Jump to content

varaderum

Members
  • Δημοσιεύσεις

    148
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

About varaderum

  • Ημ. Γέννησης 18/12/1965

Συσκευή

  • Συσκευή
    s24 ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Περισσός

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.822 profile views

varaderum's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

20

Φήμη

  1. Για πρώτη φορά φέτος δεν έκανα προπαραγγελία για το νέο s ultra (..τόσο ικανοποιημένος ήμουν με το 23). ..εντέλει όμως το "μικρόβιο" επιβλήθηκε και χθές το πήρα. Με γειά μου και καλόχρηστο σε όλους τους κατόχους.
  2. Είπα ότι δεν θα το κάνω, αλλά εντέλει (και βλέποντας την σχεδόν μηδενική κίνηση στο παρόν topic) ..το έκανα. ..το έκανα περισσότερο από προσωπική απορία, καθώς έβγαζα το ρολόι στο 70+% το βράδυ και ήθελα να δω το που θα μπορέσει να φτάσει. Δύο μέρες λοιπόν αδιάλειπτης χρήσης (και μέτρηση ύπνου) με την δική μου χρήση, πιστεύω είναι μία αρκετά ικανοποιητική απόδοση για την μπαταρία και το μέγεθος της οθόνης. Όλα τα έχω στο on και το μόνο που έχω απενεργοποιήσει, είναι το άνοιγμα της οθόνης με την κίνηση του καρπού (άλλωστε στο Always on το έχω ..και μάλιστα όπως ήδη έχω αναφέρει το έχω ναι μεν στο αυτόματη φωτεινότητα, αλλά έχω ανεβάσει την φωτεινότητα αρκετά παραπάνω από ότι ήταν, ώστε να έχω μόνιμα μια φωτεινή και ευδιάκριτη AOD. Εμένα η συγκεκριμένη απόδοση με υπέρ καλύπτει (αφού πάντα κάθε βράδυ το βγάζω και το φορτίζω) και νομίζω ότι και αυτοί που θέλουν να ελέγχουν τον βραδινό τους ύπνο, θα καλυφθούν απόλυτα. Διαφορά σε σχέση με το 5pro υπάρχει ..αλλά εντέλει δεν είναι και τόσο μεγάλη (ιδίως εάν αναλογιστεί κανείς την καλύτερη σε ανάλυση και φυσικά μεγαλύτερη οθόνη του 6). Αυτά και τέλος (εκτός και εάν υπάρχει κάποια απορία που τυχόν μπορώ να βοηθήσω).
  3. Έχω την τελευταία ενημέρωση (και έκανα και έλεγχο πριν λίγο) ..Ελληνικό από πλαίσιο.
  4. Τρίτη πλήρη φόρτιση και από της 9 και 50 το πρωί που το φόρεσα μέχρι τώρα έχει χάσει μόνο 20%. Να σημειωθεί ότι το always on της οθόνης έχει ρυθμιστεί με την φωτεινότητα ..ναι μεν στο αυτόματο.. αλλά ρυθμισμένο στην μέση της φωτεινότητας (γιαυτό και είναι τόσο φωτεινό ..όπως μου αρέσει δηλαδή, για να βλέπω άνετα την ώρα). Τέρας αυτονομίας μπορεί να μην είναι, την ημέρα όμως με την δική μου χρήση την βγάζει άνετα και σίγουρα θα στρώσει και άλλο (..το βράδυ το βγάζω και το βάζω για φόρτιση), οπότε δυστυχώς δεν θα το δοκιμάσω περαιτέρω. ..ότι ήταν να διαπιστώσω το είπα και τώρα θα περιοριστώ στην απλή παρακολούθηση του νήματος. Καλή συνέχεια σε όλους. ..και μία τελευταία ενημέρωση του ιδίου post λίγο πριν πάω για ύπνο, με 15 ώρες οθόνη και υπόλοιπο 73% (..μία χαρά τα πήγε για μόλις τρίτη φόρτιση).
  5. Πρώτη πλήρη φόρτιση χθές το βράδυ και το έχω στο χέρι μου από 9 και 10 που ξύπνησα. Όλα ανοιχτά, με αρκετές εγκαταστάσεις απεγκαταστάσεις watchfaces (γενικά "έπαιξα" μαζί του), έφτασα μέχρι τώρα στο 28%. ..σίγουρα υποδεέστερη μπαταρία από το 5 pro, αλλά αυτό είναι κάτι που όλοι το γνωρίζαμε.
