Jump to content

george_sp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by george_sp

  1. Καλησπέρα σας. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτοχος αν δουλεύει σωστα το wifi calling στην cosmote;
  2. Αν σου απαντήσουν και δουλέψει κανονικά το vo wifi σε παρακαλώ ενημέρωσε γιατί ειναι ο μόνος λόγος που δεν το εχω παρει ακομα.
  3. Και για μένα ο μόνος λόγος που δε το χω πάρει ακόμα είναι το wifi calling. Εγγύηση αντιπροσωπείας θα εχεις απο οποιαδήποτε κατάστημα που το παίρνει απο τον επισημο εισαγωγεα και οχι παραεισαγωγης αλλιώς έχεις εγγύηση καταστήματος όσο αυτό οριζει.
  4. Ενεργοποίηση γίνεται και καλώντας στο 13888 για τις μη συμβατές κατα την cosmote συσκευές. Ετσι ειχα κι εγω 5g και volte wifi calling σε poco f2 pro μέχρι να σταματήσουν να παιζουν μετα απο καποια ενημέρωση-αναβάθμιση.
  5. Είναι ενεργοποιημενο απ τον παροχο; επισης παιζει volte vowifi στην cosmote εφοσον ειναι κι αυτο ενεργοποιημενο βέβαια και στην συσκευή και στον παροχο.
  6. Παιδιά καπου διαβασα οτι με την τελευταία αναβάθμιση παίζουν vo wifi και volte μπορει κάποιος να μου το επιβεβαιώσει αν όντως παιζουν σωστα σε cosmote;
  7. Πιο μαζεμένο και βολικό στο χερι ειναι.
  8. Oppo x3 neo ειχε φιλος μου. Πολυ ωραιο κινητο μηδενικα bugs πολυ ωραια οθονη μπαταρια καμερα. Το os που χρησιμοποιεί ειναι καλυτερο απο της xiaomi.
  9. Δεν εχει να κανει με το θεμα αλλα με το φόντο της αρχικης οθόνης από εκει τραβαει χρωμα κ προσαρμοζει το dark η μη στις google εφαρμογές. Νομίζω είναι λειτουργία του Android 12 αυτό.
  10. Καλησπέρα σας, εχω eu συσκευη με stock rom και εχω 5G απ την πρώτη στιγμή με cosmote. Αυτο που εκανα ηταν να βαλω την sim σε πιστοποιημενη συσκευή για να μπορεσει να ενεργοποιηθεί το 5G απ την εταιρια αποστελοντας το σχετικό sms. Μετα βάζοντας την sim πισω στο poco δουλεψε κανονικά. Δε ξερω αν γίνεται σε ολες τις συσκευές με αυτο τον τροπο σε μενα δούλεψε. Μια δοκιμή θα σας πείσει.
  11. Κανε την άφοβα.. Εγω σε eu συσκευη ειδα διαφορα προς το καλύτερο στη μπαταρία...
  12. Μετα την αναβάθμιση σε 12.5 σε eu συσκευη απο 100 - 20 ειχα 9 ωρες sot τις πρωτες μερες. Πλέον εχω περίπου στις 6 με τη διαφορα οτι ειμαι πλέον μονο με 4g 4g+ και το κανω hot spot ενω πριν ημουν μικτα με wifi. Τι λετε ειναι λογικη διαφορα; Κατα τα αλλα το κινητο παει σφαιρα πλέον!!
  13. Καλησπέρα στην ομαδα!! Σε eu συσκευη μου ηρθε σημερα ota η 12.5.1 σταθερή
  14. Απο εκει την περασα κι εγω αλλα για καποιο λογο δε μου αναγνωριζε τις σιμ. Το ρισκαρα και γύρισα στην 12.2.6 μεχρι να έρθει μονη της ota μη γινει καμια αλλη βλακεια. Πάντως φαινόταν πιο γρήγορο το κινητο γενικα. Δεν πρόλαβα να δω τυχον αλλα bugs.
  15. Καλο ειναι να μη την κάνετε ακόμα. Δεν διαβαζει καθόλου την sim μετα την αναβαθμιση, σε εμενα τουλάχιστον.
  16. Εκανα ακριβώς το ίδιο χτες και μου εβγαζε και μενα κατι για beta. Σημερα το περασε κανονικά τελικά κατεβάζοντας την 12.5 απο server της xiaomi. Μετα την επανεκκίνηση επανηλθαν τα πληκτρα στο κάτω μερος της οθονης. Οι χειρονομίες δεν δούλευαν αλλα κάνοντας μια αναβαθμιση τον poco launcher απο apk mirror δουλεύουν κανονικά.
  17. Δε τα χρησιμοποιουσα οποτε δεν εχω δει αν εχει λυθει, αλλα απο οτι διαβαζα δεν ειχε να κανει με την xiaomi αλλα με το συνδυασμό Android 11 και messenger σε ολα τα κινητα.
  18. Ναι θελει ξεκλειδωμα. Εγω πάντως με EU 12.2.5 πλεον το μόνο θεματακι που εχω είναι οτι καμια φορα μπερδεύονται οι φωτογραφίες συνομιλητων πχ messenger αν μου έχουν στείλει 2 ατομα θα μ βγαλει 2 ειδοποιησεις με ιδια φωτο αλλα σωστα τα ονοματα τους.
  19. Εγω την εκανα πρωι πρωι. Μια χαρα φαίνεται. Εξαλλου security patch ειναι και μια μικροαλλαγη στην καμερα.
  20. Εγω πάντως με 12.2.4 eu δεν εχω κανενα απολύτως προβλημα. Ολα τρέχουν τελεια. Εκπλήσσομαι που καποιοι γράφετε για bugs.
  21. Καλημερα σας, περα απο την 12.2.4 που ηρθε ως σταθερή εκδοση επιτέλους, ηρθε και μια αναβάθμιση του poco launcher που φτιαχνει την μη εμφανιση της αρχικης μετα απο ξεκλειδωμα. Η νεα εκδοση λογισμικού σα να κατεβάζει λίγο πθο γρήγορα την μπαταρια η ειναι ιδεα μου;
  22. Καλημερα και χρόνια πολλα. Με την τελευταία αναβαθμιση περα απ τις ειδοποιήσεις που δεν βγαζει τον αριθμο στις εφαρμογές κατα το ξεκλειδωμα κολλαει κ δεν εμφανιζει την αρχική. Εσενα στο κανει αυτο;
  23. Εγω παιδια μετα την αναβάθμιση βλέπω ότι δεν παίζει σωστα η σκοτεινή λειτουργία πχ στο fb το ειχα μαύρο από εκεί και ποτε είναι μαυρο ποτε ασπρο. Επισης κατα το ξεκλείδωμα μερικές φορές δεν εμφανιζει τα εικονίδια της αρχικης παρα μονο το βελακι προς τα πάνω για το μενου κ τραβωντας προς τα πάνω επανερχεται και η αρχικη. Λεω να περιμένω καμια βδομαδα και να ξαναπερασω την ενημέρωση η να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μήπως στρωσει.
  24. Εκανες την αναβάθμιση σε eu συσκευη; Παιζει κανονικά το voWifi μετα την αναβάθμιση;
  25. Υπαρχει το mi fit κανονικά στο playstore.
×
×
  • Create New...