Jump to content

akis131984

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akis131984

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

akis131984's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Φήμη

  1. Να σημειώσω, επίσης, επιπρόσθετα, ότι η καφείνη είναι ουσία που εθίζει κι ανήκει στις ψυχοτρόπες ουσίες. Αυτό προς εκείνους που ανέφεραν την καφείνη και μίλησαν τόσο γλυκά για αυτή και τις ελάχιστες συγκεντρώσεις της στα ποτά του θανάτου για τα οποία γίνεται η κουβέντα ('' Έχουν λίγη καφείνη...''). Κι η καφείνη είναι ''αθώα''. Όποιος δεν ξέρει, όλα ''αθώα'' τα βλέπει κι ο εθισμός, εκτός όλων των άλλων, πάει σύννεφο...
  2. Διαβάζοντας τα μηνύματα ορισμένων κλαίω και γελάω μαζί-κλαίω είτε γιατί είναι βάλτοι είτε γιατί είναι βλάκες και γελάω γιατί νομίζουν ότι μπορούν να μας κάνουν να πιστέψουμε αυτά που λένε και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κι εξηγούμαι: Είδα μερικοί να αναφέρουν τα συστατικά ορισμένων ποτών-χημικών βομβών για τον ανθρώπινο οργανισμό, παραλείποντας (εντελώς τυχαία) κάποια συντηρητικά και κάποιες χρωστικούλες που περιέχουν αυτά... Θα το πω απλά και λιτά κι όποιος έχει κρίση και δεν είναι χάπατο του marketing (της επιστήμης της απάτης, που κατευθύνει τις μάζες-πρόβατα όπου εκείνη θέλει): Τα χηιμικά συστατικά όλων αυτών των ποτών είναι κίνδυνος-θάνατος για τη ζωή μας. Δε μιλά κανείς, γιατί τα συμφέροντα είναι τεράστια και το λάδωμα πάει σύννεφο. Χρωστικές και συντηρητικά ίσον θάνατος. Τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί? Προσωπικά, έχω σταματήσει να πίνω ο,τιδήποτε έχει συντηρητικά και χρωστικές. Ήδη ακούγονται φωνές για τη χημεία στα τρόφιμα και τα δεινά της. Μέχρι πρότινος η ενημέρωση του κόσμου γινόταν μέσα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Το ίντερνετ έφερε την επανάσταση και σε αυτό-κάτι που ίσως δεν υπολόγισαν. Θα δείτε σιγά-σιγά, με το πέρασμα του χρόνου, πόσες περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο φως, που θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο όλα αυτά που γράφω σε αυτές τις λίγες αράδες...
  3. Αυτό από το e-bay είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Θέλω να ρωτήσω, όμως, αν ξέρει κανείς πως θα το τοποθετήσω στο κινητό, αφού το αγοράσω. Αν το πάω σε κάποιο μαγαζί, θα μπορέσουν να το τοποθετήσουν?
  4. Eυχαριστώ, καταρχήν. Είναι αυτό που ψάχνω. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ξανακάνει αγορά από το εξωτερικό και μου φαίνεται κάπως δύσκολο. Βλέπω, επίσης, ότι το κατάστημα είναι στην Αμερική. Είναι εύκολο, λοιπόν, να μου το στείλουν στην Ελλάδα? Κι αν ναι, γνωρίζεις πόσο είναι το κόστος περίπου?