  6. Εδώ κοίτα.. ..το φόρτισα στο 100% και μετά βγήκα και περπάτησα 36 λεπτά. AOD always on, δυο mail και φυσικά είχε ενεργοποιηθεί και η άσκηση βάδισμα ..και παρέμεινε στο 100%. ..όσο για το θέμα καρπός και βάρος, καλό θα ήταν να το έβλεπες από κοντά (για αυτό ανέφερα το που το είδα). Όπως και να έχει, καλή επιλογή να έχεις και εσύ και οι υπόλοιποι που τυχόν ενδιαφέρονται.
  7. Σε προηγούμενα ποστ αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ 44αρι απλό, η 47αρι classic. Ευτυχώς πήγα και το είδα από κοντά στο πλαίσιο του mall. Μία χαρά κάθεται στο χέρι μου, το βάρος δεν είναι πρόβλημα, συνήθεια είναι. Η οθόνη (ευκρίνεια και φωτεινότητα), είναι υπέροχη. ..για την μπαταρία είναι ακόμα πολύ νωρίς για οποιαδήποτε άποψη.
  8. Εντέλει κατέληξα στο 47αρι. ..με γειά μας.
  9. Έχοντας πάρει όλη την σειρά galaxy watch (πάντα μόνο τις μεγάλες εκδόσεις), έδωσα χθές παραγγελία για το 47αρι το classic. Από εκείνη την στιγμή και σκεπτόμενος συνεχώς ότι θα βαρύνει σε σχέση με το παρόν μοντέλο, άρχισα να ψάχνω στο YouTube, βίντεο συγκριτικά μεταξύ 44αρι απλού και του 47αρι classic. Εντέλει κατέληξα να αλλάξω την παραγγελία μου από το 47αρι στο 44αρι. Αυτό που κυρίως μέτρησε σε αυτήν μου την απόφαση, είναι το ότι εδώ θα έχω την ίδια οθόνη (1.5") σε ρολόι πολύ ελαφρύτερο από το classic, το οποίο λόγω και του ελαφρώς μικρότερού του μεγέθους, θα ακουμπάει καλύτερα στον καρπό μου (..άρα θα έχω και καλύτερες μετρήσεις, ενώ στο 5pro κάποιες φορές έχανα κάποια 10λεπτα καρδιακών μετρήσεων). Και επειδή κάποιες φορές έστω και ελάχιστο βάρος κάνει την διαφορά {το ένιωσα άμεσα όταν από το 4 classic χρησιμοποίησα το 5 pro (..με 5.5gr διαφορά)} σκέφτομαι το τι διαφορά σε άνεση ολοήμερης (και όχι μόνο) χρήσης, θα έχω τώρα που πλέον θα ελαφρύνει έτι περαιτέρω (..έχοντας όμως την ίδια νέα κορυφαία οθόνη με του 47" μοντέλου). Υ. Γ. ..την στεφάνη και που δεν την είχα στο 5pro, δεν με ενόχλησε και τόσο ..μία χαρά δουλεύει και η ψηφιακή.
  10. Από Δευτέρα θα με ενημερώσουν (αυτό μου είπε η κοπέλα που μίλησα και το κανόνισα μαζί της). ..πάντως και επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των γνωστών αλυσίδων, πιστεύω ότι και αυτοί θέλουν να τα δώσουν το συντομότερο δυνατό.
  11. Με το καλό να το παραλάβουμε.
  12. Πάντα όλα στις μέγιστες ρυθμίσεις (άλλωστε για αυτά που προσφέρει το πήραμε), εκτός της φωτεινότητας που είναι στο αυτόματο (αφού πρώτα την ρύθμισα εκεί που την θέλω). Η χρήση ήταν 70 με / 30 χωρίς (από το απόγευμα και μετά είχα σύνδεση σε wifi).
  13. Ας βάλω (..και φέτος), ένα screen shot αυτονομίας (..όλη σχεδόν την μέρα του ήπια το αίμα και ακόμα έχει). Το κινητό έχει υπερκαλύψει κάθε μου προσδοκία.
  14. Χαίρομαι που φέτος διαβάζω σχόλια από ευχαριστημένους κατόχους. ..και με το 22 δεν είχα προβλήματα (..η μπαταρία του με την χρήση που έκανα εμένα μου έβγαζε άνετα την ημέρα και όλα έτρεχαν χωρίς κολλήματα), αλλά το σαράκι δεν φεύγει (κάθε χρόνο αλλάζω κινητό) και από τις 18/2 πήρα και εγώ το s23 ultra. Το κινητό όντως είναι άριστο (συμφωνώ και εγώ με όλα όσα καλά έχουν ήδη αναφερθεί) και το μόνο που του έχω τοποθετήσει, είναι μια γνήσια δερμάτινη θήκη. Καλορίζικο σε όσους ήδη το έχουν, η πρόκειται να το αποκτήσουν και να το χαιρόμαστε.
×
×
  • Create New...