Jump to content

alkis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    701
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by alkis

  1. Προσωπικά, μετά από 9 μήνες χρήσης, τα ακουστικά που με έχουν ικανοποιήσει απόλυτα είναι τα Soundcore Liberty Pro 2. Εξαιρετική απόδοση σε μουσική, άριστη συνδεσιμότητα, δεν έχω ακούσει παράπονο στις κλήσεις, πολύ σταθερή εφαρμογή στο αυτι, 7 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Η θήκη δίνει άλλες τρεις φορτίσεις και έχει ασύρματη φόρτιση.

    Το μόνο που δεν έχουν είναι το noise cancelling.

    Τα συνιστώ, ειδικά αν δίνετε σημασια στη μουσική. Στα 99 Ευρώ που έχουν πέσει τώρα στο Skroutz είναι εξαιρετικά.

     

    Επειδή μου άρεσαν τόσο, παρήγγειλα και τα νεα ακουστικά της Soundcore τα Liberty Air 2 pro, με noise cancelling. Μολις τα δοκιμάσω, θα δώσω εντυπώσεις

     

    https://us.soundcore.com/products/a3951011

  2. ξεκίνα από δω μάλλον

    https://www.scarbir.com/tws/review-qcy-t7-vs-qcy-t8

     

    και μετά έχει καλά τέστ κι αυτός

     

     

    Ευχαριστώ πολύ. Για κάποιο λόγο στο κινητό μου η επιλογή για τις κλήσεις δεν λειτουργεί πια. Θα δοκιμάσω να ξανακάνω pair το ρολοι μήπως φτιάξει.

  3. Θα μπεις στις ρυθμίσεις του Bluetooth και θα φτιάξεις τις προτεραιότητες.

    Δλδ βάλε στο gt2 μόνο κοινόχρηστες επαφές και στα buds ήχοι κλήσεων και πολυμέσων

     

    Και γενικά όσοι φίλοι έχουν πρόβλημα οφείλεται στο ρολόι μιας που τραβάει τις προτεραιότητες.

    Θέμα ρυθμίσεων όλα.

     

    Δεν μπορεσα να βρω τη σχετική ρύθμιση στο Α70 μου. Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις τη ρύθμιση με περισσότερη λεπτομέρεια;

     

    Ευχαριστώ!

  4. Καλημερα παιδιά και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

    Ναι κλείνω τη θήκη όταν τα βάζω μέσα.

    Επίσης ναι τα φοράω και μετά απαντάω.

     

    Έκανα ξανά από την αρχή συζευξη και τις 2 συσκευές με το κινητό. Πρώτα τα buds και μετά το ρολόι.

     

    Αποτέλεσμα.

    1. Στις εισερχόμενες δουλεύει πλέον σωστά η κατάσταση. Χτυπάει και το ρολόι και τα ακουστικά. Ανάλογα από που θα απαντήσω έχω και την ομιλία.

     

    2. Στις εξερχόμενες πατάω να γίνει κλήση από το κινητό και στο bluetooth στο παράθυρο της κλήσης φαίνεται για δέκατα δευτερόλεπτο τα ακουστικά, αλλάζει σε ρολόι, μένει ανενεργό και δουλεύει μόνο από κινητό η κλήση. Λες και μπερδεύεται το κινητό με ποια συσκευη θα εκτελέσει την εξερχόμενη κληση

     

    Έχω κι εγω ακριβώς το ίδιο θέμα, με Samsung A70, Huawei Watch Gt2 και οποιοδήποτε από τα 2 bluetooth που έχω. Νομίζω οτι έχει να κάνει με το λογισμικό της Samsung, εμενα δούλευε κανονικά πριν λίγο καιρό και ξεκίνησε να το κάνει μετά από μια αναβάθμιση που εκάνε το κινητό. Δεν έχω βρει λύση, είναι πολύ σπαστικό και φοβάμαι οτι θα πρέπει να περιμένουμε να το φτιάξει η Samsung..

  5. Σωστα, τα δεύτερα που έβαλες φωτο. Δεν είναι φτηνά, αλλά νομίζω ότι αξιζουν τα λεφτά τους, ειδικά αν δίνει κάποιος σημασία στην καλή ποιότητα αναπαραγωγής και στην καλή εφαρμογή.
  6. Καλημέρα σας,

     

    Πήρα πριν λίγες ημέρες τα Soundcore Liberty 2 Pro και μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, κυριως σε αυτονομία και ηχητική απόδοση. Τα θεωρώ πολύ καλή επιλογή, για όποιον δεν θέλει να ξεφύγει στα χρήματα που κοστίζουν τα Sony και λοιπά παρόμοιας τιμής.

