Jump to content

merjunkie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by merjunkie

  1. Έχεις δίκιο, το δικό μου είναι το αδελφάκι του, το sgh-i600 που είναι το ίδιο συν wifi.
  2. Γράφει τα kb που κυμαίνονται από 50 εώς 1300 και δίπλα την ώρα, τα οποία δεν μου λένε κάτι. Αύριο θα πάω για αίτημα αμφισβήτησης κι ελπίζω να βγάλω άκρη.
  3. Για να μην τα πολυλογώ: 1) Είμαι στο πρόγραμμα vodafone 100'(ούτε δωρεάν sms, ούτε δεδομένα) πάνω από ένα χρόνο και για το μήνα Σεπτέμβρη μου ήρθε αναλυτική, που με ενημέρωνε ότι είχα χρησιμοποιήσει 7ΜΒ, δηλαδή συν 40 ευρώ περίπου στο λογαριασμό. Μου έρχεται νταμπλάς καταρχάς, γιατί δεν θυμόμουν να είχα χρησιμοποιήσει τη σύνδεση για να μπω στο internet, παρά μόνο μέσω του wifi του κινητού μου Samsung i607. Αλλά λέω εντάξει μπορεί να είναι δικό μου το λάθος και να μπήκα μέσω vodafone. Γι' αυτό το λόγο βγάζω τη SIM και τη βάζω σε κινητό Mitsubishi m342i θεωρώντας ότι αυτό δεν μπορεί να στείλει και να λάβει δεδομένα. Και για να μη μου ξανασυμβεί και να ξεμπερδεύω από τα πάγια ζητάω να διακοπεί η σύνδεση και να γίνει καρτοκινητή (κάτι το οποίο βέβαια παίρνει ένα μήνα). 2) Όντας πια ήρεμος, μου έρχεται ο επόμενος λογαριασμός, όπου με πραγματική έκπληξη διαπιστώνω ότι χρησιμοποίησα 8ΜΒ, δηλ γύρω στα 45 ευρώ:blink:! Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να το δικαιολογήσω και ο μόνος που μπορω να σκεφτώ είναι το αρχαίο i-mode που έχει το κινητό, το οποίος όμως δεν το χρησιμοποιώ, αλλά πες να μπήκα καταλάθος 2-3 φορές, κάτι που δεν προκύπτει από την αναλύτικη αφού έχω χρεωθεί γύρω στις 20 φορές. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε ποια κίνηση θα μπορούσα να προβώ, μπας και βρω το δίκιο μου?( λέμε και κανά αστείο)
  4. Το γεγονός ότι παίζει η εθνική με Πορτογαλία το Σάββατο το έχουμε συνυπολογίσει; :o
  5. Εντάξει παιδιά μου ρθε το καινουργιο ιριβερ.Μια χαρα.Μονο που έκανε περιπου 3 βδομαδες. ΧΙλια ευχαριστώ για τις συμβουλές!
  6. Χωρια που η ποιοτητα εξαρτάται τα μέγιστα απο τα ακουστικά.
  7. Πριν απο καμμια δεκαρια μέρες αγορασα ενα cd-mp3 player, το imp-550 της iriver.Το μηχανημα δουλευε μια χαρα με το εξωτερικό κιτ μπαταριών, αλλα όταν το συνέδεα με το φορτιστή του ούτε επαιζε ούτε φορτιζε. Τεσπα,χρησιμοποιησα ενα δικό μου παρόμοιο φορτιστή και φορτιζε κανονικα. Μετά ομως απο μερικές φορτίσεις παλι τα ιδια.Και μαλιστα μετα απο μια προσπαθεια να το φορτισω το μηχανημα προφανως καηκε γιατι δεν επαιζε καθολου. Λοιπον τι με συμβουλεύετε? Θα μου το αντικαταστήσουν? Μηπως χρειαζεται να αποκρύψω κατι(πχ το γεγονος οτι χρησιμοποιησα αλλο φορτιστή)? ;)Με παιρνει να ζητησω αντικατάσταση? Ειμαι ασχετος στο θεμα των εγγυησεων(δε μου χρειαστηκε εως τωρα) οποτε οποιαδήποτε πληροφορία ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευπροσδεκτη. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ γιατι με 10 μερες που δουλεψε το αγαπησα και όσο να ναι με πονεσε που αποδήμησε. :cry: ευχαριστω
×
×
  • Create New...