Jump to content

Belaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Belaki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Belaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους εύχομαι!
  2. Εμενα παλι οταν εκανα την αναβαθμιση πριν απο 10 λεπτα παλευω να το ανοιξω.... Οταν πρωτοεκανε εγκατασταση οταν ανοιξε, μου εγραψε κατι για Recommend Ad Pernonalized πατησα Confirm και δεν αποκρινοταν το System. Δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε στραβα.
  3. Καλησπέρα χτες μου ήρθε αναβάθμιση για το Redmi 4 Prime και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί πολύ σε απόκριση όχι ότι ήταν αργό πριν αλλά πάει πιο γρήγορα τωρα. Ήθελα να ρωτήσω μπορώ να πετάξω από τη Home screen αυτήν την αναζήτηση του google και την ημερομηνία γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα αυτή τη δυνατότητα.
  4. http://i1348.photobucket.com/albums/p725/Belaki/Screenshot_2017-09-17-12-46-02-393_com.miui.home_zpsszxdlbfj.png Πισω απο μερικα εικονιδια πχ Viber,Messenger,Play Store υπαρχει αυτο το ασπρο φοντο το οποιο ειναι χαζο :P Αυτο εγινε μετα την τελευταια αναβαθμιση
  5. Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αμα γνωριζει κανενας πως βγαινει αυτο το ασπρο περιγραμμα απο τα εικονιδια που βγηκαν μετα απο την τελευταια ενημερωση?????? Σας ευχαριστω.
  6. Καλή επιτυχία και Καλή Ανάσταση σε όλους!
  7. Καλησπερα στην παρεα κατοχος και εγω απο προχτες του Redmi 4 Prime. Εχει συναντησει κανεις το "προβλημα" δεν ειναι προβλημα βασικα αλλα κατι σαν bug στο φλας ειδοποιησεων? Το φλας ειδοποιησεων το εχω στο πρασσινο και μου βγαζει βιολετι οταν εχω viber,messenger μυνηματα. Οτι χρωμα και να βαλω μονο βιολετι βγαζει. Στο φλας των κλησεων/μυνηματων ολα δουλευουν ρολοι.
  8. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!!
  9. Αυτο θελω να διαπιστωσω αμα αξιζει να πας στο Mi5s για τον καινουργιο επεξεργαστη και για τον καινουργιο σενσορα της Sony και αντε να βαλουμε και τον αναγνωστη της Qualcomm που μια χαρα ξεκλειδωνει και το Mi5 το απλο....
  10. Στα χαρτια μπορει να ειναι καλυτερη αλλα στην πραξη ειναι?? Σε ενα video που εχουν ποσταρει Full HD δεν μαρεσε καθολου πολυ τρεμουλο αυτος που τραβουσε..... Δεν ξερω αν μαρεσει, πιο πολυ κλεινω προς το Mi5
  11. Καλησπερα παιδια στην παρεα!!!!! Μετα απο 6 μηνες συμβιωσης με το Xiaomi Mi4C θα ηθελα τα φωτα σας για αγορα καινουργιου μοντελου. Εχω μπερδευτει λιγο με το Mi5 και το Mi5s, γιατι και τα δυο ειναι αψογα με μικρες διαφορες. Θα ηθελα να μου πειτε, αν αξιζει η διαφορα χρηματων που δεν ειναι μεγαλη βεβαια. Εχω ψηθει για το Mi5 λογω OIS και μεγαλυτερης καμερας, δεν ξερω βεβαια αν ο καινουργιος sensor της Sony εχει μεγαλη διαφορα που βαλανε στο Mi5s. Ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...