Jump to content

george_sp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by george_sp

  1. 9 ώρες πριν, dimosab said:

    Ξεχασα να γραψω οτι εχω ανοιξει ticket στην Cosmote για τα VoWifi και VoLTE, θα ενημερωσω μολις μου απαντησουν.

    Αν σου απαντήσουν και δουλέψει κανονικά το vo wifi σε παρακαλώ ενημέρωσε γιατί ειναι ο μόνος λόγος που δεν το εχω παρει ακομα. 

  2. 1 hour ago, zananiro said:

    Ενημέρωσε μήπως και το χτυπήσουμε χριστουγεννιάτικο δώρο το κινητάκι! Αν και το συμφορουμίτης πιο πάνω αναφέρει ότι τα έχει ενεργοποιημένα αλλά δεν παίζουν. Βασικά volte και wificall με ενδιαφέρουν εμένα. Στις άλλες εταιρίες, πχ Vodafone έχουμε κάποια πληροφορία αν παίζουν?

    Να ρωτήσω παιδιά. Έχει πάρει 2 αναβαθμίσεις Android αν έχω καταλάβει καλά. Αναμένεται να πάρει και άλλη?

    Επίσης να υποθέσω επίσημη εγγύηση δεν υπάρχει αν το πάρουμε από skroutz ή best price, σωστά?

    Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Και για μένα ο μόνος λόγος που δε το χω πάρει ακόμα είναι το wifi calling. Εγγύηση αντιπροσωπείας θα εχεις απο οποιαδήποτε κατάστημα που το παίρνει απο τον επισημο εισαγωγεα και οχι παραεισαγωγης αλλιώς έχεις εγγύηση καταστήματος όσο αυτό οριζει. 

  3. 12 ώρες πριν, Tr3LaRaS said:

    εμενα σε κοσμοτε δε παιζει volte vowifi και ας ειναι ενεργοποιημενα

     

    2 ώρες πριν, dimosab said:

    Παιδες καλημερα, δυστυχως δεν παιζει 5G ουτε VoWIFI, VoLTE. Κατα την ενεργοποιηση 5G και WIFI Calling απο cosmote. Ειμαι με το τελευταιο Android 13 😞

    Επειδη το 5G της Cosmote δεν δουλευει οταν εχεις 2 SIM στο τηλ ή εχεις multi-sim να πω οτι ειμαι με μια απλη SIM στο τηλεφωνο και απλα δεν παιζει.

     image.thumb.png.754b5c1f3ca2fe88954deb6d22b6ffcc.png

    Ενεργοποίηση γίνεται και καλώντας στο 13888 για τις μη συμβατές κατα την cosmote συσκευές. Ετσι ειχα κι εγω 5g και volte wifi calling σε poco f2 pro μέχρι να σταματήσουν να παιζουν μετα απο καποια ενημέρωση-αναβάθμιση. 

  4. 3 ώρες πριν, dimosab said:

    Καλησπερα παιδια. Περασα κι εγω χτες με VPN απο Γαλλια το Android 13 αλλα τωρα λιγο που δοκιμασα δεν πιανει 5G με cosmote 😞
    Σε σας παιζει 5G?

    Είναι ενεργοποιημενο απ τον παροχο; επισης παιζει volte vowifi στην cosmote εφοσον ειναι κι αυτο ενεργοποιημενο βέβαια και στην συσκευή και στον παροχο. 

  5. Παιδιά καπου διαβασα οτι με την τελευταία αναβάθμιση παίζουν vo wifi και volte μπορει κάποιος να μου το επιβεβαιώσει αν όντως παιζουν σωστα σε cosmote; 

  6. 5 minutes ago, athanasios1112 said:

    Τι μέγεθος έχει το Oppo Find X3 Neo;

    72.5 mm X 159.9 mm X 8.0 m

    Είναι πολύ μικρό, σε σύγκριση με το Poco f2 pro.

     

    Πιο μαζεμένο και βολικό στο χερι ειναι. 

  7. 17 ώρες πριν, strange_thomas said:

    εχω σκεφτει για αυτο που λες αλλα πάλι το setup της κάμερας υστερεί κατα την γνώμη μου... 