  5. Χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω την πρόσοψη του κινητού. Μου έχει πέσει κάτω αρκετές φορές κι έχει ''ανοίξει'' το περίβλημα-έχει φύγει η κόλλα. Που μπορώ να βρω ''καβούκι'' για το συγκεκριμένο μοντέλο? Από ανταλλακτικά, μήπως, από κάποιο χαλασμένο HTC Evo 3D? Δεν έχω πρόβλημα με το πίσω μέρος ούτε με την οθόνη, αλλά με το το μικρό πλαστικό πλαίσιο που περιβάλλει το κινητό, μεταξύ οθόνης και καπακιού (πίσω μέρος). Έχω φάει τον τόπο, έψαξα σε μαγαζιά, στο ίντερνετ, παντού, αλλά δεν έχω βρει άκρη. Το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση κατά άλλα. Έχει, όμως, αυτό το πρόβλημα και μου τη δίνει. Δε θέλω να πάρω άλλο μοντέλο ούτε θέλω να βάλω κάποια πρόσοψη-ζελατίνα προστασίας στα πλάγια, που θα καλύπτει, μεταξύ άλλων, το πρόβλημα αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Δεν ξέρω τι λέτε μερικοί, αλλά το Toyotomi μαμεί και δέρνει. Είναι αθόρυβο και βγάζει πολύ ωραίο αέρα. Έχω δοκιμάσει και Samsung σε φιλικό σπίτι, αλλά ο αέρας που έβγαζε δε με ικανοποιούσε καθόλου. Ενοχλητικός, θα έλεγα. Πολύ ικανοποιημένος.
  7. Έχει κανείς άποψη για το Samsung AQV09PSD και, γενικότερα, για τη μάρκα Samsung? Στη σύγκριση με την Toyotomi ποιά υπερέχει?
  8. Παρέλαβα σήμερα το κλιματιστικό Toyotomi από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Aναφέρει ότι είναι made in P.R.C. Αυτό τι σημαίνει? Γνωρίζει κανείς?
  9. Μεταξύ κλιματιστικού inverter και θερμοσυσσωρευτή (προηγούμενης δεκαετίας) τι είναι πιο οικονομικό? Σκέφτομαι να καταργήσω τους θερμοσυσσωρευτές και για αυτό αγόρασα inverter κλιματιστικό.
  10. Όσον αφορά το Carrier αναφέρομαι στο συγκεκριμένο https://www.skroutz.gr/s/1871875/Carrier-42RUVH026K-38RUVH026K.html μοντέλο. Έχω ήδη παραγγείλει το Toyotomi, αλλά μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία. Θυμάμαι Carrier παλαιότερα ότι έδιναν τέλεια δροσιά και ζεστή. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό έχει αλλάξει τώρα που πέρασαν στην Toshiba. Είναι καλύτερο το Carrier? Βλέπω ότι δεν το φέρνουν οι μεγάλες αντιπροσωπείες καταστημάτων (μόνο electronet) και φαντάζομαι πως δε θα πουλάνε τόσο με ό,τι συνεπάγεται αυτό για μια εταιρεία...
  11. Όσον αφορά τα κλιματιστικά Nakassi και τα Fidji έχει κανείς άποψη? Ψάχνω να βρω ένα συμβατικό κλιματιστικό 9άρι μέχρι 250 ευρώ. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι άλλο από αυτά που ανέφερα?
  12. Δε γνωρίζω τι σημαίνει φασόν. Επίσης, θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με τα κλιματιστικά Carrier. Αν θυμάμαι καλά, είναι Αμερικάνικη εταιρεία. Μεταξύ TOYOTOMI, LG και CARRIER, ποιά είναι η γνώμη σας? Σκέφτομαι να πάρω Carrier και να ακυρώσω την παραγγελία για το Toyotomi, που ήδη παράγγειλα.
  13. Χαίρετε, Είμαι νέο μέλος και γράφω πρώτη φορά. Θα ήθελα γνώμες κι απόψεις σχετικά με τα κλιματιστικά TOYOTOMI κι ειδικότερα το μοντέλο AKIRA GAN/GAG A128 GVR. Το έχω παραγγείλει στα 524 ευρώ. Ήμουν ανάμεσα σε LG, Morris και Τoyotomi. Γνωρίζετε αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι Κινέζικο ή Γιαπωνέζικο? Η εταιρεία είναι Γιαπωνέζικη, βέβαια. Από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ το παραγγείλα. Επίσης, ποιά η γνώμη σας μεταξύ TOYOTOMI AKIRA GAN/GAG A128 GVR και Panasonic CS/CU-RE9NKX? Είναι πιθανόν να είναι Κινέζικο κάποιο από τα δύο και ποιό είναι καλύτερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...