Jump to content

evris2013

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20.457
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by evris2013

  1. 1 ώρα πριν, anetost said:

    ειχε πει καποιος πιο πριν οτι του εκανε κατι κολπα και ειπα να ρωτησω μηπως να μην βιαζομουν να την εκανα, ευχαριστω!!!

    Αν λες για μένα, ναι στην αρχή κολλούσαν οι σελίδες και δεν άνοιγαν αμέσως. Τώρα έστρωσε. Ήταν της στιγμής. 

    • Like 1
  2. Μόλις ήρθε κι εμένα η ενημέρωση ασφαλείας Απριλίου. Σαν να κολλούσε στην αρχή λίγο. Με 4η προσπάθεια μπήκα στο φόρουμ. Αλλά και οι άλλες σελίδες καθυστερούσαν. 

  3. 17 minutes ago, runner70 said:

    Δεν το μου εχει κανει στο Α52s (γιατι δεν το εχω υποβαλει σε ακραιες θερμοκρασιες) αλλα μου το εχει κανει σε αλλο κινητο που το δουλεψα πρωι σαν gps πανω σε μηχανη. (κατακαλοκαιρο, νταλα ηλιο κλπ)

    Μειώνεται η φωτεινότητα ή σβήνει τελείως η οθόνη; Γιατί εγώ ξέρω ότι το δεύτερο συμβαίνει. Μου έτυχε σε τάμπλετ κι αυτό ως GPS. 

  4. 37 minutes ago, dbal said:

    αρα δικαιως δεν το βρισκω....εγω το αντιθετο, θελω να το ενεργοποιησω γιατι οι κλησεις μεταξυ μας δεν εχουν το συμβολο HD και δεν εχουν καθολου καλη ποιοτητα (σαν να ειναι απενεργοποιημενο δηλαδη)

    Σε Cosmote λειτουργεί κανονικά και υπάρχει η ένδειξη επάνω. Ας το πάει στον πάροχο κινητής που είναι να το ενεργοποιήσει. 

  5. 45 minutes ago, s_nova said:

    Εχει τσιμπησει προς τα πανω το ζητημα ειναι οτι πειραζει αυτη η τιμη οταν προκειται απλα για μια  αλλαγη μπαταριας.  Το παρατραβανε κανονικα εκτος εγγυησης θα επρεπε να ειναι βαρια-βαρια μεχρι 40-45 ευρω...Μηπως τους ειπες οτι ψηφιζεις κουλη ?

    Εδώ δεν τους είπα αν είναι στην εγγύηση... Παντως έλεγξαν την μπαταρία και μου είπαν ότι είναι εντάξει. Αν "τρώει" λίγο παραπάνω θα είναι καμιά εφαρμογή.  

    • Like 2
  6. 1 ώρα πριν, fotisbasm_ said:

    Αυτό στο κέντρο πρόσεχε γιατί δεν άκουσα ούτε για τιμές ούτε για ποιότητα επισκευής, καλύτερα αυτό που είναι κοντά στο ιπποκράτειο 

    Με βολεύει στο Ιπποκράτειο κοντά γιατί μένω και ανατολικά. Θα κάνω κι εκεί μια ερώτηση να δω τι τιμή θα με πούνε. Ευχαριστώ για την πληροφορία. 

  7. 6 ώρες πριν, boymanos said:

    Εγώ τον οκτώβριο πλήρωσα 26 ευρώ στη smartec εντός εγγύησης που δεν χρεώνουν έξοδα επισκευής, στη θεσ/κη θέλουν και 44 ευρώ τοποθέτηση? ελεος. 

    Η συσκευή μου είναι στην εγγύηση. Τον Σεπτέμβριο λήγει. Δεν τον ρώτησα αν αυτή η τιμή που με είπε είναι εντός ή εκτός εγγύησης. Το ξέχασα τελείως. Αλλά ούτε κι αυτός με ρώτησε. 

    • Haha 2
  8. Σε εξουσιοδοτημένο Samsung service που βρέθηκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ρώτησα έτσι από περιέργεια, μόνο για αλλαγή μπαταρίας για τη συσκευή μας, με είπαν στα 70€. 

    • Haha 1
  9. 8 ώρες πριν, anetost said:

    εκανα αυτα που ειπες, αλλα ολα τα βιντεο μετα απο 30 περιπου δευτερολεπτα κολλανε!! υπαρχει καποια λυση?? ευχαριστω εκ των προτερων!!!

    Κάτι θα έκανες λάθος. Το MicroG το κατέβασες; zip έκανες; Το εικονίδιο της εφαρμογής θα πρέπει να είναι ίδιο με το κανονικό YouTube. 

  10. 14 minutes ago, andreas545 said:

    Το youtube ReVanced με ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Το κατέβασα πάλι απ' την αρχή, έκανα όλα τα βήματα που έχει στο παρακάτω βίντεο και δουλεύει απροβλημάτιστα. Τις ίδιες ρυθμίσεις έκανα και στο microG. 


    https://youtu.be/rrzA8pv5osw?feature=shared

    Νομίζω πως αυτή η ρύθμιση έλυσε το πρόβλημα τελικά. 

     

    Screenshot_20240402_181051_Settings.jpg

    Ποιά έκδοση είναι; 

  11. Αν και ρύθμισα να μην εμφανίζονται οι κλήσεις με απόκρυψη, ωστόσο από τότε που πήρα τη συσκευή (1,5 χρόνο) μου εμφάνισε 3-4 φορές κλήσεις με απόκρυψη. Στο Redmi Note 8pro που είχα δεν μου εμφάνισε ποτέ τέτοιες κλήσεις όσο το είχα. Η εφαρμογή κλήσης ή το κινητό φταίει;

    Επίσης από χθες σταμάτησε να λειτουργεί και το YouTube revanced. Υπάρχει άλλη διαθέσιμη έκδοση ή να κατεβάσουμε το κανονικό YouTube; 

  12. 6 ώρες πριν, Voltron said:

    Είναι η καλύτερη συσκευή στα 160 ευρώ που τη βρίσκεις.

    4 εκδόσεις android και 5 ενημερώσεις ασφαλείας. Δηλαδή από Android 14 φτάνεις 18.

    Ότι καλύτερο 

    Αύξησαν τις ενημερώσεις και στην μεσαία κατηγορία στις νέες συσκευές βλέπω, αν αληθεύει. 

    • Like 1
  13. 2 ώρες πριν, fotisbasm_ said:

    Και να μην πεσει(που θα πέσει) με όλα που έχουν ανέβει το συγκεκριμένο για εμένα αξίζει για το εξής, αλουμίνιο, σχέδιο iphone, ωραία οθόνη και καλή φωτεινότητα, 6,7 καλό μέγεθος, και ένα oneui λειτουργικό σταθερό, κάμερα αξιοπρεπές, και σίγουρα υποστήριξη/ποικιλία σε aftermarket θήκες λόγο ονόματος σαμμυ (συμαντικο στο να βρεις την θήκη που σε βολεύει) 

    Η οθόνη είναι 6,6" στο Α55. Στο M55 είναι 6,7". 

×
×
  • Create New...