    Μετά σκεφτόμουν και για oppo x3 neo αλλα και για oppo και realme ακουω μετρια σχολια για το λογισμικο και το support τους

    Oppo x3 neo ειχε φιλος μου. Πολυ ωραιο κινητο μηδενικα bugs πολυ ωραια οθονη μπαταρια καμερα. Το os που χρησιμοποιεί ειναι καλυτερο απο της xiaomi. 

  8. Δεν εχει να κανει με το θεμα αλλα με το φόντο της αρχικης οθόνης από εκει τραβαει χρωμα κ προσαρμοζει το dark η μη στις google εφαρμογές. Νομίζω είναι λειτουργία του Android 12 αυτό. 

  9. Καλησπέρα σας, εχω eu συσκευη με stock rom και εχω 5G απ την πρώτη στιγμή με cosmote. Αυτο που εκανα ηταν να βαλω την sim σε πιστοποιημενη συσκευή για να μπορεσει να ενεργοποιηθεί το 5G απ την εταιρια αποστελοντας το σχετικό sms. Μετα βάζοντας την sim πισω στο poco δουλεψε κανονικά. Δε ξερω αν γίνεται σε ολες τις συσκευές με αυτο τον τροπο σε μενα δούλεψε. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

  10. 12 minutes ago, antouaa said:

    Ήρθε η 12.5.2 την κάνω ή αναμένω για σιγουριά; Μόνο security patch λέει..

    Κανε την άφοβα.. Εγω σε eu συσκευη ειδα διαφορα προς το καλύτερο στη μπαταρία... 

  11. Μετα την αναβάθμιση σε 12.5 σε eu συσκευη απο 100 - 20 ειχα 9 ωρες sot τις πρωτες μερες. Πλέον εχω περίπου στις 6 με τη διαφορα οτι ειμαι πλέον μονο με 4g 4g+ και το κανω hot spot ενω πριν ημουν μικτα με wifi. Τι λετε ειναι λογικη διαφορα; Κατα τα αλλα το κινητο παει σφαιρα πλέον!!
  12. Απο εκει την περασα κι εγω αλλα για καποιο λογο δε μου αναγνωριζε τις σιμ. Το ρισκαρα και γύρισα στην 12.2.6 μεχρι να έρθει μονη της ota μη γινει καμια αλλη βλακεια. Πάντως φαινόταν πιο γρήγορο το κινητο γενικα. Δεν πρόλαβα να δω τυχον αλλα bugs.

     

    Thanks, την πέρασα και εγώ. Τελικά δούλεψε το αρχείο που είχα κατεβάσει οπότε δεν χρειάστηκε να κατεβάσω ξανά. Μέχρι στιγμή όχι όλα καλά.

    Πάντως καμία ουσιαστική διαφορά. Μόνο το γραφικό όταν δυναμώνεις η χαμηλώνεις τον ήχο άλλαξε που εμφανίζεται στα δεξιά

  13. Καλο ειναι να μη την κάνετε ακόμα. Δεν διαβαζει καθόλου την sim μετα την αναβαθμιση, σε εμενα τουλάχιστον.

     

    Εκανα ακριβώς το ίδιο χτες και μου εβγαζε και μενα κατι για beta. Σημερα το περασε κανονικά τελικά κατεβάζοντας την 12.5 απο server της xiaomi. Μετα την επανεκκίνηση επανηλθαν τα πληκτρα στο κάτω μερος της οθονης. Οι χειρονομίες δεν δούλευαν αλλα κάνοντας μια αναβαθμιση τον poco launcher απο apk mirror δουλεύουν κανονικά.
  14. Εκανα ακριβώς το ίδιο χτες και μου εβγαζε και μενα κατι για beta. Σημερα το περασε κανονικά τελικά κατεβάζοντας την 12.5 απο server της xiaomi. Μετα την επανεκκίνηση επανηλθαν τα πληκτρα στο κάτω μερος της οθονης. Οι χειρονομίες δεν δούλευαν αλλα κάνοντας μια αναβαθμιση τον poco launcher απο apk mirror δουλεύουν κανονικά.

