεί το 5s για 2 λόγους: 1) για να δω αν θα έχει κάτι που πραγματικά θα με ενδιέφερε και θα έκανε διαφορά για μένα 2) για να δώσω περιθώρια στην τιμή του 5 να πέσει και να το πάρω πιο οικονομικά Ξέρω πως στην Ελλάδα τα αποθέματα του 5 είναι αρκετά ακόμα για να μπορέσω να το αγοράσω εάν θέλω παρόλο που η apple σταματάει την παραγωγή του. Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν αξίζει να διαθέσω χρήματα σε ένα κινητό που ξαφνικά έγινε "συλλεκτικό".
  5. Andrew_89

    iPhone 5

    Γεια σας παιδιά! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτησω την γνώμη σας! Είχα σκοπό να αγοράσω το iphone 5! Περίμενα πρώτα βέβαια να παρουσιαστεί το 5s για 2 λόγους: 1) για να δω αν θα έχει κάτι που πραγματικά θα με ενδιέφερε και θα έκανε διαφορά για μένα 2) για να δώσω περιθώρια στην τιμή του 5 να πέσει και να το πάρω πιο οικονομικά Ξέρω πως στην Ελλάδα τα αποθέματα του 5 είναι αρκετά ακόμα για να μπορέσω να το αγοράσω εάν θέλω παρόλο που η apple σταματάει την παραγωγή του. Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν αξίζει να διαθέσω χρήματα σε ένα κινητό που ξαφνικά έγινε "συλλεκτικό".
×
×
  • Create New...