Jump to content

athanaso77

Administrators
  • Δημοσιεύσεις

    48.411
  • Εγγραφή

  • Days Won

    27
  • Αξιολογήσεις

    100%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by athanaso77

  1. Για να έχεις πρόσβαση στις αγγελίες προαπαιτούνται τουλάχιστον 150 post.
  2. Έχουν ξεκινήσει κάποιες προσπάθειες για να γίνει port το Sense 3.0 στο GS2 αλλά ακόμα είναι σε alpha (ούτε καν beta phase) και γιαυτό δεν στο προτείνω καν. Μπορείς να βάλεις το Beautiful widget που έχει sense-like themes.
  3. Ναι, αλλά πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών.
  4. @nitrodr125:

    Από λάθος λόγω βιασύνης. Αν είχα τη δυνατότητα να το κάνω un-merge θα το είχα κάνει αλλά έχεις ενημερωθεί ήδη για αυτό. Προσωπικά θα προτιμούσα να είχες επικοινωνήσει μαζί μου με pm παρά να εκφραστείς κατά αυτό τον τρόπο στην αναφορά που έκανες αλλά και δημόσια στο forum.

  5. Αυτοί είναι οι κανόνες και ισχύουν για όλους μας ανεξαιρέτως. Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα.
  6. Είναι ξεκάθαρες οι οδηγίες εκεί. Δες το πάλι. Απλά θα χρειαστείς έναν registry editor για να κάνεις τις αλλαγές. Εάν δεν βγάλεις άκρη... τα λέμε στο θέμα της συσκευής σου.
  7. @DIMITRIS_kriti:

    Σε γενικές γραμμές η συσκευή δεν έχει προβλήματα, το αντίθετο μάλιστα. Υποθέτω λοιπόν πως απλά ήσουν άτυχος. Εάν σου έρθει άλλη συσκευή... φρόντισε απλά να την χαρείς.

     

    @free1:

    Δώσε μου κάποιο link.

  8. Σου έχω απαντήσει στο σχετικό για τη συσκευή σου thread. Ας συνεχίσουμε εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3096330#post3096330
  9. Ειδικά για ότι έχει να κάνει με το magic, θα βρεις τα πάντα έτοιμα εκεί μιας και έχει κάνει καταπληκτική δουλεία ο Βασίλης (vman). Στο πρώτο post εκεί μαζέψαμε όλες τις πληροφορίες για αυτό. Τώρα σχετικά με την επιλογή, είναι και θέμα γούστου, κανένα από τα δύο δεν θα δυσκολευτείς πάντως να το φέρεις στα μέτρα σου.
  10. Το diamond2 είναι από τις καλύτερες συσκευές με windows mobile λειτουργικό και δεν θα έχεις προβλήματα. Μπορείς εντούτοις, να ανοίξεις ένα σχετικό θέμα στους Διαξιφισμούς (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34) όπου συζητάμε για τέτοια θέματα και να πάρεις περισσότερες απόψεις ούτως ώστε να σχηματίσεις μια πιο σφαιρική άποψη.
  11. Για να έχεις πρόσβαση εκεί χρειάζεσαι έναν registry editor... http://www.phm.lu/products/PocketPC/RegEdit/

     

    Είναι φυσιολογικό μιας και είναι η πρώτη σου ενασχόληση με αυτές τις συσκευές να έχεις πολλές απορίες. Διάβασε αν θέλεις το thread της συσκευής που σε ενδιαφέρει και θα λύσεις τις περισσότερες από αυτές. Επίσης καλό είναι να απευθύνεσαι στο έν λόγω thread γιατί σίγουρα θα έχουν και άλλοι τις ίδιες απορίες με σένα και να επωφελούνται από τις απαντήσεις εκεί.

  12. Καμία διαφορά, η ίδια συσκευή είναι. Leo είναι η κωδική ονομασία.
  13. Καλώς τον. Σου έχω ήδη απαντήσει στο pm.
  14. Συγνώμη για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή σου αλλά τελευταία απουσιάζω προσωρινά από το forum και δεν έχω τη δυνατότητα να το παρακολουθώ με την ίδια συχνότητα.

     

    Αυτό που ζήτησες το άλλαξα ήδη. Καλή συνέχεια στις δουλειές που κάνεις και μοιράζεσαι μαζί μας!

  15. Πέρασε τα χειροκίνητα στη συσκευή. Γενικότερα συγχρονισμό κάνεις κανονικά;
  16. H syskevi einai ontws poly kali... koita na ti xareis kai gia oti thes edw eimaste!
  17. Παίζει, αρκεί να το εξακριβώσεις μιας και δεν ξέρω πόσα κομμάτια έχει πλέον. Η wind πλασάρει πολύ τα αγγλικά τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν ελληνικά.
  18. Bale to NoData kai apenergopoiise to GPRS kai tha exeis to kefali sou isixo.
  19. Ότι μπορείς να κάνεις για τη συσκευή σου σε αυτό που ρωτάς... θα το βρεις εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234
×
×
  • Create New...