Jump to content

rebeskes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rebeskes

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

rebeskes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. rebeskes

    Lenovo s750

    Εμένα το κάνει με 340 MB RAM ελεύθερα (αυτό είναι το πιο ζόρικο που το έχω φτάσει μέχρι τώρα) και κάπου με ξενερώνει αυτό !!! Ένας λόγος που το πήρα είναι ότι κάνω συχνά ταξίδια και το ήθελα το 3G απροβλημάτιστο (Ειδικά αυτό το καράβι Πειραιά Κρήτη δεν παλεύεται !!!!!!!!!)
  2. rebeskes

    Lenovo s750

    Το βάζεις σε USB 1? αυτό σημαίνει πρακτικά οτι η φόρτιση τρελαίνει το κινητό, αν δεις ο φορτιστής βγάζει 1000mA οπότε λογικά η USB σου έχει πρόβλημα Μάλλον ναι βέβαια μόνο αυτή έχω δοκιμάσει για internet 3G στην wind όχι ακόμα
  3. rebeskes

    Lenovo s750

    Κι εγώ Minideal δεν ξέρω ακόμα γιατί ειμαι στή δουλειά δύσκολα ωράρια αλλά μόλις ελευθερωθώ ή θα τους μιλήσω η θα περάσω το etotalk κανά πρόγραμμα για αλλαγή Mac address δοκιμασμένο?
  4. rebeskes

    Lenovo s750

    εκτός από αυτό :" Πρόβλημα που παρατηρήθηκε τώρα τελευταία: Έχω 2 κάρτες μια whatsup και μια wind όταν χθες έβαλα ιντερνετ στην πρώτη υπήρχαν φορές που έχανε τις κάρτες δηλαδή μου ξαναζήταγε το pin και στο 3G έχανε συνέχεια το σήμα της COSMOTE έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?" εχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο πρόγραμμα με επιτυχία για να αλλάζει τις mac addresses?
  5. rebeskes

    Lenovo s750

    rom έχεις από minideal? ή etotalk?
  6. rebeskes

    Lenovo s750

    Πρόβλημα που παρατηρήθηκε τώρα τελευταία: Έχω 2 κάρτες μια whatsup και μια wind όταν χθες έβαλα ιντερνετ στην πρώτη υπήρχαν φορές που έχανε τις κάρτες δηλαδή μου ξαναζήταγε το pin και στο 3G έχανε συνέχεια το σήμα της COSMOTE έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
  7. rebeskes

    Lenovo s750

    Αριστερά από το σήμα lenovo και δεξιά της μικρής κάμερας έχει έναν αισθητήρα που με το που περνάς το δάχτυλο σβήνει η οθόνη ξέρει κανείς πως το απενεργοποιούμε αυτό?????????
  8. rebeskes

    Lenovo s750

    Τελικά το έβαλε κανείς από εμάς που έχουμε πάρει από minideal? παίζει αξίζει? σε κανά 2 βδομάδες που θα πάρω πούλους από τη δουλειά θα έχω ελέυθερο χρόνο να πειραματίζομαι κι εγώ :p:p:p
  9. rebeskes

    Lenovo s750

    Εμένα κρίση εξυπνάδας εσένα κρίση βαρεμάρας Όσο για το κινητό 1ο κόλλημα με το viber αλλά τίποτα που να το μπλοκάρει βέβαια δεν το έχω σβήσει πότε (και είναι τίγκα στις εφαρμογές) (ROM MINIDEAL)
  10. rebeskes

    Lenovo s750

    Αν διαβάσεις τις προηγούμενες 11 σελίδες λύνονται οι απορίες σου
  11. rebeskes

    Lenovo s750

    Από τις 2 ρομ ποια σου φαίνεται πιο γρήγορη πιο σταθερή?
  12. rebeskes

    Lenovo s750

    Αντί του DW phone κάποια εφαρμογή που να είναι total free να κάνουμε δουλειά κι εμείς? διότι οικονομικός είμαστε σκατά
  13. rebeskes

    Lenovo s750

    Αυτό που βρήκα ειναι το Adaptxt το οποίο με βοηθάει στα θέματα γραφής. Μεσα από Play φυσικά :D Επίσης κάτι που θα boostarei την κάμερα του κινητού είναι CameraMX ειναι free και η διαφορά είναι τεράστια
  14. rebeskes

    Lenovo s750

    Κι εγώ τα έχω αυτά τα θέματα δεδομένου ότι είναι το πρώτο μου smartphone εαν επιλύσεις κάτι γράψε μήπως βρω κι εγώ λύση. Επίσης το Cyanogem mod μπαίνει στο κινητό?
  15. rebeskes

    Lenovo s750

    επιτέλους σήμερα το παρέλαβα !!! το έχω βάλει στην φόρτιση δεν το πείραξα καθόλου. Με χάλασε που δεν έχει handsfree ακουστικά τελοσπάντων προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο?
×
×
  • Create New...