     

    Προσπαθώντας να φλασάρω το ΟΤΑ αρχειο απο τον MIUI updater μου λεει οτι ειναι Beta πάντως.
  15. Το πρόβλημα με τα publes του messenger το έλυσες;;

     

    Δε τα χρησιμοποιουσα οποτε δεν εχω δει αν εχει λυθει, αλλα απο οτι διαβαζα δεν ειχε να κανει με την xiaomi αλλα με το συνδυασμό Android 11 και messenger σε ολα τα κινητα.

  16. Παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει. Αν θέλω να περάσω την global Rom πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader? Διαβάζω ότι όσοι έχετε την global δεν έχετε τα θέματα της ΕU και λέω να το δοκιμάσω μπας και δεν χρειαστεί να το δώσω τελικά.

     

    Ναι θελει ξεκλειδωμα. Εγω πάντως με EU 12.2.5 πλεον το μόνο θεματακι που εχω είναι οτι καμια φορα μπερδεύονται οι φωτογραφίες συνομιλητων πχ messenger αν μου έχουν στείλει 2 ατομα θα μ βγαλει 2 ειδοποιησεις με ιδια φωτο αλλα σωστα τα ονοματα τους.

  17. Εγω την εκανα πρωι πρωι. Μια χαρα φαίνεται. Εξαλλου security patch ειναι και μια μικροαλλαγη στην καμερα.
  18. Εγω πάντως με 12.2.4 eu δεν εχω κανενα απολύτως προβλημα. Ολα τρέχουν τελεια. Εκπλήσσομαι που καποιοι γράφετε για bugs.
  19. Καλημερα σας, περα απο την 12.2.4 που ηρθε ως σταθερή εκδοση επιτέλους, ηρθε και μια αναβάθμιση του poco launcher που φτιαχνει την μη εμφανιση της αρχικης μετα απο ξεκλειδωμα.

    Η νεα εκδοση λογισμικού σα να κατεβάζει λίγο πθο γρήγορα την μπαταρια η ειναι ιδεα μου;

  20. Μαλλον εισαι για factory reset. Περα απο τα θεματακια με τα bubbles (messenger) δεν εχω αλλο προβλημα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, για lag ουτε λογος.

     

    Καλημερα και χρόνια πολλα. Με την τελευταία αναβαθμιση περα απ τις ειδοποιήσεις που δεν βγαζει τον αριθμο στις εφαρμογές κατα το ξεκλειδωμα κολλαει κ δεν εμφανιζει την αρχική. Εσενα στο κανει αυτο;

  21. Εγω παιδια μετα την αναβάθμιση βλέπω ότι δεν παίζει σωστα η σκοτεινή λειτουργία πχ στο fb το ειχα μαύρο από εκεί και ποτε είναι μαυρο ποτε ασπρο. Επισης κατα το ξεκλείδωμα μερικές φορές δεν εμφανιζει τα εικονίδια της αρχικης παρα μονο το βελακι προς τα πάνω για το μενου κ τραβωντας προς τα πάνω επανερχεται και η αρχικη.

    Λεω να περιμένω καμια βδομαδα και να ξαναπερασω την ενημέρωση η να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μήπως στρωσει.

  22. Αναβάθμιση στα ευρωπαϊκά f2 pro eea

    Android 11

    40ff97487c035abd21c77e557a44ff21.jpg6f80e0a59395b01aba407ffc4cf5676c.jpg

     

    Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

     

    Εκανες την αναβάθμιση σε eu συσκευη;

    Παιζει κανονικά το voWifi μετα την αναβάθμιση;

  23. Παιδια, υπαρχει καποια εφαρμογη Health στο κινητο? Δεν εχω βρει κατι... Το Mi Health γιατι δεν υπαρχει? Μπορει να εγκατασταθει? Προτεινετε κατι άλλο?

    MIUI 12.0.3 Stable (QJKEUXM)

     

    Υπαρχει το mi fit κανονικά στο playstore.

×
×
  • Create New...