Jump to content

Astra4854

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Astra4854

  1. Δηλαδή φίλε Barba-Stroumf αν κατάλαβα καλά μου λες να βάλω τον υπολογιστή μου να αναγνωρίσει το κινητό ως modem? Γιατί αν μου λες κάτι τέτοιο πάλι δεν χρειάζονται drivers για να το δει? Άσε που στη λίστα με τα modem που έχουν τα Windows σίγουρα δεν υπάρχει κανένα Ζ-105. Τι ακριβώς εννοείς πως πρέπει να κάνω??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  2. Παιδιά καλημέρα. Κατέβασα εχτές το Easy Studio 1.1 και το εγκατέστησα στο μηχάνημά μου ωστόσο εξακολουθώ να μην μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Όταν συνδέω το κινητό με την θύρα USB τα Windows (2000 Pro) αναζητούν τους drivers για να αναγνωρίσουν την συσκευή αλλά αφού δεν έχω το CD με το λογισμικό του κινητού δεν τους βρίσκω πουθενά, με αποτέλεσμα να απανεργοποιείται η συσκευή που σύνδεσα.
  3. Παιδίά πριν γίνει η παραπάνω φάση με την Vodafone είχα ένα Ericsson T610, το οποίο θέλω να το πουλήσω. Το τηλέφωνο είναι καινούριο (4 μήνες το είχα μόνο) και έχει ένα κάρο ringtones, screensavers και themes μέσα. Όποιος ενδιαφέρεται ας με ενημερώσει στο pzourmpanos@knowledge.gr
  4. Παιδιά έχω αγανακτήσει! Κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών τις δύο προηγούμενες εβδομάδες το τηλέφωνο μου έπιανε σήμα 3G σχεδόν παντού. Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι κινούμαι σε περιοχές που έχει σήμα 3ης γενιάς. Ωστόσο εδώ και μία εβδομάδα περιμένω την εταιρία που έχει αναλάβει την έρευνα για λογαριασμό της Vodafone να με πάρει τηλ να δώσω την συνέντευξη με τις εντυπώσεις μου και αυτοί με κοροιδεύουν. Όλο με παίρνουν τηλ να πάω από εκεί και μετά από λίγο με παίρνουν και μου λένε άκυρο. Εκτός από αυτό το τηλέφωνο έχει αρχίσει και τα παίζει! Κάθε φορά που πιάνει σήμα 3G κολλάει και δεν στέλνει ούτε μήνυμα, ούτε και παίρνει τηλ αν δεν του κάνω reboot! Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά σίγουρα κανένας από την Vodafone δεν έχει απαντήσεις. Είναι τρομερό τηλέφωνο με πολλές δυνατότητες αλλά αν δεν γίνει κάτι με το δίκτυο και τα προβλήματα αυτά η Vodafone θα έχει σοβαρό πρόβλημα στην ελληνική αγορά. Όσο για το software ούτε λόγος να γίνεται, όλοι κάνουν τους Κινέζους. Απορώ για ποιό λόγο γίνεται αυτό αφού έτσι κι αλλιώς όταν το τηλέφωνο θα διατεθεί στην αγορά το software θα διατίθεται μαζί με το τηλ. Αν έχετε κανένα νέο ειδοποιήστε.
  5. Φίλε μου καλημέρα. Το τηλέφωνο όντως ζεσταίνεται λίγο. Αλλά λίγο όμως. Όχι δα οτι παίρνει και φωτιά! Από την ημέρα που το πήρα στα χέρια μου του έχω βγάλει τα μάτια. Κάνω συνέχεια video calls αλλά δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Ναι μεν ζεσταίνεται και καταναλώνει υπερβολικά αρκετή ενέργεια από την μπαταρία του αλλά μέχρι εκεί. Το σήμα 3G εγώ έχω να πω οτι είναι Full σχεδόν σε όλη την Αθήνα!!! Μας είπαν από την Vodafone οτι σήμα θα έχει μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές ωστόσο εγώ έχω διαπιστώσει οτι έχει σήμα σχεδόν παντού! Γαλάτσι, Ηράκλειο, Μαρούσι, Κέντρο, Αμπελόκηπους, Πατήσια κλπ κλπ. Όσο για τα κολλήματα, μόνο μια φορά στην αρχή όταν προσπάθησα να μπω στο Vodafone Live μου έκανε reboot μόνο του χωρίς να μου ζητήσει PIN. Μόνο αυτό όμως. Κατά τα άλλα είναι υπέροχο κινητό. Πάιζει όλα τα είδη ringtones mid, mmf. Έχει πολύ καλή κάμερα με υψηλή ανάλυση και εύκολο μενού. Αυτά :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  6. Γεια σου φίλε μου. Το Samsung Ζ105 είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο. Θεωρώ οτι τα μικροπροβλήματα που έχω αντιμετωπίσει δεν θα σταθούν εμπόδιο στην αγορά σου, ωστόσο μιας και το ζήτησες οφείλω να σου απαντήσω. Κατ' αρχήν να σου πω οτι έχω κάνει πολλές video κλήσεις και το τηλέφωνο ανταποκρίνεται καταπληκτικά. Η κάμερά του είναι υψηλής ανάλυσης και αν διορθώσει λίγο και η Vodafone το δίκτυό της και δεν υπάρχει καθυστέρηση στην εικόνα που λαμβάνεις τότε θα μιλάμε για ότι καλύτερο! Σαν συσκευή όμως έχει κάποιες χτυπητές αδυναμίες. Με το τηλέφωνο μας δώσανε δύο μπαταρίες καμία εκ των οποίων δεν κρατάει πάνω από μία (1) μέρα!!! Θεωρώ ότι όταν το τηλέφωνο κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά θα φέρουν και πιο δυνατές μπαταρίες. Επίσης δεν έχει Bluetooth και θύρα υπερύθρων με αποτέλεσμα η επικοινωνία με άλλες συσκευές να γίνεται μόνο μέσω mms. Κατά τα άλλα το μενού του είναι πολύ λειτουργικό και γενικά σαν συσκευή είναι πολύ εύκολη στην χρήση της.
  7. Καλημέρα παιδιά! Είμαι ένας από τους 100 τυχερούς που επέλεξε η Vodafone για να δοκιμάσει την τεχνολογία UTMS. Μας έδωσαν από ένα Samsung SGH-Z105 με σαφή εντολή να του βγάλουμε τα μάτια!!! Δεν μας έδωσαν όμως το CD με το πρόγραμμα εγκατάστασης του τηλεφώνου στον υπολογιστή παρόλο που το USB καλώδιο ήταν κανονικά μέσα στην συσκευασία του. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Στο site της Samsung δεν υπάρχει καν ως επιλογή το Z105! Θεωρώ οτι κάποιο πρόγραμμα από προγενέστερο Samsung θα κάνει... Βοήθεια παιδιά!!! Δείκτης SAR: 0.741 W/kg
×
×
  • Create New...