  7. Καμια λυση για το lag στην camera παιδια? :cry:

     

    Τις φωτό τις αποθηκεύεις στη συσκευή ή σε κάρτα μνήμης; Αν τις αποθηκεύεις σε κάρτα, μήπως είναι παλιά ή χαμηλής ταχύτητας η κάρτα μνήμης;

  8. Να ζητήσω κι εγω τη βοήθειά σας,

     

    Τις τελευταίες ημέρες δεν μου χτυπάει το ξυπνητήρι, αυτό που είχε το κινητό στο λειτουργικό του από την αρχή, όχι κάποια εφαρμογή τρίτων. Μόνο βγάζει την ειδοποίηση που εμφανιζεται όταν έχεις το κινητό ανοικτό και χτυπήσει το ξυπνητήρι, με τις επιλογές "κλείσιμο" και "αναβολή", χωρίς όμως να κάνει κανένα ήχο ή δόνηση. Έχω δοκιμάσει restart, να αλλάξω ήχο ξυπνητηριού, αλλά τίποτα. Εννοέιται οτι σε κλήσεις, μηνύματα κλπ χτυπάει κανονικά.

     

    Έχετε καμία ιδέα;

  9. Να κάνω κι εγω μια ερώτηση. Γνωρίζετε αν στα ελληνικά Ρ30 lite, που πωλούνται στα επίσημα καταστήματα Κοσμοτέ - Γερμανός, υπάρχει διάφανη θήκη μέσα στο κουτί;

     

    Ευχαριστώ!

  10. Συμφωνώ οτι σήμερα αν το ανοίξεις σου κακοφαίνεται πολύ η οθόνη. Το εβγάλα από το κουτί για να το χρησιμοποιήσω σαν mini tablet, αλλά με χάλαγε πολύ η οθόνη. Πάντως συμφωνώ οτι ήταν έρωτας και άκρως εντυπωσιακό ακόμα και σήμερα, είναι το μοναδικό κινητό που έχω κρατήσει.
  11. Λόγω αδιαβροχοποίησης. Κρίμα πάντως και εγώ το ήθελα. Αν και αντικειμενικά ήταν πολύ χαμηλής εντάσεως. Τόσο που σε εξωτερικούς χώρους δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω με το προηγούμενο μοντέλο.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Καλοφόρετο! Εγώ το πήρα από Amazon.de με δώρο ένα έξτρα καλώδιο φόρτισης. Μια πρώτη εντύπωση που έχω είναι ότι είναι σαφώς πιο γρήγορο από το προηγούμενο μοντέλο (λόγω επεξεργαστή) και ότι φορτίζει πολύ πολύ γρήγορα.

     

    Από Amazon.de είχα τραγική εμπειρία, όταν παρήγγειλα το προηγούμενο ticwatch E με κουπόνι έκπτωσης και μου έστειλαν ένα ανοιγμένο, φορεμένο, βρώμικο, που δεν λειτουργούσε κιόλας. Εκάνα refund και με λίγα παραπάνω πήρα το τωρινό, το οποίο όμως δεν είχε καλώδιο, αλλά βάση φόρτισης, που πιάνει όλο το ρολοι από κάτω.

    Το μόνο μέτρο σύγκρισης που έχω είναι το Moto 360 και αυτό που μπορώ να πω ως τώρα είναι οτι όντως φορτίζει πολύ γρήγορα και η μπαταρία φαίνεται να κρατάει καλα.

  12. Το να έχεις ευχαριστηθεί ένα κινητό για 2 χρόνια (ο μέσος όρος που κρατάει κάποιος ένα smartphone) και να το κατηγορείς ότι είναι τραγικό για τη βλάβη που έβγαλε ύστερα από τόσο καιρό είναι υπερβολή. OK κάνεις δε δίνει δίκιο στην LG αλλά μέσα σε 2 χρόνια μπορεί να εμφανίσει οποιοδήποτε κινητό κάποια δυσλειτουργία. Μη νομίζετε ότι είναι τυχαίος ο χρόνος που κρατούν οι εγγυήσεις...

     

    Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Δεν αναφέρομαι σε δυσλειτουργία. Αναφέρομαι σε αχρήστευση του κινητού.

  13. Κατά τη γνώμη μου το κινητό είναι τραγικό. Το είχα και το πρόσεχα σαν τρελός, είναι άψογο εμφανισιακά, δεν έχει πέσει - χτυπηθεί ποτέ, το λάτρεψα για ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕ.

    Θυμίζω οτι λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης χαλάει η πίσω κάμερα και η διάγνωση ήταν αλλαγή πλακέτας.

     

    Είχα την ιδέα να το δώσω στον πεθερό μου, που δεν βγάζει φωτογραφίες, για να το χρησιμοποιεί. Μια εβδομάδα κράτησε η χαρά του ανθρώπου. Ενώ μιλούσε παθαίνει bootloop, πάπαλα η μπαταρία.

     

    Απλά τραγική ποιότητα, όσο όμορφο κι όσο καλό κι αν είναι. Για εμένα προσωπικά η LG έχει τελείωσει μετά από αυτή τη φόλα.

×
×
  • Create New...