Jump to content

pjkostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pjkostas

  1. Καλησπερα σας. Εχω στην εκδοση 4,1,2 την Omega 50.1 Θα ηταν καλο να περασω μια σε 4,3 η σε 4,4; Ξερει κανει σε ποια ποστ να δω γιατι οι σελιδες ειναι παραπολλες. Γενικα μπορω να περασω τετοια εκδοση; Ευχαριστω πολυ.
  2. Καλησπερα σας. Εχω root με Omega v49 4.1.2 Εχει αρχισει και μου κολλαει τον τελευταιο καιρο το τηλεφωνο.Σκεφτηκα να την ξαναπερασω χωρις full wipe.Καλο να περασω την ιδια παλι η να περασω την 50.1? Να μεινω σε 4,1,2 η να παω σε 4,3? Αν μεινω στην ιδια ποια wipe κανω μονο?Συγγνωμη για ερωτησεις που πιθανον να εχουν απαντηθει αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα και οι σελιδες ειναι πολλες και επικεντρωνονται σε 4,3 και πανω.
  3. Αυτο ισχυει??Γιατι εχω κανει αρκετες δοκιμες και επειδη επρεπε να εχω τηλ τα πρωινα εβαζα official και το βραδυ κανα Omega. Καθε φορα περναγα μεσα επαφες και εκανα συνδεση επαφων γιατι δεν μπορουσα να τις κρατησω σωστα.Αν υπαρχει λυση να το ξαναπροσπαθησω.Αν πρεπει να κανω κατι αλλο μην το προσπαθησω και μηνω παλι χωρις τηλ.Ενας ελληνικος οδηγος για τα Omega Files υπαρχει??Συγγνωμη για το μνμ αλλα ειχα αγορασει το τηλ με Ομεγα και με ειχε βολεψει.
  4. Με τη νεα εκδοση εχουμε καμια αλλαγη στο modem?Δεν εχω κανει backup σε κατι και εχω περασμενο το firmware του Αυγουστου. Με κανενα αλλο firmware δεν λειτουργει σωστα το δικτυο του GSM παρα μονο με του Αυγουστου.Ετσι οπως ειμαι με την 48 λυνετε το προβλημα?
  5. Εμενα μου εβγαζε μη εγγεγραμενος στο δικτυο.Στο ΙΜΕΙ εγραφε κανονικα αριθμο.Τωρα αν εινα το σωστο δεν το ξερω. Επισης και με τη εκδοση του μαρτιου απο sammobile παλι το ιδιο κανει.Μονο με το νεο firmware του Αυγουστου δουλευει και περνω κλησεις.
  6. Περασα μια εκδοση πριν official και δεν μπορω να εχω προσβαση στο δικτυο παλι. Που θα βρω το modem και πως ξερω ποια εκδοση ειχε?
  7. Η sim εχει σημα κανονικα.Αν το καλεσω ακουγεται κανονικα το σημα αλλα δεν βαραει καν.Official περασα την τελευταια διαθεσιμη και συγκεκριμενα -I9300XXEMG4_I9300OXXEMG3_EUR- .Ο counter μου παει στο 1 και οχι στο 0.Το τηλεφωνο δεν το αγορασα με official αλλα με την 44,2 η οποια δουλευε κανονικα μεχρι προτεινος, και δεν ξερω ποια official ειχε στην αγορα του.Εβαλα και την 46,1 και ξανα την 44,2 που το τηλεφωνο δουλευε. Μετα απο ψαξιμο εδω ειδα για ενα post που λεει αν καταλαβα καλα οτι εχει κατι το νεο firmware και δεν εχει σημα στο τηλεφωνο με την νεα rom?Να δοκιμασω μια εκδοση πισω για official και μετα κανα omega?
  8. Γεια σας.Νεος στο χωρο του Android. Εβαλα την omega 44,2 και δεν μου αναγνωριζει το δικτυο της Cosmote.Δεν ειναι εγγεγραμμενος στο δικτυο μου βγαζει.Με την official ειναι μια χαρα.Το μονο που δεν εβαλα ειναι στοιχεια κατοχου.Επισης το CWM μου λεει οτι θελει νεοτερη εκδοση.Το τηλεφωνο αγοραστηκε με 44,2 απο αγγελια και ηταν μια χαρα απλα ειχε κολληματα.Το ιδιο μου κανει και με την 46,1. Καμια βοηθεια?
×
×
  • Create New...